Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 244
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Еееее,Мerida !!! Това е друга работа Peace Много си хубава Simple Smile
Браво и на двете ви,момичета !!!

Редакция първа - моля да ме извини Chica - коремът ти е трепач !!!

Редакция втора - Upper Focus T25.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 15:32 от ОРИДЕЛ

# 661
Като за начало искам дори и с малко закъснение да честитя на рожденничките ни  Heart Eyes  bouquet
Бъдете здрави и заобиколени с хора, които ви обичат! Пожелавам ви винаги спортен дух и постигнати цели мили дами  Hug

Мерида имаш си голям повод за радост! Прекрасна е дъщеричката ти, но също толкова прекрасна е и майка и  Hug

Бобчето ли каза, че няколко дена не е във настроение. Бройте и мен  Sad Няма конкретен повод, но храненето ми е зле и то съвсем непривично за мен. Едни гризини, бисквити (кво като са домашни), че сушени плодове ли не бяха, че ядки ли уфффффф... Изморена съм и явно това е причината.

Обещавам да влизам в релси! Рапорт даден  Wink

Айя, много ти благодаря че сподели пътеписа си за Андалусия. Чаках го с нетърпения да си призная, както и прекрасните слънчеви снимки  Hug

# 662
Влизам и аз да изкажа възхищението си от Мерида и дъщеря й, дори и да не съм от редовните тук. Такива снимки много нахъсват, да знаете, изглеждате всички прекрасно!

Скромно отчитам един спортен клас снощи (Move & Relax, но релаксът клони към нула) и 6 км ходене до работа и обратно. Покрай скорошните питания се замислих дали днес да не се насиля да отида на въпросния клас с трамплина, след като му се обърна такова внимание. Проблемът е, че във вторник ми колидира с класа по йога. Еми май ще си отида на йогата.

# 663
# 664
Благодаря ви още веднъж за милите думи.   bouquet
Заради Бобченка няма да редактирам поста. Hug Другата снимка изтрих,защото имаше и други хора на нея.  Peace
П.П. Така или иначе,за сега не мога да махна снимката от Прикачи. Нямам линк за изтриване. Имат някакъв бъг сигурно и не ми дава линка за изтриване. #Cussing out Писах им, да видим какво ще стане.

# 665
  • here, there, everywhere
Браво на куклата на Мерида!

Отчитам ав интервалс и 30 мин. бягане.

Бобченка, и аз ги имам тези моменти тук. Времето е често мрачно, ако има слънце повече от 2-3 дни всички започват да се оплакват, че им било горещо. Като вали пък се оплакват, че искали слънце. А на мен слънцето така да ми липсва...

Издърпай се сама от дупката като барон Мюнхаузен дето се изтегли сам като си дърпаше косата нагоре.

# 666
Ехх каквии са тезиии постовее значи - трамплини не знам си какво си - недейте да си тровите нервите бре хора. Който каквото му е кеф да прави....
Иначе Мерида страшна си и детето ти е бонбон - да те радва все така Simple Smile
Аз се върнах от Пирогов - вече ми е смешно честно ви казвам - шах и мат са тия лекари - пак нищо не можаха да ми кажат амааа пък се запознах с Инес и Габи - сестра й  newsm44 newsm44 newsm44
Утре ще ходя на масаж да видим и от сряда най-късно каквото ще да става почвам пак тренировки и мисля да заложа само на силово без никво кардио ииии да видим малко да ми се постегнат връзките на коляното пък после ще вкарваме постепенно нещата иии те така
Бобчетоо гледам нещо се е депресирала - Бобчееее недей така виж каква си готина и свежа нее ти отива да си депресирана, ноо се случва де да ви кажа и аз тия дни нещоо ми беше тъпо - а аз много рядко се депресирам амааа това е щото не тренирах сигурно  Laughing Laughing Laughing

# 667
Здравейте момичета!
Вчера правих първа истинска тренировка с Румяна Илиева, 6 седмици за начинаещи. Почувствах се прекрасно! Довечера се прибирам и пак! Вчера хапнах таратор...около 3 купички бяха и за вечеря, на обяд ядох домати и краставици, а сутринта бутерки. Днес пак хапнах малко бутерки, сега хапвам ориз със зеленчуци и домати и краставици, за довечера мисля да ям шницел и таратор.
Имам питане по отношение на алкохола...тъй като съм голям фен на бирата, а е ясно че не върви да я консумирам често и в количества, чудех се когато ми се пие с какво да я заменя, знам че всичко алкохолно е супер калорично, гледам даже само ан вода да карам, ама все пак. Вие какво пиете? Или не пиете  Thinking
Също така, започнах да се храня в интервал 8-9 закуска, 12-13 обяд, 6-8 вечеря, дали е достатъчно добре или трябва по концентриран час? Пия и топла вода на гладно, според вас помага ли?

Благодаря!  Hug  bouquet

# 668
  • Stavanger,Norway/ Varna
Излязох бе, излязох от дупката Simple Smile, за кратко беше, важно е, че гадния понеделник мина Simple Smile.
Но за след лятната ваканция, се замислям за някакви добавки за подобряване на настроението и срещу депресия, че тогава става лошо.
Билянка, знаеш ли...  замислих се нещо... да не би тази дупка да ми е от залитане в храненето. От месеци не ми беше влизал боклук в устата и нали ядох чипс, да ама след него се подведох на другия ден и сладолед да хапна, да си щипна и малко пица на работа. Незнам дали има връзка, но като изкарах неделята на свежи салати и 2 литра студен зелен чай, в понеделник бях пушка. Дали има някакво взаимодействие с храната, незнам, но поне знам, че такива залитания няма да имам скоро, изобщо. Не ме и блазнят дори  Crossing Arms

# 669
Цитат
Също така, започнах да се храня в интервал 8-9 закуска, 12-13 обяд, 6-8 вечеря, дали е достатъчно добре или трябва по концентриран час? Пия и топла вода на гладно, според вас помага ли?

Благодаря!  Hug bouquet

И аз пия топла вода всеки ден.Помага, да за добро храносмилане и при нередовен стомах. Чула съм, че и за отслабване действа добре, но не съм много запозната. На мен ми влияе добре и си я пия.
Интервала между храненията не трабва да е повече от 4 часа, а трябва да има и междинна закуска. Simple Smile

# 670
Qsxza, замени бирата с бяло вино  Peace
Но да е задължително сухо такова, за да няма добавени захари и подсладители.
Прави междинна закуска около 16 ч., за да не прегладняваш - може нещо малко да хапнеш - сурови ядки -10тина броя, 1 брой яйце, котидж извара, 20-30 гр. кашкавал

Имай предвид, че 80% от успеха е в храненето, ако то ти куца, просто ще си тонизирана от движението, но няма да имаш резултатите, които гониш. И най-добрите спортисти имат хранителен режим и не разчитат само на усилията в залата/стадиона

# 671
  • София
Здравейте момичета,идвам с въпросче Praynig
препоръчайте ми хубави ластици  Praynig
нещо такова: https://admin.shoptab.net/product_searches/new?sidebar_category= … ;st_user_id=22685
но ми трябва един ластик(средно натоварен)и две наглезенки...другите неща от комплекта не ги искам Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 14:59 от k@li

# 672
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Започвам от зад напред  Laughing  
mery_79, какъв е този пилатес с органи?  newsm78 Или аз нещо не съм разбрала  newsm78
tqna, малко ми е неудобно да те моля, но ако имаш възможност би ли погледнала какви са ви лостовете на Pump- а в смисъл дължината  Praynig  и с един лост ли тренирате, или имате различни дължини? Също и тежестите ако може да погледнеш мин. колко и макс. колко използвате, знам, че е индивидуално, но все пак  Rolling Eyes  Ти ме запали по тоя pump сега ще ме спасяваш  Laughing  Twisted Evil
бобче, топли прегръдки и от мен  Hug
Мерида, честита медалистка!
Фъстъче, радвам се, че си успяла да извлечеш положителното от случката с колената, дано бързо минат и не се обаждат повече  Hug
Смоуки, като мине време, сподели пак моля те за бърнъра, искам да разбера аз ли нещо съм сбъркана - и вчера пак изпих точно Липо-6 блек, не женската, нормалната версия, ударих и едно кафе с тях и заспах  Shocked  и като станах пих зелен чай, но аз си слагам по 2 пакетчета, че ми идва слабичък иначе..не мога да разбера, аз ли нещо не съм 'уред, или бърнъра да сменя  newsm78
И подкрепям напълно мнението ти за Инес и още някой беше казал - не я харесвам, но я уважавам и я чета  Wink
Чика, много добре изглеждаш   bouquet

Аз вчера направих тотал бодито, интересно - много бързо ми мина времето, обаче почва да ми доскучава, преди с Руми пак така - една тренировка като я направя 3 пъти и вече ми е скучна и не ми се прави, което ми сваля мотивацията. В това отношение блендърите бяха идеални - всеки ден различно. Придумвах ММ да минем на блендърите, но на него пък Шон много му харесва  Crazy  та ще го изтикам Т25 и ще си добавям по нещо за кеф  Wink  
Днес още не съм тренирала, малкия ми е болен, чакам майка ми да дойде да остане при малката, пък ние да отидем да го прегледат и после ще я помоля да остане още малко да направя и тренировката  Wink

# 673
ТДИ, за сега мога да кажа, че се чувствам доста енергична аз - пия сутрин и следобед. Леко ми е подтиснат апетита, но аз и напоследък се храня с много малко въглехидрати /идващи от зеленчуци най-вече/ и повечко мазнини, което ме засища с много малко количество.
Но аз принципно не пия кафета, енергийни напитки и т.н., а и имам лека тахикардия, та винаги ги усещам термонегенните бърнъри.

Преди време взимах Юнивърсъл - пак термогенен и бях доволна от ефекта. Но, виж, Анимал кътс си ме напрягаше и го спрях.

# 674
  • София
Мерида, много сте хубави с медалистката!

Qsxza, не само бирата, ами и бутерките ще трябва да смениш с дурго. Wink

ТДИ, как няма да ти се спи с тез малки деца?!  Hug
Иначе и на мен ми доскуча Алфата от Т25. А и вече съм я правила мин.година, не така сериозно и последователно, но типично по близнашки...  Най-много да изкарам и другата седмица и минавам на Бетата, ако не реша още от понеделник да превключа.  ooooh!

Отчитам днес Спийда и усещане за започване на чистене на мазнините...  Grinning Имам нужда и аз от бърнар, но ме е страх от такива химии, пък като прочетох, че оказва влияние и на щитовидната... съвсем... Като родя второто - тогава.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт