СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 778
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Кога ти беше последната менструация?
В коя седмица си точно? (Седмици+дни).
С моята пременност в 5та седмица и в дни, което си е шеста, видяха само сакче.

# 361
Последна менструация на 23 януари, овулация на 14 ден. При мен всичко е по часовник. Днес влизам в 6 г.с.

# 362
  • София
Съвсем нормално е да се види само плоден сак. Бъди спокойна!
Странни са ми само стойностите в първата лаборатория.

# 363
Да тези най-много ме тревожат. Айде един да грешен ама цели четири резултата направо не е за вярване. Ще чакам и ще видим дано всичко е наред

# 364
  • София
Успех!

# 365
Ivangelin аз бих потърсила трето мнение.

# 366
  • Sofia
По-логично е лабораторията с четирите резултата да е с верните стойности, а не втората само с един резултат, който в същото време не дава и точни стойности.  Освен това резултат над 10 000 със сигурност трябва да покаже ембрион.  Според два случайно избрани от мен калкулатори сега си в 7 г. с. и ембрионът трябва да е между 6 и 10 мм, тоест би трябвало да се види с един що-годе добър УЗ.

# 367
  • София
Не искам да давам напразни надежди, но точно според калкулаторите си е чиста 6та седмица.
А тогава може да се види нещо, а може и не.
Чудя се на лекарят, който твърди, че и сърдечен ритъм е чул...

# 368
Момичета мисля утре да отида до Пловдив в Селена и там да направя още един преглед. Дано се изясни ситуацията, че всичко стана твърде странно. Освен това си мисля ако на първата лаборатория резултатите са грешни как видяха на такива ниски нива на хормона плоден сак въобще. Единия АГ коментира, че резултатите били грешни, а другия изобщо не поиска да ги види и ми каза, че съм се занимавала с глупости като съм пускала кръвни изследвания.

# 369
Здравейте!
Какво ще кажете за ЧХГ  53,3 на 30ти ден от М,ще пускам в понеделник (тоест след 3дни) пак .Бях на гинеколог заради урологичен проблем и му споменах,че имам два положителни теста два дни преди очакваната М (на 28мия ден).Той тръгна да ме гледа на ехограф дали се виждало нещо...не знам как очакваше да види нещо в деня на очакваната М.Та ме прати на кръвен-да не било извънматочна.
При предната бременност съм пускала кръвен ,но тогава на два дни закъснение стойностите бяха четирицифрени (първата 1200, втората 5600 -нещо такова) .Какво е това 53,3 според вас.Имам голям страх от извънматочна........

# 370
Киви, по-важното е дали се удвоява. Аз тръгнах с 22,34, след 48 часа беше 90, после 200. Даже не знаех кога е станало, защото бях с нередовен цикъл поради кърмене. Така, че засега се успокой, пусни пак след 2 дни. Плоден сак ще се види след 1000-1500 ЧХГ.

# 371
  • София
Ще се разбере като пуснеш пак.
И на ден закъснение 1200 е ужасно много. Явно тогава си имала ранна овулация, което реално означава и по-голямо закъснение.

# 372
На мен на ден закъснение ми беше 70 и нещо и всичко беше наред. Успех!

# 373
Благодаря ви момичета.Знам,че се иска само търпение- исках да ми помогнете дали резултатът е добре за този ден от М,а пък ще видим как расте...Дали в различните лаборатории има различни мерни единици за хормона, или е единна?

# 374
При всеки е много индивидуална стойността на хормона. Затова има и такива широки граници по седмици.

Общи условия

Активация на акаунт