СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 304
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Намерих си страхотна нова лекарка,която каза,че всичко ми е наред.Показа ми на ехографа пулсациите на сърцето на бебчето,определи седмицата,изобщо си ме успокои.Благодаря ви за съветите миналата седмица!

# 91
Здравейте,
Намерих си страхотна нова лекарка,която каза,че всичко ми е наред.Показа ми на ехографа пулсациите на сърцето на бебчето,определи седмицата,изобщо си ме успокои.Благодаря ви за съветите миналата седмица!
Лека бременност до края  Hug

# 92
Здравейте, имам нужда от съвет:
 ПРМ 14.07
Цикъл средно 35 дни, ту повече, ту по-малко.

Днес пуснах ЧХГ 5082
Преди 10 дни беше 67.3, нямах възможност да повторя след 48ч за съжаление.

Тази стойност нормална ли е според вас? Имам и болки от едната страна...

# 93
Доколкото ЧХГ-то се удвоява на всеки 38.4 часа, не виждам нищо притеснително

# 94
Доколкото ЧХГ-то се удвоява на всеки 38.4 часа, не виждам нищо притеснително

Да, и аз така го смятах. Днес бях на лекар най-после, нищо не ми обясни, но каза, че всичко е наред. Даже на ехoграфа като ме гледа и казва " ето го бебето", ама нито обясни като хората за седмиците, нито какво точно се вижда... Grinning

# 95

Да, и аз така го смятах. Днес бях на лекар най-после, нищо не ми обясни, но каза, че всичко е наред. Даже на ехoграфа като ме гледа и казва " ето го бебето", ама нито обясни като хората за седмиците, нито какво точно се вижда... Grinning
[/quote]

Не се притеснявай,аз отидох така като теб и нищо не ми обясниха.Смених лекаря и вече всичко е наред.Моят съвет е ако не ти е харесало отношението към теб да се обърнеш към някой друг.Много е важно спокойствието.Аз така и не разбрах защо ме накараха да си правя това ЧХГ.
Успех и леко бременеене.

# 96

Не се притеснявай,аз отидох така като теб и нищо не ми обясниха.Смених лекаря и вече всичко е наред.Моят съвет е ако не ти е харесало отношението към теб да се обърнеш към някой друг.Много е важно спокойствието.Аз така и не разбрах защо ме накараха да си правя това ЧХГ.
Успех и леко бременеене.

При тази отидох случайно, защото така се получи, че в момента нямам личен лекар, а още не съм си избрала АГ, при който да ходя. Но до няколко седмици ще си избера. Simple Smile
А ЧХГ-то сама реших да си го изследвам, защото нямаше къде да отида на лекар и така си следах дали се покачва и дали всичко е окей.  Simple Smile

# 97

Успех и леко бременеене.

При тази отидох случайно, защото така се получи, че в момента нямам личен лекар, а още не съм си избрала АГ, при който да ходя. Но до няколко седмици ще си избера. Simple Smile
А ЧХГ-то сама реших да си го изследвам, защото нямаше къде да отида на лекар и така си следах дали се покачва и дали всичко е окей.  Simple Smile
Разбрах те.Ти в коя седмица си според календарите в интернет?И да ти кажа честно много много май няма полза от тази здравна каса.То почти нищо не ти спестява.Така че си помисли какъв АГ да си търсиш.

# 98
Разбрах те.Ти в коя седмица си според календарите в интернет?

ПРМ 14.07.
Или ни на 29.07, или на 01.08 е станала работата. Аз вътрешно съм сигурна, че е 1.08. А в коя седмица съм...всеки брои различно, още не съм ги хванала тея седмици. Според лекарката в 4та май (плодът е на толкова), според календарите в интернет 7ма. Май зависи дали се смятат общо 38 или 40 до термина.

А ЧХГ засега повече няма да изсл, само ако лекар каже.

# 99
Здравейте момичета.
От няколко дни имам симптоми на бременност. Гадене, виене на свят, болки ниско долу.
Вчера сутринта не издържах и си направих тест. Появи се бледа втора черта.
По късно през деня си направих още един уринарен тест и един кръвен.
На уринарния пак се появи бледа втора черта, а кръвният е със стойности на ЧХГ 184,5
Не знам какво да си мисля, тъй като все още реално закъснение на цикъла нямам.
Първия ден от последната менструация беше на 03,08,2014. Сега трябва да ми дойде на 31,08,2014
По принцип съм с редовен цикъл, но никога не съм си следила овулацията.
За първи път ми е и ще се радвам да чуя други мнения.

# 100
Бременна си честито! Ако всичко е наред с бременността няма да ти дойде на 31ви! Стойността от кръвния тест ти е много добра и аз лично предполагам че всичко ще се развие по най-благополучния начин! След седмица можеш да отиеш при лекар да ти потвърди бременността, а ако си от търпеливите можеш да направиш прегледа след 2 седмици, когато най-вероятно ще чуете и сърчице!

# 101
  • Варна
Ти си също като мен,с къс цикъл и ранна ову - ето щом и двата теста "хващат" и то много добър резултат от кръвния още преди датата на закъснението Wink)))) При мен втората 4ерта беше по-ярка от контролната още сутринта, в деня на о4аквания цикъл Wink 4ЕСТИТО!   bouquet

п.с. и на мен ми идва 2 пъти за един месец ако МЦ е бил в на4алото Wink теста ми от4ита още преди да съм си помислила,4е има бременност

# 102
Здравейте момичета!
За първи път се включвам тук и се надявам на вашите мнения. Така, до преди 3 месеца кърмех /общо 1 г. и 4 месеца, сега малката е почти на 1г. и 7м./, та по същество, цикъла ми дойде на 10 месец след раждането, въпреки кърменето. От тогава идва, когато си иска, на различни интервали, като най-дългия е 72 дни, а най- късия 22. Последните 2 цикъла са на 31 и 45 дни. От 7-ми август не ми е идвало, но имах мнооого късна овулация, някъде началото на септември, но не помня датата. Знам, защото тогава ме придърпват яйчниците и имам едно белтъкоподобно нещо. Та с ММ правихме тези дни каквото правихме и на 21.09 първи положителен уринен тест за бременност с много бледа втора черта. На 22.09 по-осезаема на Шуър чек. Та направих аз 3 ЧХГ и ето стойностите по дни:
22.09 - 22,34
24.09 - 86,82
26.09 - 194,20
Мисля, че са добре и към сряда ще пусна още едно, на АГ съм чак на 10-ти октомври надявам се да се види нещо. Чувствам се добре, засега никакви проблеми. Моля и за вашето мнение. Благодаря

# 103
Добре нараства!
Успех

# 104
Мммм как ти завиждам зза това ЧХГ  Peace Всичко изглежда наред Wink

Общи условия

Активация на акаунт