СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 605
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Никъде не се казва, че точно на 48 часа трябва да се удвоява. Нормално ЧХГ може да се удвоява и на 72ч.

# 526
Здравейте!
Имате ли идея защо някои лаборатории дават гранично ниво 1 за чхг, и резултат 1,16 се тълкува  за отрицателен. Това е на 10 ден от трансфера. Мерна единица mu/ml, не че има значение. Дали е индикация, че е настъпила бременност и не се е развила?

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 07:24 от itsi_bitsi

# 527
Референтните стойности зависят от мерните единици...Международни единици ml/IU отрицателните стойности са от 0-5. От 5 до 20 се считат гранични и над 20 единици вече води положителен. Но тока или иначе не е голяма философия, за да се ориентираш...Гледаш си референтните стойности и ако резултата е по-висок от горната граница тълкуваш като положителен....

# 528
  • Габрово
Момичета помагайте много ми е напрегнато излез ми теста ЧХГ 22.4 mlU/ml. Четвърти ден на закъснение ми е дата на М трябваше да е 25.05.Какво означава.Извинявам се за присъствието си и в другите теми,но до понеделник ще лудна.Дано има опитни от ваа които да помагат  #Crazy

# 529
  • В сърцето на любимия човек
Значи, че си малко бременна. Mr. Green
Стойността е малко ниска, но може да си била с по-късна овулация този месец. Хубаво е да се направи повторно изследване след 48 ч в същата лаборатория.

# 530
  • Габрово
Хахахах Пънче-мънче, успя да ме разсмееш  Joy значи това означавал лафа - да си малко бременна.Хахахах. Благодаря ти много,ще повторя още в понеделника   bouquet

# 531
Хахахах Пънче-мънче, успя да ме разсмееш  Joy значи това означавал лафа - да си малко бременна.Хахахах. Благодаря ти много,ще повторя още в понеделника   bouquet
Дано да се удвоило стискам ти палци  Praynig Peace

# 532
  • Габрово
Ами мацки не стигнах да пусна днес,т.к в събота ми дойде с пълна сила и явно всичко изхвърлям в момента,т.к и на тест вече чертата едвам се долавя.Явно съм имала биохимична бременност.Стискам палци при вас да са истински здрави бременности.Аз излизам тия месеци в почивка от бебеправенето  Hug

# 533
  • Враца
Здравейте момичета,
Днес ми е 15 ти ден след овулацията и първи ден закъснение. Бета ЧХГ от днес ми е 531.6. В петък ще го повторя, но искам да чуя и вашето мнение. Добре ли е за 4та седмица и един ден по мой изчисления?

# 534
  • Italia
Здравейте момичета,
Днес ми е 15 ти ден след овулацията и първи ден закъснение. Бета ЧХГ от днес ми е 531.6. В петък ще го повторя, но искам да чуя и вашето мнение. Добре ли е за 4та седмица и един ден по мой изчисления?
Идеален резултат!  Peace Честито и лека бременност!

# 535
  • София
Момичета ,помагайте, моляя. 22 април ПРМ,  (закъснение 14 дни днес) не се вижда плоден  сак, на 28.05  ЧХГ -176,75 , доктор в Св.София, каза ,че стойностите са много ниски сигурно съм го изхвърлила, резултат от вчера ЧХГ - 401,400..... Ако съм го изхвърлила,ще се покачват ли стойностите.…Забравих да спомена ,че съм с зацапване - кафеникаво, понякога и примесено с червеникаво, И вчера бях на лекр, пак не се видя нищо... Sad

# 536
  • Габрово
И на мен този месец ми се случи. Колко вече дена закъснение имаш?Ако само ти зацапва,лекаря който ти е казал че си го изхвърлила знае ли че нямаш всв още М.Аз имах на 4 ти ден закъснение ЧХГ 22.4 и на шестия ден ми дойде с пълна сила М даже още се отичам.При мен не се видя плоден сак и АГ ми каза че до 10дни ще ми дойде и така стана.Преди да ми дойде имах 4 дена зацапване.Така че стискам палци да ти дойде,т.к това в случея ще е най-доброто.Аз ще ти кажа как си придизвиках цикъла,работи на 100 % АГ лекар ми го е казал: 50-100 концентрат алкохол и горещ душ на същия най-късно на другия ден си с цикъл.Аз така направих вечерта и след час прокървих.Стискам палци всичко да ти се нормализира  Peace

# 537
  • София
И на мен този месец ми се случи. Колко вече дена закъснение имаш?Ако само ти зацапва,лекаря който ти е казал че си го изхвърлила знае ли че нямаш всв още М.Аз имах на 4 ти ден закъснение ЧХГ 22.4 и на шестия ден ми дойде с пълна сила М даже още се отичам.При мен не се видя плоден сак и АГ ми каза че до 10дни ще ми дойде и така стана.Преди да ми дойде имах 4 дена зацапване.Така че стискам палци да ти дойде,т.к това в случея ще е най-доброто.Аз ще ти кажа как си придизвиках цикъла,работи на 100 % АГ лекар ми го е казал: 50-100 концентрат алкохол и горещ душ на същия най-късно на другия ден си с цикъл.Аз така направих вечерта и след час прокървих.Стискам палци всичко да ти се нормализира  Peace
Днес м е 14 ти ден на закъснението, но защо ЧХГ се покачва..утре пак пускам Sad
А зацапването вече си е 10тина дни

# 538
  • Габрово
Имаш ли болки? Определено ЧХГ ти е ниско и не отговаря на седмиците ти,но може ОВУ да ти е била късна.В рамките на колко часа прави изследванията и засече това покачване.Ако си била на АГ в 4 г.с няма как да се види нищо Видеозона, а с какъв те прегледаха.Може и да ти трябват прогестеронов препарат за зацапването,опасно е ако наистина има бременност и трябва да отидеш на АГ отново.

# 539
kat78, стойността на ЧХГ трябва да е над 1000, за да се види гестационен сак на ултразвук. Peace
В тази статия има информация за нарастването на хормона и калкулатор.

Общи условия

Активация на акаунт