Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да гледам записи на състезания от Формула 1 (без да споменавам БНТ2)? Има ли уебсайтове, където мога да ги гледам? Защото в неделя няма да мога да гледам, тъй като съм абитуриентка.
Какво се случи с Нико Розберг във Формула 1?
Какво се случи с Фелипе Маса във Формула 1?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да гледам записи на състезания от Формула 1 (без да споменавам БНТ2)? Има ли уебсайтове, където мога да ги гледам? Защото в неделя няма да мога да гледам, тъй като съм абитуриентка.
-
Какво се случи с Нико Розберг във Формула 1?
-
Какво се случи с Фелипе Маса във Формула 1?
-
Какво беше мнението на феновете за състезанието във Формула 1?
-
Какви бяха основните събития и резултатите от последното състезание?

Ха дано,за да стане интересно,ама надали.
За Люис искам да вметна,че ако не подпише договора си преди първия старт,ще го чака труден сезон.Самият факт,че Нико направи почти два пъти повече обиколки и километри на тестовете трябва да му говори нещо!
Ако не подпише,шансът му за трета титла е само,ако разликата между Мерцедес и останалите не е много голяма и още при пристигането в Европа да бъдат настигнати!Тогава, благодарение на таланта си,може да вземе титлата както през 2007-ма! Ако Мерца е доминант и няма конкуренция,най-вероятно германците ще заложат на Нико и на Теменужко
Дали въобще ще кара за Макларън през тази година е въпроса,който ме вълнува?