От коя марка детски обувки сте доволни

• 228 105
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 290
То е ясно, че зависи.
Пък и не винаги има половинки. Кракът не е от бързо растящите.

# 1 291
  • Countryside
1см е по-добре, като върви детето крачето се плъзга напред, да не опират пръстите. Специално Зизу препоръчват около 1см.

# 1 292
И на двете деца винаги до сега съм купувала обувки с 1 см. аванс.

# 1 293
  • Варна
И аз така купувам. При Адидас Адифит зоната е дадена точно така-1см по-дълга стелка от ходилото. От ортопеда ни знам, че стелка 0.5см или по-малко по-дълга от крака вече е малка обувка, защото както вече беше споменато трябва да има място при придвижване на крака, а не пръстите да опират.
Половин номер по-голяма обувка не бих купила. Тези половинки за мен са, за да подбереш правилния размер за момента, но не при смяна на номера.

# 1 294
Здравейте и от мен присъединявам се към темата  Sunglasses
Аз много съм доволна от Адидаските, купува от намаления предимно от Спорт депо.
Ще се радвам ако някой ми препоръча детски дишашти пантофи за детска градина, тази година много ме затрудниха  newsm78 newsm78 newsm78

# 1 295
Ще се радвам ако някой ми препоръча детски дишашти пантофи за детска градина, тази година много ме затрудниха  newsm78 newsm78 newsm78

Зетпол тире бг точка ком.
Внасят 3 марки пантофи, повечето са дишащи на прилични цени. Имат и доставка.

# 1 296
  • Варна
Аз препоръчвам Зизу. Zeazoo.com
Естествено кожа са им, имат различни модели (ластик, велкро..). Година и 4 месеца откакто носим мокър крак не е имал. Слажам ги на босо и с чорап и то спокойно, защото са целите естествена кожа включително и стелката.

# 1 297

Зетпол тире бг точка ком.
Внасят 3 марки пантофи, повечето са дишащи на прилични цени. Имат и доставка.
На какво цени са пантофите? Не виждам да ги пише в сайта.

# 1 298
12-15 лева. Това по спомен.

# 1 299
  • Варна
Ние купихме от Киндерланд обувки ДД.Степ ... Естествена кожа за навън и платнени за вкъщи

# 1 300
Благодаря, Хоуп.

# 1 301
  • Точно където трябва
Ние купихме от Киндерланд обувки ДД.Степ ... Естествена кожа за навън и платнени за вкъщи
Много одавна искам да купя обувки на ДДстеп, но онлайн не ми се получава. Сега разгледах Киндерланд в нета, но не видях на ДД степ. Ще ме насочиш ли?

# 1 302
  • Варна
В сайта им няма обувки, само в магазините. Освен това и в още един магазин в центъра на Варна видях да ги продават. Не бих купила онлайн, защото са умалени

# 1 303
Здравейте! И преди съм писала, че ние сме изключително доволни от обувките Froddo. Купуваме си ги он-лайн и естествено на намаления с перспектива за следващия сезон. За тази зима се бяхме подготвили с едни ето такива страхотни Зимни боти №25 естествена кожа, а вътре изцяло с естествена вълнА. За съжаление обаче се оказа, че вече сме №26 и няма да можем да ги носим. Ако някои крачета са все още боси ще се радвам да се възползват.

# 1 304
  • Countryside
Аз поръчах ботушки от Зизу с овча кожа отвътре и с двуслойна подмека, единия слой е от вибрам. Чаках ги месец, и тази седмица най-накрая дойдоха. Осен че са красиви и леки, явно са и удобни, понеже детето само тях иска да обува. За поддръжката и качеството ще дам отзиви по-късно, но изглеждат качествени.

Общи условия

Активация на акаунт