Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 973
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Мили моичета, които имате професионален празник! Честит да ви е и да предавате знания още дълги години!  Hug

# 526
ЗДРАВЕЙТЕ ДАМИ И ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СПЕЦИАЛНО ЗА ФЕНЧЕ,ГОСПОЖАТА,МАРГИ,ПАПАШКА и други учителки ако има Heart Eyes.
Учете децата с любов и им дарявайте...допълнете това което не могат да им дадат самите родители.
Понякога децата намират подкрепа и своето силно рамо в своите учители,вие участвате активно в израстването и формирането като личности ,на нашите деца и им помагате да бъдат по-добри като хора.Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятни почивни дни Grinning

# 527
Честит празник на всички колеги,на останалите в групата на ШАРО Joy Joy JoyШегувам се!Благодаря за хубавите пожелания!  bouquetЗа мен е чест да бъда учител,гордея се с тази велика професия,която за мен е не само призвание,но и потребност и начин на живот!Дано не съм единствената,дано и колегите-по-младите от мен,да усещат така нещата и с гордо вдигната глава да казват„Аз съм учител„ newsm51 newsm51 newsm51

# 528
Айрче, Марийче, Ванче, Теди, Наде , Роминче  благодаря!   love001  love001  love001 newsm51
Марийче, много хубав пост!
Папи  Heart Eyes дано повече млади хора усещат тази работа като призвание и се гордеят с нея ! Peace

# 529
Марийче  Heart Eyes ето тук качват епизодите с бг. аудио - ако държиш да го гледаш дублиран.
http://www.videoclip.bg/watch/339970

# 530
Фенче  Heart Eyes благодаря ти!

Днес е много пуста темата. Явно много празнуващи има smile3506

# 531
# 532
Фенче, Hug тъкмо се бях засилила да пускам същия клип с Кузей Heart Eyes а в последните кадри с черната риза и  цаките е просто върха.

# 533
Добър вечер!За малко да ви попрочета,ама днес слаба работа,май всички някъде празнуват Simple SmileОбаче си мисля,че като прекъснат филма,темата ще утихне....или не съм права? newsm78Сега нещо ми се върти в главата-та да питам-Кузей ще се усъмни ли в “Непорочността на Станка?“както я наричате.?Щотоо то това за турчулята си е гоуем пробуем Grinning

# 534
Ааааа, Папи  Heart Eyes само Ками и Димето я наричат така  Joy Joy Joy Joy не, тя ще му каже, че бракът и е само на хартия . Него друго го мъчи ... тъпия му брат  #Cussing out
Да, след като го спрат от бтв - ето така ще е темата  ooooh! знам го от собствен опит  Laughing Нали затова предложихме да си обсъждаме тук и Перла ...
Наде  Heart Eyes виж как мислим еднакво, а ? Даааа, на последното кадро си е Киво просто ... красавец! Heart Eyes

# 535
Папашка, няма да се усъмни в Джемре.
Скрит текст:
Тя, ще му каже, че няма да се откаже от него, защото след като избира нея пред отмъщението към Ферхат заради Али(това тепърва, ще го видиш още другата седмица) на нея и става ясно, че той никога няма да се откаже от нея и, че двамата си принадлежат и, че трябва да се борят за да бъдат заедно, защото го заслужават.
Кузей просто, ще и каже, че е безсмислено(перифразирам), защото тя е жена на Баръш и тогава тя, ще му каже, че му е съпруга но само на хартия и, че, ще поиска да се разведат и, че няма да се откаже от Кузей, и ще премахне всички бариери помежду им.
Симай чува тези й думи и, ще звънне на Баръш казвайки му, че всъщност Джемре обича Кузей а не Гюней и оттук насетне настъпва истинския ад за Джемре, и лошото отношение на Баръш към нея.
Спокойно, Кузейчо винаги, ще е до нея, ще изтърпят доста несгоди но в крайна сметка, ще бъдат възнаградени със силата на любовта им.
Фенчееее, дааааа Grinning и не само за този сериал и героите му.

# 536

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51

# 537
Папашка, няма да се усъмни в Джемре.
Скрит текст:
Тя, ще му каже, че няма да се откаже от него, защото след като избира нея пред отмъщението към Ферхат заради Али(това тепърва, ще го видиш още другата седмица) на нея и става ясно, че той никога няма да се откаже от нея и, че двамата си принадлежат и, че трябва да се борят за да бъдат заедно, защото го заслужават.
Кузей просто, ще и каже, че е безсмислено(перифразирам), защото тя е жена на Баръш и тогава тя, ще му каже, че му е съпруга но само на хартия и, че, ще поиска да се разведат и, че няма да се откаже от Кузей, и ще премахне всички бариери помежду им.
Симай чува тези й думи и, ще звънне на Баръш казвайки му, че всъщност Джемре обича Кузей а не Гюней и оттук насетне настъпва истинския ад за Джемре, и лошото отношение на Баръш към нея.
Спокойно, Кузейчо винаги, ще е до нея, ще изтърпят доста несгоди но в крайна сметка, ще бъдат възнаградени със силата на любовта им.
А такаа,мерси за инфото.Любопитна съм Mr. GreenЧетох във фейса-много са се постарали феновете да предотвратят спирането на филма,но няма да стане.Ще го спрат като стой т Mr. Greenа гледай! #Cussing outНе мога да си го обясня,почти логично е,че народа ще го изгледа в интернет и от това рейтинга ще падне,ама ония хич не се впечатляват....Та така,лека нощ newsm46 smile3524

# 538
Папи, така е, ама ония си знаят тяхното  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лека и синеока!

# 539
Добро утро!  wavey
И хубава неделя!  
Голям успех за турското кино.
Филмът "Зимен сън" на турския режисьор Нури Билге Джейлан получи тазгодишната "Златна палма" на филмовия фестивал в Кан.
Режисьорът е посветил  наградата на загиналите младежи  в антиправителствените бунтове през последната година.
[/b]
Видеото е от церемонията по награждаването.
http://www.izlesene.com/video/nuri-bilge-ceylanin-cannes-film-festivalinde-konusmasi/7484855

Общи условия

Активация на акаунт