СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 259
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Ето го и резултата 2 дни по-късно.ЧХГ-132,80....12 ден след трансфер.

Ето го и резултата от днес..14 ден...277,30.......удвоява се.Как ви се струва момичета?... Rolling Eyes

Party Party Party Ето това вече би трябвало да е стойност без овитрел Simple Smile Струва ми се ок на мен! Казах ти че има бременност Simple Smile  Party Party Party

# 661
Датата ми за тестване по принцип беше за 04.08....във вторник пускам последно ЧХГ и звъня в клиниката.Още не мога да се зарадвам на 100 %,но се успокоих,че се удвоява вече.Благодаря ти Ванеска...  bouquet

# 662
Датата ми за тестване по принцип беше за 04.08....във вторник пускам последно ЧХГ и звъня в клиниката.Още не мога да се зарадвам на 100 %,но се успокоих,че се удвоява вече.Благодаря ти Ванеска...  bouquet

Браво! В края на другата седмица може направо да го видите. Сигурна съм, че във вторник ще бъде повече от удвоено ЧХГто:)
Нали няма да забравиш да пишеш колко е?

# 663
Е как...1-во вие ще разберете.. Laughing

# 664
И резултатът от днес е ЧХГ-627,70......16 ден след трансфер. newsm51

# 665
И резултатът от днес е ЧХГ-627,70......16 ден след трансфер. newsm51
аз какво ти казах...ЧЕСТИТО

# 666
Много ти благодаря...  bouquet
Не знам как ще издържа до 1-я преглед.Викат ме чааааак след 10-на дни.
Повече мисля,че няма смисъл да пускам ЧХГ.Дано всичко е наред и занапред... Praynig Praynig Praynig

# 667
Здравейте,и аз да попитам нещо за 100процентово успокоение. ПРМ 05.07.2015г. Стимулация с Летрозол от 3ти до 8ми ден. Имах на два пъти през 5дни положителни тестове за О. Не вярвах,но и при ФМ се видя на 20ден жълто тяло и ясно два броя фоликула пред спукване. Имало или не факт е,че сега бременност има. На 31.07 бета ЧХГ 18. Вчера 03.08 имах прокървяване и ново бета ЧХГ 108. Според вас всичко нормално ли е? Благодаря ви!

# 668
Много ти благодаря...  bouquet
Не знам как ще издържа до 1-я преглед.Викат ме чааааак след 10-на дни.
Повече мисля,че няма смисъл да пускам ЧХГ.Дано всичко е наред и занапред... Praynig Praynig Praynig

Мечтичке- да няма смисъл повече да се тестваш, така или иначе нищо не можеш да направиш! Радвай се, че си бременна Simple Smile А след 10 дена вие направо сърчице ще видите!

# 669
Здравейте отново момичета. Реших да пиша отново за продължението на моята сага (то направо стана цял сапунен сериал вече). Днес бях на ултразвуков преглед. Видяхме едно прекрасно ембрионче 10 мм и с тупкащо сърчице от 142 удара в минута.  Heart Eyes Hug
Докторката ми вика всичко ти е супер, но после нещо завъртя уреда насам натам и се показа втори сак.  Shocked по-малък от първия, а в него 2 жълтъчни мехурчета (като при еднояйчни близнаци) Shocked  Shocked  Shocked и един ембрион вътре 4 мм със сърдечна дейност.  Shocked
Докторката казва, че тези в малкия сак май няма да ги бъде и вероятно ще спрат развитие, но другата седмица съм на преглед и тогава вече ще стане ясно всичко. Изобщо не очаквах такова развитие, въпреки че честно казано ЧХГ-то още от началото ми се стори високо. Радвам се много, че видяхме сърчице, но от друга страна ми се е свило сърцето да не са се хванали 3 ембриона. Все още съм в шок.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 21:05 от LillyM

# 670
Здравейте отново момичета. Реших да пиша отново за продължението на моята сага (то направо стана цял сапунен сериал вече). Днес бях на ултразвуков преглед. Видяхме едно прекрасно ембрионче 10 мм и с тупкащо сърчице от 142 удара в минута.  Heart Eyes Hug
Докторката ми вика всичко ти е супер, но после нещо завъртя уреда насам натам и се показа втори сак.  Shocked по-малък от първия, а в него 2 жълтъчни мехурчета (като при еднояйчни близнаци) Shocked  Shocked  Shocked и един ембрион вътре 4 мм със сърдечна дейност.  Shocked
Докторката казва, че тези в малкия сак май няма да ги бъде и вероятно ще спрат развитие, но другата седмица съм на преглед и тогава вече ще стане ясно всичко. Изобщо не очаквах такова развитие, въпреки че честно казано ЧХГ-то още от началото ми се стори високо. Радвам се много, че видяхме сърчице, но от друга страна ми се е свило сърцето да не са се хванали 3 ембриона. Все още съм в шок.
LillyM колко ти беше ЧХГ?
П.П....Сега погледнах назад и видях.Пожелавам ти всичко да се развие по начина,по който ти искаш.Мен ме викат чаааак на 14.08...чудя се дали да не отида в петък при друг лекар,за да видим дали ще има нещо ... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 09:00 от Мечтичка

# 671

Цитат
12-ти ден след овулация 136.
16-ти ден 563.
19-ти ден 1447.
23-ти ден 6387. Тогава се видя и едно сакче в матката, реално това което си се развива нормално и е на точната възраст. Нямам идея защо тогава още не се видя и второто сакче, може да е било много малко все още.

# 672
16-ти ден 563.
19-ти ден 1447.
23-ти ден 6387. Тогава се видя и едно сакче в матката, реално това което си се развива нормално и е на точната възраст. Нямам идея защо тогава още не се видя и второто сакче, може да е било много малко все още.
Случват се и такива изненади.. Laughing..Аз се моля за двечки..  bouquet

# 673
Цитат
16-ти ден 563.
19-ти ден 1447.

Lilly  инвитро ли си забременяла? Ако да-на кой ден ти е бил трансфера и на колко ембриончета?

# 674
Случват се и такива изненади.. Laughing..Аз се моля за двечки..  bouquet
Ако са две няма проблем. Аз се тревожа да не станат три.
Надежда ми дава факта, че засега в сака с еднояйчните само едно нещо тупти вътре.
Наистина е доста странно как в един момент се молиш поне нещо да се захване, а в другия вече се молиш да не се захващат повече.

На теб ти пожелавам всичко да е наред на прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт