Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 909
  • 735
  •   2
Отговори
# 180
неудовлетворението и неистовата злоба още повече загрозяват човека!!! и прочутата "дизайнерка" става все по- грозна и отблъскваща!!! Laughing
за разлика от Джемс, който окрилена от любовта, цъфти и хубавее!!!!!

smile3501 + 1

# 181
неудовлетворението и неистовата злоба още повече загрозяват човека!!! и прочутата "дизайнерка" става все по- грозна и отблъскваща!!! Laughing
за разлика от Джемс, който окрилена от любовта, цъфти и хубавее!!!!!
Абсолютно вярно.
Ненапразно хората са казали, че злобата загрозява човека а добротата го облагородява.
Джема откакто разбра, че е обичана от Кузей се разхубави. Heart Eyes

# 182
Ох, тая Гюлтен ... направо го разби момчето  ooooh! Толкова много го нарани ...
Петенце  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 smile3501

# 183
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, идвам си развеем парцаляците по мегданя... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Някой да не ги е забелязал...??? tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Добър вечер Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
  • Варна
такааааа, какво каза Кузей току що??? "АЗ ОБИЧАМ ДЖЕМРЕ"  каза го на майката на любимата си! защо ли не го каза, когато беше на разпит при майката на другата си "любима" дето пет пари не дава за него в момента!?? newsm78

Зизунка, де одиш, душо, че не се мяркаш по- често?! Hug Heart Eyes

# 185
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Невероятно е колко жестока е Гюлтен с Кузей! Нито за секунда не се замисли за него, нито за миг не се вгледа в душата му...

# 186
Зизкооооо  Heart Eyes Hug Heart Eyes сладурче, къде се губиш ? Яла да си плювкаме по късия плужек дружно  Joy Joy Joy Joy
Светле  Heart Eyes така е ... направо е жестока в случая, изобщо не помисли за неговите чувства  ooooh!
Петенце  Heart Eyes е, как ще каже на майката на онова недоразумение, като не я обичаше  newsm78 Много ми хареса как гледайки я в очите и го каза  Аз обичам Джемре!И тя се усети, че е била жестока с него, видя сълзите в очите му, наведе виновно глава ... Колко ще се обърка всичко заради тази патка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 187

Само, че Джемре цвили и се моли, защото умира от страх , че Кузей може да умре
А Зейното , май не й пука особено, какво става с  Кузей, то от злоба няма как да видиш действителността Mr. Green

Нещо не разбрах коя е злобата - аз или Зейнеб? newsm78 newsm78 newsm78
Камиии, нали се разбрахме че няма да влизаме и ние във филма, естествено, че имах в предвид Зейнеп Peace

# 188
Ками  Hug видя ли я вече или още не си любовта на Кузей  newsm78 Много съм любопитна ...

# 189
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug на коя серия сме да плюеме? newsm78

Цветке Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 190
Зиз  Heart Eyesна 45 оригинална. Дето късия наглец каза на баща си, че на Кузей не му пука за Али и се забавлява с ново гадже, а иска да си отмъсти на него, на баща му, на майка му  ooooh! ooooh! ooooh!
А Зейнепка каза на Джемс , че не била толкова жалка като нея, да се навира на някой, който не я иска  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
нова снимка на нашето момче!
Наде  Heart Eyesще се прехвърляме ли след малко в Стар тв ?

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 21:49 от queen_fenka

# 191
  • София
След малко, ще ви пиша. Чакайте ме. smile3502 smile3502 smile3502

# 192
Фенче, много благодаря. Ще пробвам сега след сериала. Чудесна игра на Къванч с лице и очи при разговора му с Гюлтен !

# 193
Дано поне докато го прекъснат сериала да се разделим Praynig с Ферхат.
Зизче леля Grinning и тук честити дрешки.
Приятно Ви конушване, аз се прехвърлям на КСШ. Фенче, Grinning хайде, след малко започва.

# 194
Хай на всички Hug Hug Hug Hug как сте момиченца Heart Eyes Laughing Heart Eyes
Айрич,Фенче,Инче,Петенце,Ками,Зиз,Марги,Диме ,Светле,Алиса,Орси,Роминка, Heart Eyes Hug ако изпускам някой много  newsm17 за прошка  Laughing
Петенце мило стискам и палци и на ръце и на крака за тебе и твоите сладури  newsm10
Диме,що ве мила все мЪ забравяш като се споменават антиджемрейките и аз съм от тях и то докрай,гледала съм всичко до край и не видях влюбена Джема Mr. Green
Ама заради Киво ще си го гледам филма с ОгромнО удоволствие,ако мога няколко пъти,особено сега са ми любимите серии.Аз съм фенка на Дениз,мисля че му отива на Киво,даже за партньор и в живота,но това си е мое мнение
Ейй запореден път този човек ме кара да.....да не мога да отлепя очи от.....ТЕЗИ НЕГОВИ ОЧИ,е няма такива очи,не само уникално красиви,ама как изразиха,тъга ,разочарование,всякакви чувства се четат ,само по очите му,не е нужно да говори.ПРОСТО УНИКАТ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А девойките почват да ме дразнят и двете,лепки,натегачки и момичета без никакво достойнство Rolling Eyes
Е успявам да се разпиша по един път,но иначе редовно ви чета и на работа даже когато мога през телефона.А ...забравих да ви кажа че утре си купувам плазмен тв,да си гледам сините очи с още по голям кефффф smile3534
Едно време си купих компа да си слушам моя певец на воля,сега си купувам тв да си гледам моят актьор на воля  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт