СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 788
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Линет, не знам какви са референтните граници и единиците, но ако е било в цибалаб, там горната граница е 86 и ми се струва леко ниско.
Отиди на лекар и сподели изследванията, може да прецени да ти изпише прогестерон да приемаш допълнително за всеки случай.
Можеш да пишеш и в темата за изследване на хормони, Денис ще ти отговори най-точно!

Благодаря,Brayda   bouquet

# 586
86 за ЧХГ ли говориш  newsm78 Мисля, че са си в стандартните международни единици. В Цибалаб никога досега 86 не е било гранична стойност, нещо се бъркаш. А и по-важното е, че хормона при Линет нараства в нормални темпове, което говори за една нормално развиваща се бременност поне на този етап. И нека незабравяме, че овулацията и е засечена на базата на мерене на базална температура, а не с гинекологичен преглед, така че ме можем да бъдем категорични кога точно се е случила....ЧХГ нараства добре и мисля, че няма смисъл да панираме момичето. Сигурна съм, че след една седмица ще се потвърди нормално развиваща се бременност. 200 единици ЧХГ не е никак нисък резултат.

# 587
  • София
За прогестерона се говори.

# 588
За прогестерона се говори.

Аха ясно. Аз съм изпуснала  Rolling Eyes

# 589
Здравейте дами!
Стойността ми днес на 10-11  ден след овулация е < 1.20   mIU/ml.
Прочетох, че е строго индивидуално, пък и всички стойности на този ден, при други момичета, е в пъти по-висок. Моля за надежда!

# 590
Здравейте дами!
Прочетох, че е строго индивидуално, пък и всички стойности на този ден, при други момичета, е в пъти по-висок. Моля за надежда!

Отрицтелен резултат е това....

# 591
Здравейте дами!

Благодаря! Досега е било винаги < 0,100mIU/ml., че си позволих да се хвана за сламчицата

# 592
Здравейте дами!

Благодаря! Досега е било винаги < 0,100mIU/ml., че си позволих да се хвана за сламчицата

Разбирам те Simple Smile Стискам палци да стане скоро Simple Smile

# 593
Здравейте! Бихте ли ми казали при менструален цикъл от 35 дни, а не от 28 и при доказана овулация на 17-18 ден, а не на 14, както е при повечето жени, как да разчитам стойностите на Бета ЧХГ?
http://www.modenita.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B … 1%87%D1%85%D0%B3/

# 594
Здравейте! Бихте ли ми казали при менструален цикъл от 35 дни, а не от 28 и при доказана овулация на 17-18 ден, а не на 14, както е при повечето жени, как да разчитам стойностите на Бета ЧХГ?
http://www.modenita.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B … 1%87%D1%85%D0%B3/

Копирай пак линка. Не ми го отваря, иначе с удоволствие бих коментирала.

# 595
# 596
  • София
Най-долре дай стойностите по дни и кога е била ову
Въпроса е не на кой ден е била овулацията, а колко дни са минали от нея.

# 597
ЧХГ на 26 ден след овулацията е 1550

# 598
ЧХГ на 26 ден след овулацията е 1550

Как е засечена овулацията...
Иначе е нисичко за 26 дни след овулация, но е положителен тест.

# 599
  • София
само 1 стойност ли имаш?
С една стойност няма как да разбереш на колко часа се удвоява.
Но така или иначе мисля, че е прекрасна. Честито и успешна бременност да термин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт