СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 261
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте , може ли  да помоля за малко помощ. Днес си  пуснах кръвен тест за Б, и резултатът е :207.7 . Не е ли много висока стойността , вземайки в предвид , че О най-вероятно е била на 18.07 (най-наситената ми черта на теста) и днес се пада 12-ти ден?
Ще повторя теста в събота, но просто искам да чуя мнението ви?

# 646
  • София
paulieM - стойността не е висока, добре е, честито! Повтори теста за по-голяма сигурност!

# 647
Ето го и резултата 2 дни по-късно.ЧХГ-132,80....12 ден след трансфер.

# 648
  • София
Мечтичка - и аз те следя и аз чаках днес да кажеш колко е ЧХГ.
Според мен трябва да пуснеш пак в неделя  Hug

# 649

Мечтичке, расте....изглежда ми нормално за 12 ден, но пък не се е удвоило  newsm78 В една и съща лаборатория ли се тестваш? Ако имаш финансова възможност пусни пак в неделя. според мен си бременна, проста овитрела нещо ни бърка сметките...

# 650
Да да ще пусна пак в неделя.И мен това ме притеснява,че не се е удвоило.Очаквах около 200 да е... Rolling Eyes
Душичката ми се е свила....иначе да  една и съща лаборатория.

# 651
Да да ще пусна пак в неделя.И мен това ме притеснява,че не се е удвоило.Очаквах около 200 да е... Rolling Eyes

Да не ти давам напразни надежди, но мисля, че всичко ще е ок. Просто овитрела не се е изчистил съвсем и ни дава противоречива информация...
Може би в петък ЧХГ от бременността е било около 60 единици, а останалите да са били от овитрела (ако въобще може така да се смята) и реално сега да имаш удвояване...възможно е така да е станало. Все пак не са ти били малко единиците Овитрел и е нужно време да се изчисти (поне 10 дена за двете инжекции)

# 652

Да не ти давам напразни надежди, но мисля, че всичко ще е ок. Просто овитрела не се е изчистил съвсем и ни дава противоречива информация...
Може би в петък ЧХГ от бременността е било около 60 единици, а останалите да са били от овитрела (ако въобще може така да се смята) и реално сега да имаш удвояване...възможно е така да е станало. Все пак не са ти били малко единиците Овитрел и е нужно време да се изчисти (поне 10 дена за двете инжекции)
Абе и аз едни такива сметки си правих.Сега поне съм сигурна,че бременност има и дано се развива правилно.Искаш да кажеш в сряда не в петък.. Simple Smile...Дано в неделя резултата е по-категоричен,за да мога да се успокоя.

# 653
  • София

И аз съм положително настроена! Сестра ми, 12 дни след трансфера имаше също около 120 единици (не помня с точност, но бяха малко над 100). Бяха й върнали 2, педневни ембриончета и й бяха казали да се тества на 7-ми ден. Тогава ЧХГ й беше 17.
Дано всичко е наред! Силно стискам палци!

# 654
Мечтичке, да сряда имах в предвид Simple Smile Определено от овитрела няма как да растат стойностите. Сега трябва да стискаме палци всичко да е наред и да се развива нормално Simple Smile

# 655
Момичета - днес повторих теста и стойността е : 675 (предишната преди точно 2 дена 207.7) ? Има ли какво да се притеснявам заради тези стойности ? не са ли прекалено високи за 12 и 14 ден след О или е по-вероятно аз да не съм я засякла правилно и да е била ранна или пък да са 2?

# 656
Стойността ти е супер!!! Няма какво да се притесняваш. Другата седмица по някое време може да отидеш на лекар и ще го видите...Категоричен отговор на това кога е била овулацията дава сама фоликуметрията. Всички останали методи са само ориентировъчни, но не и точни Simple Smile

Честито и лека бременност до края Simple Smile

# 657
Здравейте момичета, аз съм нова тук дано съм на правилната тема. Надявам се някоя от вас да ми обясни какво се случва, защото съм адски объркана. На 07.07. 2015 ми дойде мц но беше много странен траеше само 2-3 дни и беше доста оскъден и кафяво-черен аз се осъмних и след 3 дни  си направих тест който показа 2-ра черта но много бледа. Посетих гинеколога си и той ми назначи изследване на ЧХГ стойността тогава (14.07) беше 186.3  каза ми след 2 дни да направя ново понеже съм имала кървене и се опасява че е било спонтанен аборт но аз не го направих ooooh!, защтото реших да изчакам до отпуската си която започна вчера 01.08 но и започна ново зацапване Sad изплаших се и отидох в същата лаборатория и си пуснах ново изследване стойността на ЧХГ беше само 403.0. Какво трябва да значи това моля дайте предположения нямам болки нямам нищо просто зацапване утре съм на преглед и ще се побъркам до тогава Cry

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 09:08 от MariApo

# 658
  • София
Най-добре отиди на лекар. Може да означава много неща. Аз бих предположила извънматочна бременност, но трябва лекар да прецени. Успех!

# 659

Ето го и резултата от днес..14 ден...277,30.......удвоява се.Как ви се струва момичета?... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт