Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Да, хубави са упражненията й. Аз ще ги правя като за начало, а пък после се надявам и на мен да ми станат леснички  Simple Smile Но затова е още рано. Много съм в началото.

# 601
chica_loca, много добре изглеждаш. Браво!

Аз не се сдържах и вместо само стречинг, направих цяла тренировка - леко модифициран ден 23 от 4 рунд на ФБ:
за загрявка направих http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/HIIT-Fat-Blaster- … ining-Workout/cg/
След това по прогама две силови с кардио елементи със собствено тегло за цяло тяло: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Total-Body-Streng … rong-Tomorrow/g0/
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/450-Rep-Home-Card … to-Banish-Fat/gg/
И трите видеа много ми харесаха, препоръчвам!

# 602
Никой не ми каза за тренировките върху трамплин  Cry
Никой ли не тренира с него?

# 603
Loryin, тук сме по-сериозни откъм тренировки. Какви са тия трамплини  Laughing Joy

# 604
Loryin, аз съм била на клас по трамплин. Подскачаме един час, на вид съвсем прости движения от аеробиката, понякога и с малки тежести, но се лее много пот и си трябва координация. Не повторих, но е един от предпочитаните класове при нас.

# 605
  • София
Честит Рожден Ден, Айаnewsm67 Бъди много здpава и постигай всичко с лекота! Желая ти успешен пъpви pаботен ден!  Hug Hug Hug

Чика, изглеждаш чудесно!   bouquet

Започвам тотал бодито и ви желая хубава нова седмица!  Hug

# 606
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте  Hug

Айа, честит Рожден Ден! Бъди здрава, много късмет и щастие и постигане на всички твои цели и желания!   bouquet

Аз снощи пак не знам колко пъти станах  smile3507  очите ми парят за сън. Имам и дрехи в сушилнята и други за пране и да оправям след снощното гости - баби и дядовци дойдоха да си видят внуците по случай 1-ви юни  Party и тотал боди да правя, а нямам сили за нищо  Cry 
инак бях намислила след Шон да направя и една Трейси, да видя какво не й харесвате  Laughing

Смоуки, сподели как ти действа бърнара на теб, аз ей сега изпих 2 с едно кафе и умирам за сън, пих го да ми дойде малко сила, но не би и май ще си легна с малката  Crazy 

Кажете колко са ви дълги лостовете? Аз нали се каня да правя Pump-а и ще ми трябва, ама гледам те от 180 до 150см., аз съм 167 висока, колко според вас е добре да бъде? Има ли някъде четиво как се определя? И какви тежести най-често използвате? Гледам, че по единично се продават  newsm78

# 607
Здравейте,

Айа, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, много късмет и щастие и постигане на всички твои цели и желания!   bouquet

За днес само коремни преси, нямам напоследък сили за друго, може и от времето да е.

# 608
Айа, честит рожден ден  newsm59

ТДИ, още не мога да кажа конкретно за този, защото го пия от седмица, но засега съм доволна - през деня ми дава енергия, а по време на тренировка допълнителна сила. Може би ще меря резултати в края на тази седмица - надявам се да съм стриктна и откъм храната  Peace

# 609
Честит рожден ден Айа   bouquet Желая ти здраве, любов и много късмет във всичко Simple Smile
Скрит текст:
Видях, че си писала за класовете - те обаче не са йога класове, а такива за повишаване на гъвкавостта на тялото(flexibility classes) Peace Определено има много неща заимствани от йога(определени позиции), но не протича като час йога. Правят се различни упражнения, които се задържат по една минута. По важните/основните се правят по два пъти  Peace
Иначе съм доволна, но тайно ми се иска да напредвам една идея по-бързо  Laughing Но явно си е до тяло, има момичета, които на втория месец правят и двата шпагата  Crazy

Поздравления за chica loca   bouquet Чудесно изглеждаш  Simple Smile

Аз днес съм само на едната работа, имах време да тренирам преди обяд, но половинката иска да тренираме с въжетата заедно. Та ще си отчета тренировката по-късно  Wink

# 610
  • here, there, everywhere
Честит Рожден Ден на Айа. Много здраве и още повече любов!

Аз бях гладна и добре си хапнах та ще трябва да изчакам да ми слегне храната и ще тренирам. Още не съм решила какво.

# 611
Такаа първоо честит рожден ден на Айа - жива и здрава, много спортна и нахъсана и да не се отказва никога Simple Smile  Hug  bouquet
Момичетата със снимките - много сте готини супер тела вадите - продължавайте в същия дух
Иначе аз бяп на лекар - много съм разочароана - и те не знаят какво правят и аз обяснявам, че тренирам а-у и таз ми вика, а бе как може да ги правите тия работи и с тия тежести ужасс....както и да е де писах на Инес тя ми каза да мина през залата й да ме види....и днес ще я посетя пък да видим - интересно ми е да я видя  на живо - знам, че повечето от вас не са й фен, нооо аз пък я харесвам доста някак си съвпада с моята философия за живота и покрай нея научих много неща....та сега ще видим дали ще ми оправдае очакванията - после ще ви пиша Simple Smile

# 612
  • here, there, everywhere
Отчитам лоуел Фокус алфа. По-късно ще направя и кардиото.

Фъстъчка, много ще ми е интересно да кажеш за Инес. Аз й симпатизирам.

Забравих да кажа на Лока, че е страхотна.

# 613
Фъстък, стискам палци  Peace Не знам Инес точно какво би могла да ти каже, но щом така си решила Simple Smile

Лекарите дето си ги мислим, че са коооой знае какво ниво - повечето от тях изобщо не разбират от правилно хранене, спорт и т.н. Направо съм изумена не, ами и аз не знам какво!!!!! Така че изобщо да не прави впечатление, че ти ги говорят такива.

chica_loca, мноооого добре!  Peace Peace Peace Кой още се беше показал? Страхотни тела си имате!  Flutter

А Фея да не се скатава така, ами да публикува от време на време снимки на храната си, че са едни такива свежи, че чак лигите ти да потекат  Laughing

На Айа честит рожден ден! Много здраве, сбъднати мечти и постижими цели!  newsm51

Аз отчитам 40 минути цяло тяло с Румяна от месец 12  Crazy

# 614
Фъстъче, какво ти има? Аз пак неразбрала, както винаги  Laughing
Инес я харесвам аз, макар че по дадени въпроси сме на по-различни мнения, защото тя леко на едро говори за травми и тренировки при трамки, които тя самата никога не е имала - дано и да не й се случва, но когато коленете ти са били счупени и оперирани няколко пъти е нелепо да кажеш на някого - нищо ти няма, клякай с 40 кг  Stop

Общи условия

Активация на акаунт