СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 781
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте, искам да коментирам с вас резултатите на една приятелка. Последен цикъл - 1 февруари. На 28 февруари ЧХГ 36, 3 дни по-късно на 3 март - 83, на 6 март - 49, на 8 март - 45. Живее е Шотландия и лекарите там се съмнявали за извънматочна, в сряда щели да я гледат на ехограф. Не съм капацитет, но ми звучи абсурдно. Какво очакват да видят при тези стойности? Освен това хормонът пада, бавно, но пада. Откъде накъде извънматочна? Какво е мнението ви?

# 376
  • София
Много е ниско нивото. И да е била извънматочна, едва ли е можело да разберат. Според мен скоро ще прокърви.

# 377
  • Sofia
Каквато и да е, хормонът е толкова нисък, че няма да възникне проблем дори да е извънматочна (без да съм много наясно с този вид бременност).

# 378
  • Варна
Съгласна съм с вас. Надявам се да почне да се чисти преди сряда, поне да си спести още ненужни тестове и прегледи...

# 379
Момичета,току-що излезна и второто ЧХГ - първа стойност 30ден от М -53.3 ,втора стойност 33ден- 197.5 Мисля,че няма никакви съмнения за извънматочна нали ? Мисля,че към края на седмицата ще се види нещо  Simple Smile

# 380
Момичета,току-що излезна и второто ЧХГ - първа стойност 30ден от М -53.3 ,втора стойност 33ден- 197.5 Мисля,че няма никакви съмнения за извънматочна нали ? Мисля,че към края на седмицата ще се види нещо  Simple Smile
Кажи ми какво те кара да мислиш че е извън маточна?

# 381
  • Sofia
Киви, много, много ще се моля да имаш здраво бебе след 8-9 месеца Hug Стойностите ти са чудесни, говорят за късна овулация просто.

# 382
Кажи ми какво те кара да мислиш че е извън маточна?
Имам дискомфорт (урологичен) точно от  когато  разбрах ,че съм бременна,което ме накара да посетя доктор.Той пожела да потвърдя бременността с кръвен тест ,защото нищо не видя в матката и спомена вариант за извънматочна,щом не се вижда нищо...Ужасно съм наплашена,защото последните две години изживях най- големия ад

# 383
КиВи може би имаш късна имплантация.
При такива стойности на ЧХГ не може да се види нищо в матката.
Стойността на ЧХГ трябва да е над 1000 за се види плоден сак.

# 384
КиВи-според мен са ти чудесни нивата на ЧХГ. Позволих си да погледна историята ти /заради подписа/ и мнооого силно ти стискам палци всичко да върви гладко този път. Браво за силата, която си проявила и браво, че всичко се е получило пак.
С удоволствие те каня да дойдеш в темичката за ноември /мисля, че по термин там се падаш/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826701.new#new

# 385
Здравейте! Със инсеминация съм на 16.02, в странно положение съм, затова искам да чуя някое и друго мнение. 03.03 ЧХГ 250, петък 06.03 ЧХГ 516, но започна и леко кървене, вече се усили и не спира. От днес 10.03 ЧХГ 2258. Бях на преглед на 07.03 и днес, доктора ми каза, че плодното яйце днес е по-малко отколкото на предишния преглед. Имам болки леки като при цикъл. И сега въпроса е кюретаж или още чакане. Възможно ли е ЧХГ да се покачва, а плодното яйце да намалява и изобщо какво ли става?! Ще съм Ви благодарна за някакви мнения по въпроса, защото аз съм в недоумение.

# 386
КиВи-според мен са ти чудесни нивата на ЧХГ. Позволих си да погледна историята ти /заради подписа/ и мнооого силно ти стискам палци всичко да върви гладко този път. Браво за силата, която си проявила и браво, че всичко се е получило пак.
С удоволствие те каня да дойдеш в темичката за ноември /мисля, че по термин там се падаш/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826701.new#new
Благодаря за поканата в ноемврийската група,но ще ти откажа  Blush Зарекох се повече да не съм част от такива групи.Това ми е четвърта бременност...изхабена съм по всички въпроси  Tired
Divine Love не знам какво да кажа,но искрено ти пожелавам да не се случи най-лошото.Може би още едно ЧХГ утре (на 12ти) и да видиш на къде  върви ...Ще е ориентир! Успех!

# 387
КиВи, благодаря! И аз така мисля, на 12-ти още едно ЧХГ... та да видим.  Ако някой е изпадал в такава ситуация, моля ви, пишете Sad

# 388
  • Варна
Пак съм аз. Току що приятелката ми написа днешната си стойност - 44, преди 3 дни беше 45. Тва вече ме озадачава, за 3 дни да падне само с единица... Очаквах да е наполовина поне. Някакви коментари?

# 389
  • София
Странно наистина. При всички положения спорвд мен няма опасност от щети, дори да е я тръбата. И още не е прокървила?

Общи условия

Активация на акаунт