СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 590
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Това, за което се сещам е, че може ЧХГ да е било по-високо в този промеждутък от 5 дни между двата теста и да е започнало да спада... Пусни и утре, за да се види покачва ли се в крайна сметка или спада.

# 541
  • София
Да де, чела съм я, ама мойте  нива растат на 4 дни....не е много добре май..

# 542
  • Варна
Не нарастват добре, факт... Освен ако наистина са нараствали и сега спадат. Което пак не е добър знак де...

# 543
  • София
Kat78,
Имаш ли още зацапване и какво е на цвят - тъмно към черно, ярко червено? Няма да ти давам празни надежди, нивата на ЧХГ хич не са добри. Най-важното, което трябва да направиш, е след 48 часа да пуснеш пак кръвен тест. Защото както си го пуснала през четири дни, не е показателен. Както ти е казала Месечинка Виторога, може да е имало пик на ЧХГ през тези дни и сега да пада. Ако обаче продължава да расте, има вероятност да е извънматочна бременност. Не искам да те плаша, но преживях такава през октомври и нещата при мен се развиваха по сходен начин. Затова следи ЧХГ през 48 часа и при по-силни болки отивай директно в болница. Междувременно може да потърсиш консултация и с друг лекар. Извънматочна се диагностицира трудно на ехограф при тези нива на ЧХГ. Въпреки че моята я откриха при ниво на хормона около 250.
Стискам ти палци и от сърце ти желая при теб да не е така! Hug

# 544
  • София
Зацапване е тъмно към черно, някой път има и червенекаво, днес пуснах пак чхг, че този резултат 401 е от вторник, казаха ми че ще излезе към 18 ч., ще пиша да споделя колко е

# 545
  • София
Пиши непременно! Къде пускаш ЧХГ, на едно и също място ли?

# 546
  • София
Да , в цибалаб.Оф едвам ще дочакам...И ако е извънматочна, какво се случва?

# 547
  • София
Според мен ще ти излязат по-рано резултатите. След 14 часа проверявай периодично. За извънматочната има няколко варианта, но не бързай да ги мислиш отсега. Казах ти го, за да знаеш какво да наблюдаваш внимателно. На първо време, чакаме резултатите! Praynig

# 548
  • Бургас
Мисля, че ако е извънматочна, вече щеше да усетиш. Болките са описвани като адски.

Kat78, не искам да ти давам празни надежди, но много се надявам да си била със ужасно късна О. и всичко с бременността ти да е наред. Все пак сме виждали всякакви случаи тук, може сакчетата да са били две и едно да е паднало или някакъв друг подобен сцнарии, който да обяснява бавното нарастване на хормона и зацапването.

Прегръдки и кураж  Hug

# 549
  • София
Благодаря ви момичета, ако не сте вие, сигурно ще се побъркам....сега остана да чакаме Hug

# 550
  • Габрово
Мисля че още днес,след резултатите ще разбереш.Ако пада ЧХГ очаквай цикъл,но дуфастона може да го забавя и затова да ти зацапва.Хубаво е като вземеш и днешният резултат да отидеш на АГ.Ако пък се е удвоило възможно е да си е бременност и да нямаш проблеми по нататък.Стискам палци да се развият нещата най-благоприятно за теб.

# 551
  • София
Лошо момичета.. Cry Паднало е...332 Cry

# 552
kat78,   bouquet съжалявам за новината, но не губи кураж, природата си знае работата и има причина да не се е случило този път, но щом е станало веднъж - пак ще стане! Горе главата  Hug

# 553
  • София
Мила Kat78, знам, че ти е много тежко сега. Аз лично загубих две бременности през последната половин година и чувството ми е познато. Поплачи си, потъгувай си и продължавай напред. Спирай дуфастона и чакай цикъл. След два дни пусни пак ЧХГ, много е важно да пада при тези обстоятелства. Когато организма ти разбере, че няма вече бременност, ще дойде и цикъла. След цикъла непременно на лекар, за да видят дали си се изчистила сама. А може и сега да се консултираш с лекар. Ако кървенето стане прекалено обилно - казват повече от една превръзка на час, веднага на лекар. Също и ако получиш силни болки. Пожелавам ти от сърце да се разминеш по най-лекия начин и от другия месец да опитвате пак за бебче.
Прегръщам те Hug

# 554
  • Габрово
Да мила,съжелявам за загубата и аз го изпитах.Осъзнах че в природата оцеляват най-здравите видове.Така че всяко зло за добро.Господ си знае работата.Скоро ще дойде и истински здрава Б,щом я желаеш.Не губи вяра и продължи напред и по добре в ранните седмици отколкото напред.Така че всичко ще се нареди и при теб само търпение мила Hug

Общи условия

Активация на акаунт