СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 800
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
маринела88, честито! И при мен "чудото" и учудването беше голямо при подобни обстоятелства. Всичко е Божа работа! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам   bouquet Hug

# 571
Зравейте,дами!
Може ли да ми кажете ,резултат 28.93mlu/ml , на 12 ден след О положителен ли е?

# 572
По какъв начин е доказана овулация на 12ти ден? Иначе да, това е положителен резултат...

# 573
По какъв начин е доказана овулация на 12ти ден? Иначе да, това е положителен резултат...

Имах предвид,че теста е направен днес(кръвнят) 12 дни след О.О е определена с БТ.
Развълнувана съм,и ми е объркана и речта малко.
Благодаря ти

# 574
Т.е. овулацията си я определила сама чрез мерене на температура, така ли? Ако е така мисля, че на този етап няма място за притеснение. Считай теста за положителен. Хубаво е след 48 часа да направиш нов, ако не те притеснява финансовия момент разбира се. Стойността трябва да се е удвоила.

# 575
Т.е. овулацията си я определила сама чрез мерене на температура, така ли? Ако е така мисля, че на този етап няма място за притеснение. Считай теста за положителен. Хубаво е след 48 часа да направиш нов, ако не те притеснява финансовия момент разбира се. Стойността трябва да се е удвоила.

Благодаря Ванеса,
Да правилно си ме разбрала.За определяне на О ми помогна Денис,от темата за БТ,за което безкрайно и благодаря.
След 48 ч няма да мога ,защото лабораторията мисля ,че в събота не работи,но в понеделник ще повторя теста.

# 576
Не забравяй да пишеш Simple Smile

# 577

Ще пиша ,разбира се   bouquet

# 578
Здравейте, ето че реших да се включа и аз. 12 дни след овулация първи чхг тест 136 mIU/ml. Какво мислите добре ли е или е малко високо?

# 579
  • Варна
Супер си е според мен.

# 580
Здравейте,на  12 ден след О ЧХГ 28.93 mlu/ml
Днес на 16 ден след О ЧХГ 228.6mlu/ml
Как мислите? Добре ли е?

# 581
  • София
Линет - резултата е супер  Party
След 7-10 дни може да посетиш АГ с хубава апаратура, за да видите сакче!
Честито   bouquet

# 582
Здравейте,на  12 ден след О ЧХГ 28.93 mlu/ml
Днес на 16 ден след О ЧХГ 228.6mlu/ml
Как мислите? Добре ли е?

Прекрасен резултат...като по учебник!   bouquet

# 583
Линет - резултата е супер  Party
След 7-10 дни може да посетиш АГ с хубава апаратура, за да видите сакче!
Честито   bouquet

Знам,че не е по темата,но вчера пуснах и прогестерон.Резултата е 21.9,добре ли е?

# 584
  • София
Линет, не знам какви са референтните граници и единиците, но ако е било в цибалаб, там горната граница е 86 и ми се струва леко ниско.
Отиди на лекар и сподели изследванията, може да прецени да ти изпише прогестерон да приемаш допълнително за всеки случай.
Можеш да пишеш и в темата за изследване на хормони, Денис ще ти отговори най-точно!

Общи условия

Активация на акаунт