СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 590
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Кат, съцалявам...
Спирай хапчетата тогава и чакай цикъл. Поне да се изчистиш сама.

# 556
  • София
 Прегръщам ви ,момичета Hug Hug Hug

# 557
  • Варна
 kat78,
съжалявам и аз за неприятния развой. И все пак това е по-малкото зло, отколкото ако се покачваше, но прекалено бавно. Потъгувай си и после с нови сили напред.

# 558
  • София
Момичета, извинете ме, че нахлувам така. Бих искала да попитам имате ли оеедстава дали когато скоростта на покачване на чхг спада, това е знак, че нещата не отиват на добре? На 6 дневно закъснение имах стойност 10, на следващия ден /след 24 часа/ скочи на 27, след 48 часа беше вече 79, но след още 24 часа се покачи само до 112. Т.е.  скоростта на удвояване падна от 24 часа на малко над 48. Та въпросът ми е това, че скоростта пада, но само по себе си чхг-то все пак се увеличава повод ли е за притеснение? Благодаря ви!

# 559
  • София
Не е добро според мен. В началото трябва да расте по-бързо. НО! има и изключения. Продължи да го следиш.

# 560
здравейте,искам да Ви попитам на 13 ден от ов в деня когато ми дойде на 11.06 си направих тест чхг резултата е < 0,100 доки ми каза че е отр в цикъл съм..3 ден, но се чувставам много отпаднала имам гадене болки ниско...сеедно преди цикал. не искам пак да зеъня на доки дали е вазможно да не е отчело, а ми закъсня с 1 ден ... а не е типично за мен,аз съм като часовник. моля за мнение

# 561
  • Габрово
Всичко под > 0.5 mlU /ml е отрицателен тест и няма бременност.

# 562
  • Варна
Категорично отрицателен е тестът, а щом и ти е дошло... Просто не виждам абсолютно никакво основание да мислиш, че тестът не е отчел. Толкова много причини има и за закъснението от 1 ден (което е нищо), и за болки, отпадналост и т.н., че....

# 563
Здравейте,
Днес си правих изследване за въпросния хормон, след като излязоха 2 черти на теста. Изследвах се в КАндиларов, и на резултата пише 390.6 U/l, а тук в темата малко по-различни мерни единици виждам. Тааа ако може малко помощ.

# 564
Здравейте,
Днес си правих изследване за въпросния хормон, след като излязоха 2 черти на теста. Изследвах се в КАндиларов, и на резултата пише 390.6 U/l, а тук в темата малко по-различни мерни единици виждам. Тааа ако може малко помощ.

Положителен е теста. Честито.

# 565
Здравейте момичета! Нова съм тук, но искам да помоля за съвет. Днес си правих кръвен тест и резултатът беше 0,100mUl. Това е категорично отрицателен. Искрица надежда в мен се чуди дали е възможно да съм избързала с теста? Трябва да ми дойде на 04.07, цикъла ми е м/у 30 и 31 дена. Овулацията, доколкото я засякох беше около 20 юни. Има ли възможност тепърва да се покачват стойностите? Съжалявам за глупавия въпрос просто последна надежда в мен остана  Sad И след непрестанни нетипични за мен киселини бях решила, че има нещо.

# 566
Единствения начин да разберем е като повториш теста след 48ч. Успех! Peace

# 567
  • София
Напълно отрицателен резултат. Аз не бих се надявала.

# 568
Ето,  че въпреки отрицателните уринарни и кръвен тестове, след 5дневно закъснение, днес се появи втора, макар и бледа чертичка. Отрицателните резултати ги отдавам на късната овулация ( може би 22-23 ден) и ранното тестване. При първата ми бременност след 8 дневно закъснение се появи мноооого бледа 2ра чертичка, отново по-късна овулация. Тази чертичка сега скача до мен  Laughing Така че, пожелавам на всички с отрицателни резултати, скоро да станат положителни, а ниските стойности на ЧХГ да тръгнат стремглаво нагоре!!!

# 569
Много хубаво- честито. Напълно е възможно тестовете да са били отрицателни, заради късната овулация. Лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт