СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 268
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Първо не бих си позволила да поучавам никого поне не и без да е пожелал...Но не е редно да даваш напразни надежди...Още повече противоречейки дори и на медицинско лице. Резултатите са недвусмислени...На мен са ми били връщани по 4 ембриона и когато резултата е категоричен, то той е категоричен и толкова...Резултат 30 на 15 ден и с едно и с две бебета все е малко, а и не расте.....
Преди да коментираш компетентността на мненията на някого първо погледни своите... Peace
Второ аз също съм мед. лице и то доказало своята компетентност Simple Smile
Хубав и успешен ден!

# 631
  • София
Отново ще попитам. Къде казах, че всичко е ок с бременността???
Всъщност в дългия си опит с медицинските лица съм попадала и на доста некомпетентни такива.... Peace

# 632
Тогава какъв е смисъла да пуска ново ЧХГ newsm78 newsm78 newsm78

# 633
Има малък шанс само едното да е спряло развитие. Аз бих пуснала пак след 48 часа.

Ето тук.... Peace Мисля, че няма нужда вече да разводняваме темата...Явно имаме много различни критерии по много въпроси...
Още веднъж хубав ден!

# 634
Здравейте момичета.Не знам какво да мисля и затова се обръщам и към вас,за мнение.
Правих кръвен тест вчера,беше ми 9-ти ден след трансфер на 5-дневни ембриони.Резултатът е 89,13
Тъй като имах Овитрел,който беше преди 6 дни не мога да съм напълно сигурна в резултата.Затова пуснах и днес кръвен,резултатът е 93,70....Какво мислите?

# 635
Обнадеждаващо е че расте...Колко единици беше Овитрела една инжекция ли сложи, или две?

# 636
Обнадеждаващо е че расте...Колко единици беше Овитрела една инжекция ли сложи, или две?
Две..първата беше в деня на трансфера(19.07)а втората на 23.07
В петък ще повторя теста,днес го пуснах пробно,за да видя дали пада-логично е ако е от Овитрела стойността да пада... newsm78

# 637
Две..първата беше в деня на трансфера(19.07)а втората на 23.07
В петък ще повторя теста,днес го пуснах пробно,за да видя дали пада-логично е ако е от Овитрела стойността да пада... newsm78

Да, по-добре в петък пусни! Нека да е минало повече време мисля си , че ще е по-достоверно. Според мен има и от овитрела, щом са две инжекциите, въпроса е колко? Но пък от друга страна расте, което е добре. Стискам ти палци! Аз те чета в "дългото чакане..."

# 638
Благодаря ти Ванеса.Там не съм писала,понеже не искам да избързвам с предположенията.Мислех,че днес съмненията ми ще изчезнат,но не би... Crazy

# 639
Благодаря ти Ванеса.Там не съм писала,понеже не искам да избързвам с предположенията.Мислех,че днес съмненията ми ще изчезнат,но не би... Crazy

bouquet

Мойто лично мнение е, че има нещо Simple Smile Но не може да се прецени, защото овитрела се чисти, а бременността отделя ЧХГ. Мисля, че стойността 93 може да ти е като отправна точка в петък. Трябва да се е удвоила.
Това  е стойност от бременността, защото от овитрела пада...незнам дали ме разбираш...

# 640
Да,прекрасно те разбирам... Hug..от тук нататък вече трябва да се удвоява ако бременноста се развива правилно.Ще пиша в петък.Златна си...  bouquet

# 641
Да,прекрасно те разбирам... Hug..от тук нататък вече трябва да се удвоява ако бременноста се развива правилно.Ще пиша в петък.Златна си...  bouquet

Пиши, пиши, ще чакам с нетърпение Simple Smile

# 642
Междувременно докато си чакам присъдата утре,реших да препишкам един Престо.Пусто нетърпение....
Знам,че не мога да съм сигурна от него,но си е един вид успокоение ... Rolling Eyes

# 643
  • Габрово
Честито Мечтичке и лека Б  bouquet

# 644
Супер...май расте а? Нямам търпение да прочета стойността на чхг утре...

Общи условия

Активация на акаунт