СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 273
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново. Резултатът от днес е 1447 mIU/ml на 19-ти ден след овулацията.
Резултатите ми досега са:
12-ти ден: 136 mIU/ml
16-ти ден: 563 mIU/ml
19-ти ден: 1447 mIU/ml

Нарастването започна да се забавя малко, това нормално ли е?

Екстра си е! Не се забавя. Вече може да отидеш на преглед, за да ти потвърдят новината. Спирай вече с кръвните изслдвания.

# 616
Благодаря vanessssa2008   Hug
Имам час за ултразвук чак в сряда.
Може би наистина трябва да спра вече да се вторачвам в ЧХГ-то, но имах биохимична миналия месец (много ниски стойности бяха) и разбираемо ме е страх да не се повтори пак.

Ще пиша пак след ултразвука да кажа как е минало. Praynig

# 617
Благодаря vanessssa2008   Hug
Имам час за ултразвук чак в сряда.
Може би наистина трябва да спра вече да се вторачвам в ЧХГ-то, но имах биохимична миналия месец (много ниски стойности бяха) и разбираемо ме е страх да не се повтори пак.

Ще пиша пак след ултразвука да кажа как е минало. Praynig

Да, непременно пиши...Simple Smile Мисля, че всичко ще е наред в сряда ще видите бременността...Разбирам те за биохимичната, но трябва да мислиш положително...няма какво да напвави човек при такъв случай така или иначе...Simple Smile

# 618
Днес, точно 23 дни след овулацията b-hCG 6387 (даже взе да се забързва малко). На прегледа се видя 1 плодно сакче в матката с размери 1 см и отговарящо на 6 г.с. Следващ преглед в началото на август, за да видим дали ще изскочи ембрион от там и да чуем сърдечна дейност. Все още не мога да повярвам, че това се случва.  Grinning

Аз приключих с ЧХГ тестовете (засега). Успех на всички момичета.  Hug

# 619
Честито за страхотната новина! Пожелавам ти лека и безгрижна бременност Simple Smile

# 620
 LillyM Хайде честито!

# 621
Честито! Вече спирай с кръвните изследвания. Щом имате ехографска находка вече си следите нея- какрасте има ли ембрион, сърдечна дейност....

# 622
Здравейте, току-що се регистрирах и съм нова във форума. Много съм объркана и имам нужда от съвет. След трансфер на 2 ембриончета си направих кръвен тест на 15 ден с резултат на ЧХГ 28.08, след съвет от док направих втори след 2 дни, от който резултатът е 30.09. Спрях лекарствата, но след като резултатът не е намаляващ, няма ли поне мъничък шанс тестът да е положителен? Как може да се разбират тези стойности?

# 623
За съжаление са доста ниски стойностите и са стационирали...Хубавото е, че е имало имплантация, но всичко е спряло да се развива много рано...Прежевяваш така наречената биохимична бременност...Може би нещо генетично не е било ок в ембриона....Дано следващия ти опит да е успешен...

# 624
Благодаря за отговора. Много ми е тъжно, но не ми остава друго освен да се надявам наистина следващият път да е успешен..

# 625
  • София
Има малък шанс само едното да е спряло развитие. Аз бих пуснала пак след 48 часа.

# 626
Има малък шанс само едното да е спряло развитие. Аз бих пуснала пак след 48 часа.

Това са ниски-гранични стойности. Много са ниски дори и за едно бебе...Според мен едното дори не е започнало да се имплантира...

# 627
  • София
Според теб може, но всичко това са само предположения.

# 628
Според теб може, но всичко това са само предположения.

явно предположенията ми съвпадат с тези на лекуващия лекар на момичето...казали са и да спре лекарствата...Мисля, че няма нужда да даваш илюзорни надежди и без това и е тежко...Нака жената си изживее мъката и да направи нов опит. Тези резултати са гранични и хормона се е стационирал...Тук не става въпрос за никакви предположения, а за кръвен резултат черно на бяло, който показва неразвиваща се бременност...

# 629
  • София
Къде казах, че бременността се развива?
Казвам само, че често при върнати два ембриона резултатът в началото може дс бъде подвеждащ!
Не ме поучавай, моля те, какво да мисля и какво да казвам!
Мненията ти досега във форума не са особено компетентни.

Общи условия

Активация на акаунт