СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 780
  • 721
  •   2
Отговори
# 600
днес си направих 1вия кръвен тест, 2рия ще го пусна в четвъртък, просто ми беше притеснено не е ли много нисък за дните, в които съм, ако отида на лекар - ще се види ли нещо?

# 601
  • София
И защо се тестваш чак 26 дни след ову?
Как определяте дали е ниско като стойностите са строго индивидуални и в много широк диапазон за всяка седмица.

# 602
  • София
Ако отидеш на лекар, с тази стойност над 1000, ще се види сакчето.
Тествай се пак утре и отиди да видите дали всичко е наред!

# 603
Здравейте отново. Днес си направих втори тест: 563 mIU/ml на 16-ти ден от овулацията. Предишният ми резултат  беше 136 mIU/ml на 12-ти ден. Другата седмица съм на ултразвук и направо не знам как ще издържа дотогава. Simple Smile

# 604
Лили, резултатите са чудесни според мен  Peace

# 605
Ако позволите и аз да споделя моите притеснения. Имам две неуспешни бременности - кухи яйца. Сега пак съм бременна, но в сряда на 5 дни закъснение не се видя плоден сак в матката, доки ме изпрати на кръвен тест, който отчете ЧХГ 1300 на 5 дни закъснение. Каза че резултатите са добри, да отида утре пак на преглед трябвало да се види сакче в матката. Нямам никакви симптоми освен малко наедрели гърди, но меки и по - уголемени зърна. До утре не мога да си намеря място, притеснявам се за всичко: за извънматочна, за спряла да се развива бременност /както казах нямам никакви по особени симптоми/...Тези стойности на ЧХГ ми изглеждат ниски.

# 606
  • София
С хубав ехограф при тази стойност би трябвало да се види нещо.
Ако бременността е спряла да се развива, пак ще се види къде е била при тази стойност.

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 13:09 от Veseto*

# 607
Здравейте момичета имам може би малко глупав въпрос,но правим опити за бебе с мъжа ми и имам закъснение от 13 дена .На шестия ден си пуснах ЧХГ и беше отрицателно 0,100   ходих на лекар  и ме  гледаха  на ехограф преди 3 дена  и нищо не се видя но днес ми е 13 ден и още ме ми е дошло и гинеколга ми искаше да е сигурен  защото смяташе че може да е по късна овулация  и съответно  бременност и затова пак пуснахме чхг и стойностите  вече са 320,545 ,Можем ли да говорим за нормлна бременност и   дали  вече на  ехографа ще се види нещо, защото в понеделник имам час при лекаря ми   и ми е доста притеснено още от сега Sad

# 608
Kaq_89 Наистина зависи кога ти е била овулацията. Ако повториш след 48 часа кръвния тест и той се е удвоил, значи всичко е нормално. Кога си пускала ЧХГ? Малко е рано в понеделник да те гледат, има вероятност отново да не се види нищо, но пък щом доки те е извикал......... Просто ако не се види пусни отново кръвен тест.

# 609
marinela88  вчера на 17 си пуснах  ЧХГ ,а доктора ми каза че няма смъсъл да пускам  за сега защото  до понеделник би трябвало да се удвои според него .Ще видим в понеделник какво ще каже ,просто  мн се претесних защото  преди 4 дена като ме гледа на ехографа нищо не се видя,но пък и още не си бях направила второто  ЧХГ  Sad

# 610
мн се претесних защото  преди 4 дена като ме гледа на ехографа нищо не се видя,но пък и още не си бях направила второто  ЧХГ  Sad
Kaq_89, не може да се види на УЗ докато нивата на ЧХГ не достигнат 1000 - 2000mIU/ml.
Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш нормална бременност! Peace

# 611
Здравейте отново. Резултатът от днес е 1447 mIU/ml на 19-ти ден след овулацията.
Резултатите ми досега са:
12-ти ден: 136 mIU/ml
16-ти ден: 563 mIU/ml
19-ти ден: 1447 mIU/ml

Нарастването започна да се забавя малко, това нормално ли е?

# 612
Здравейте. Ох, много съм притеснена. Вчера направих първия си положителен тест и днес веднага пуснах ЧХГ . Това са ми резултатите. Положителен е, нали?  Praynig  http://www.prikachi.com/images.php?images/790/8241790K.jpg

# 613
Да, положителен е. Честито! Simple Smile

# 614
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт