СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 156 031
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Lilly  инвитро ли си забременяла? Ако да-на кой ден ти е бил трансфера и на колко ембриончета?
С инсеминация беше. В деня на инсеминацията имаше 3 фоликула 2 в левия и 1 в десния яйчник. Усетих овулацията на същия ден наколко часа след процедурата и два дни след това ултразвук потвърди, че 2 от фоликулите се бяха спукали, а един беше останал.

Ясно Simple Smile Благодаря Simple Smile Дано не са трички!!!

# 676
Ясно Simple Smile Благодаря Simple Smile Дано не са трички!!!

Дано! В момента се моля за това. Тъкмо се зарадвах на сърчицето и сега нови тревоги. Какъв е тоя див късмет, не знам, но явно и това се случва. След седмица ще разбера със сигурност вече в кой сак какво точно има и ще ви пиша.

# 677
И резултатът от днес е ЧХГ-627,70......16 ден след трансфер. newsm51
Момичета днес ако отида на преглед дали ще се види нещо или е много рано?
19 ден след трансфер съм.Другия петък ме викат чак,това си е цяла вечност.... Crazy Mr. Green

# 678
19 ден след трансфер съм.Другия петък ме викат чак,това си е цяла вечност.... Crazy Mr. Green

Мисля, че би трябвало да се види без особени усилия...

# 679
Здравейте, момичета. Бих искала да се допитам до вас и да разбера дали има подобни случаи на моя и как са завършили. Резултати от бета ЧГХ (в една и съща лаборатория):
11 ден след трансфер - резултат 10.99 mIU/mL
13 ден след трансфер - резултат 16.47 mIU/mL
15 ден след трансфер - резултат 31.00 mIU/mL
Според ЧХГ калкулатора излиза, че между 11 и 13 ден се удвоява на 70.8 часа или на 2.9 дни, а между 13 и 15 ден се удвоява на 50.3 часа или на 2.1 дни. Притесняват ме ниските стойности, на преглед съм на 10 август. След трансфера ми назначиха Естрофем 3*2 и Утрогестан 3*2 (вагинално) и в деня след последния кръвен тест ми назначиха Хориомон 5000 ед., по една инжекция през 4 дни (последната беше вчера). Чакам си деня на прегледа, но съм много притеснена Confused

# 680
Здравейте, момичета. Бих искала да се допитам до вас и да разбера дали има подобни случаи на моя и как са завършили. Резултати от бета ЧГХ (в една и съща лаборатория):
Според ЧХГ калкулатора излиза, че между 11 и 13 ден се удвоява на 70.8 часа или на 2.9 дни, а между 13 и 15 ден се удвоява на 50.3 часа или на 2.1 дни. Притесняват ме ниските стойности, на преглед съм на 10 август. След трансфера ми назначиха Естрофем 3*2 и Утрогестан 3*2 (вагинално) и в деня след последния кръвен тест ми назначиха Хориомон 5000 ед., по една инжекция през 4 дни (последната беше вчера). Чакам си деня на прегледа, но съм много притеснена Confused

На кой ден върнаха ембрионите и като смяташ броиш ли деня на самия трансфер като първи?

# 681
  • София
на успешната ми бременност първия преглед беше на 20 ден от трансфер на 3 ден.
видя си се много добре оформен сак, с някакво си мехурче и всичките работи, които трябва да са там.
така че ако всичко е наред според мен си се вижда.
а вече пулс и подобни чак след седмица две май беше.

сега на дребните нерастящи чхг-та на 18 ден след трансфер бях на преглед, пак се видя сак, но деформиран.
така че ако има при кой да отидеш направо отивай на преглед, няма смисъл да чакаш и да се изнервяш.

# 682

На кой ден върнаха ембрионите и като смяташ броиш ли деня на самия трансфер като първи?

Пункцията ми беше на 11.07, ембриончето бе върнато на 3-ти ден-трансфер на 14.07. Датата на първият кръвен тест беше 25.07. Така като се замисля май излиза, че теста ми е бил на 10-ти, а не на 11 ден. Така ли е или греша?

# 683
Не, на 11 ден се пада от 25ти ли ти е първата стойност? Моето мнение е, че трябва да следиш нащата. Може да се развие бременността, може и да не се развие... Към днешна дата как стоят нещата...уринарен правила ли си? Кръвен тези дни да си пускала?

# 684
Първата стойност е от 25-ти. Уринарен тест не съм правила, защото след последния кръвен тест на 29.07 ми поставиха Хориомон (Прегнил) 5000 ед., на 02.08 и на 06.08 също и мисля, че резултата няма да е реален. Забравих да спомена, че пия и Аспирин протект по 1 табл. вечер. Клиниката е в почивка от 1-ви до 24-ти август. На 10-ти предполагам ще ме погледнат на УЗ, защото Хориомона може и да не се е изчистил до тогава.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 11:56 от Sweet Angel***

# 685
Първата стойност е от 25-ти. Уринарен тест не съм правила, защото след последния кръвен тест на 29.07 ми поставиха Хориомон (Прегнил) 5000 ед., на 02.08 и на 06.08 също и мисля, че резултата няма да е реален. Забравих да спомена, че пия и Аспирин протект по 1 табл. вечер.

Ахааа ясно, разбрах! Според мен се удвоява правилни ЧХГто, но както сама виждаш е нисичко...

Незнам как да сложа скрит текст, но някъде четох, че ако жената е бременна с момче хормона нараствал по-бавно. Ако ембриона е от женски пол ЧХг бил с по-висики стойности! Незнам до колко има тежест това твърдение....

# 686
vanessssa благодаря ти, че коментира, думите ти ми подействаха успокоително. Дано се включат и други момичета и споделят своя опит с ниски стойности на ЧХГ.

# 687
  • София

Незнам как да сложа скрит текст, но някъде четох, че ако жената е бременна с момче хормона нараствал по-бавно. Ако ембриона е от женски пол ЧХг бил с по-висики стойности! Незнам до колко има тежест това твърдение....
И това го казва медицинско лице...  #Crazy
Защо ли не познават пола по ЧХГ тогава?  newsm78

# 688

И това го казва медицинско лице...  #Crazy
Защо ли не познават пола по ЧХГ тогава?  newsm78

Хаха някъде да казах, че го твърдя....Беше в рамките на хумора  Peace

# 689
  • София
То в интернет принципно само "верни" неща пише...Тази тема е потвърждение...

Общи условия

Активация на акаунт