Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 823
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
привет! Hug Hug Hug Hug Hug

Мария, честит рожден ден на любимия! да ти е жив и здрав! много да те слуша, уважава и обича! весело изкарване на празника!

стискайте палци, мили дружки, утре на двете ми деца- изпити по БЕЛ, матура и кандидат гимназист, и двамата в едни и същи дни!!! така ми е напрегнато....направо ще откача, а пък горките дечица/  всички, които ги чака това изпитание / как се чувстват не знам!!!

Фенче, прекрасни дечица си имаш! мънички слънчица! да са живи и здрави!

# 151
привет! Hug Hug Hug Hug Hug

Мария, честит рожден ден на любимия! да ти е жив и здрав! много да те слуша, уважава и обича! весело изкарване на празника!

стискайте палци, мили дружки, утре на двете ми деца- изпити по БЕЛ, матура и кандидат гимназист, и двамата в едни и същи дни!!! така ми е напрегнато....направо ще откача, а пък горките дечица/  всички, които ги чака това изпитание / как се чувстват не знам!!!

Фенче, прекрасни дечица си имаш! мънички слънчица! да са живи и здрави!
Пийни едно малко, или голямо /както ти дойде/ въздъхни дълбоко и...нямаш право на никакви тревоги тази нощ и утре. А утре, вечер може и да ти е минало!  Simple Smile Каквото е зависело от теб и от децата е направено. Пожелавам от сърце и мнооого късмет!
  Момичета до колективното събитие в 20 часа  Grinning  bouquet

# 152
Момичета, чета ви от първата тема но не мога правя такива добри анализи и затова само чета. Моля да ми кажете само при
мен ли няма субтитри на български на сериите от 75 до края в Кейфисеир или нещо не мога да се справя? В руския сайт, който бяхте постнали до 60 серия са с аудио превод, но след това са само на турски. Има ли ги някъде с превод - български или руски?

# 153
Ехоооо привет дами!
Мария честит рожден ден на твоя човек! Да е жив и здрав и много да те слуша!  Laughing
Петенце стискам палци и за твоите деца, ще се справят сигурна съм!
Всички останали ги гушкам наред и ще пиша после, че Кивчо е със секси ризката  smile3521 newsm03

# 154
Привет, дружки! Hug
Готови ли сте за колективното гледане тази вечер ?  newsm44 newsm44 newsm44
Диме  Hug решението си е твое, щом мислиш, че дружките, с които си си писала на лични са в кухнята на сериала и знаят със сигурност, че двете дами са решили да променят сюжета заради фенските мераци, ОК! Мен няма нужда да ме караш да чета старите теми - много добре знам какво сме писали едно време. Който се интересува, моля!Само още веднъж ще попитам - защо, след като образът на Джемре е толкова отвратителен според вас с Ками,повече от  феновете на сериала са на нейна страна  newsm78 Защо не са затрупали двете сценаристки с молби да дадат шанс на Зейнеп  newsm78 Ако желаете, може да ми отговорите.Ако не ... здраве!
Светле, Айрич, Марги , Орси  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ками  Hug е, Мервето нямаше да може да я изиграе тази роля, сигура! На теб може и да ти се струва, че е лесна, ама не е за всеки. Трябва и да ти повярват зрителите и да ги накараш да те разберат и да те обикнат.
Марийче  Heart Eyes да ти е живо и здраво момчето, честит му рожден ден!  newsm51 newsm51 newsm51
Петенце  Heart Eyes стискам палци на твоите момчета утре!  fingerscrossed
Приятно гледане на всички!  bouquet

# 155
Инче  Heart Eyes  wavey
Сийка  Hug наистина няма суб. на 76 епизод в Кейфито  newsm78 И в Гледа ме са качени до 73 епизод. Освен в бокса, другаде не знам къде да потърсиш ... едно време имаше колекция там. Peace
А, сетих се, тук можеш да ги гледаш с руски субтитри
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic13470s75.html
http://www.youtube.com/watch?v=exDjV6nR_x8

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 20:24 от queen_fenka

# 156
Фенче тамън щях да те зачешам, че ме игнорваш!  newsm62 newsm51

# 157
Фенче тамън щях да те зачешам, че ме игнорваш!  newsm62 newsm51

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама Зейнепка каква е лъжкиня само ... било квартална история тяхното  Joy Joy Joy Joy може и да е квартална любовта им, ама е любов, а нейното не беше нищо  hahahaГоляма злоба ей! Добре, че поне не се преструва вече на приятелка  Sick

# 158
Петя, стискам палци и на двете ти деца. fingerscrossed fingerscrossed
Марги, Grinning разбира се, че е удобно да ми пишеш на лични но мога да те забавя с отговора, че след КГ продължавам с КСШ.

# 159
  • Попово
Малиииии колко съм пропуснала. Има да четааааа.
Мерси за новата тема   love001 newsm51

# 160
Фенче тамън щях да те зачешам, че ме игнорваш!  newsm62 newsm51

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама Зейнепка каква е лъжкиня само ... било квартална история тяхното  Joy Joy Joy Joy може и да е квартална любовта им, ама е любов, а нейното не беше нищо  hahaha
Ааа не, Naughty в нея е събрана цялата доброта, Джема е лошата манипулаторка, която цели да е обгрижвана от всички. Joy
Ейййййй, ooooh! Гуню е голям дебил и наглец. Shocked Какви думи само говори на баща си, дали си вярва на всичко, което изрича за брат си, newsm78 Кузей искал да си отмъсти на него, на баща му и на майка му #Crazy и ги мразел колкото Ферхат!?! Shocked

# 161
  • Попово
Ама големи глупости дрънка този Гюней. Как може за някой работи да е толкова умен, а по отношение на брат си да е толкова заблуден?  newsm78

# 162
Къс земи тоя....  #2gunfire #2gunfire Joy

# 163
Ама големи глупости дрънка този Гюней. Как може за някой работи да е толкова умен, а по отношение на брат си да е толкова заблуден?  newsm78

Хич не е заблуден, просто така му изнася!  #Cussing out

# 164
  • Варна
Орси, Фенче, Наде[/color,]
Инка, благодаря много за подкрепата, мили мои! Heart Eyes Heart Eyes Hug

тая Хандана голяма работа, еееййй, изумяваме все повече!!! " господарка" и тя!!!

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 20:52 от Petenci-cvetenci

Общи условия

Активация на акаунт