Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 786
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Разбирам я, че иска спокоен и сигурен живот за Джемре

И за себе си също Mr. Green Хитра лисичка е тя,конти се и се превзема като маймуна за омислостивяване на боговете...Чак е супер смешна в стремежа си да се представи и да бъде отразена като не си дава сметка,че с дъщеря й не са незаменими...
Не мисля. Тя си има работа, която обича, дом, какво повече и трябва, нищо освен Джемре да се задоми за правилния според нея човек!?!
Наистина ме дразни с това и вманиачаване по Баръш и не одобрявам действията й в случая. Crossing Arms
Що се отнася до това, че се конти и гримирва на моменти чак плашещо(сватбата на Бану и Гюней ooooh! и не само) просто е суетна но и с кипренето, и с грима прекалява според мен.
Като цяло харесвам образа й на фона на другите майки в сериала и бъзо ми минава яда ми към нея.

# 136
Наде  newsm10 smile3521 smile3521 и аз мисля като теб за Гюлтен. Ако беше такава, като Хандан, щеше да им се трапоса вкъщи, та и тя да намаже hahaha Не отричам, че и хареса начинът на живот на богатите, де  hahaha Но, когато се отнася за щастието на Джемре тя изобщо не се замисля като Хандан, какво ще изгубят, ако този брак се провали. И мен мноооого ме дразни на моменти, иде ми да я удуша, но все пак ми е симпатична, с всичките и недостатъци и грешки.
Теди  Hug Папашка  Hug даже трапчинките на Баръш не могат да ми повлияят на мнението ми за него  ... не ми харесва нито като мъж, нито като герой ...
Приятен ден, до довечера! Hug

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 12:25 от queen_fenka

# 137
Здравейте  Hug

Искам да ви почерпя, защото си имам рожденик (приятелят ми).

До по-късно

# 138
Фенче Hug, Наде Hug и аз така мисля за Гюлтенката, колкото и глупости да направи, всичко е продиктувано от безграничната й любов към Джемре и всичко е с цел Джемре да не страда и да не бъде наранена. И на мен малко в повече ми дойде това умилкване покрай Баръш Mr. Green но той беше шанс Джемре да се откъсне от Кузей, според нея.
А на Хандана тази й страст към лукса и парите май ще й излезе през носа hahaha

Мария Hug да ти е жив и здрав приятеля и много да се обичате Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 14:36 от Airra

# 139
Мацкии!  Hug

Аз наша непорочна Станка много я давам на Баръшчо, ма то, говедото, се дърпа като магаре на мост.  Crossing Arms

За за ви се сменят гащите, ако имате повече де, аз използвам universal sig rotator.

# 140
Ромина, Grinning значи правилно предположих, че подписа ти се сменя автоматично, даже съм виждала подпис във форума, който се сменя на всяка страница.
Мария, Grinning ЧРД на приятелят ти, бъдете много щастливи.
Любимците на жените от Близкия Изток. Имат вкус.

Ortadoğulu kadınların gözdeleri belli oldu! **Middle Eastern women's Favorites!
According to the news magazine 'Sayidaty Magazine'; Having a large fan base in the Middle East Kenan İmirzalıoğlu and Kıvanç Tatlıtuğ, tops on the list.
Αctors like Mert Fırat, İbrahim Çelikkol, Çağatay Ulusoy, Seçkin Özdemir, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman and Berk Oktay
were shown as the most attractiveTurkish men .

https://twitter.com/geccecom/status/468647340543209473/photo/1

# 141
Аз така да попитам:
Хандан не искаше ли хубав живот за Гюней.Ама не отиде да хвали сина си като стока пред Синанер,
нали newsm78  И тя мечтаеше синът й да е щастлив,ама тогава така се яростно се критикуваше ,че била се мазнела пред Бану , сега Гюлтен какво прави, че на всичко отгоре и лъже ,уж нямаше нищо общо
Ебру не искаше ли Бану да е щастлива,ама отстъпи като видя колко безнадеждна е нейната любов към Гюней,същото иска и за Баръш, но май ще си подсигурява гърба от кварталните навляци само чрез предбрачните договори.
Да, Хандан отиде да живее при Гюней,ама причината е в тиранията на Сами,ако беше сама като Гюлтен вероятно щеше да си остане и тя в къщата,която обзаведе с толкова мерак и за която имаше толкова надежди - разбити, за съжаление.
Та в моите очи Гюлтен няма никакво оправдание Crossing ArmsНейното Джемре е толкова млада,какви са тези бръщолевения,че щяла цял живот да чака Кузей newsm78
Ама дали Кузей щеше да чака непорочна Станка цял живот - изключено,според мен.На него така му се лепяха мацките - още от въздуха Heart EyesВероятно след злополучния брак със Симай щеше да е по-внимателен,ама нямаше да е сам.
С нетърпение чакам да видя как ще извъртят нещата двете цинцифуции.
Фенче,ако разровиш старите ви теми от втория сезон ще получиш отговор на въпроса за сценария,феновете,рейтинга и прочие.Аз нямам време за това,само си обменихме няколко ЛС с определени дами,които вече не пишат тук- и картинката ми се подреди,затова може би гледам с различни очи.
А скелета на сюжета изобщо не ми е непознат,все едно и също - двама баратя/две сестри ; богато момиче /бедно момче или обратното; семейства,приятели и приятелки - бивши и настоящи и т.н. и т.н.
Разбира се тук е поднесено всичко по различен начин и няма как да е , затова казвам,че го гледам заради Къванч,Буура ,който съм гледала поне още в 2 сериала, и т.н.За мен Хазар,която сега гледам в П/О беше приятна изненада - много добро изпълнение на актрисата,за разлика от ..... знаете коя Close

Ромина Hug

Мария Hugпоздрави и цАлувки за милото ти PeaceДа те обича и слушка много  bouquet

Наде Hugнещо на източните момичета не им е много пълна картинката - липсват някои чок гюзелини пичове Joy Joy Joy Joy Joy

# 142
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Марийче, да ти е жив и здрав приятелят, много да се обичате!

Момичета, мен Гюлтен направо ме ядосва с това, че отиде да му се маже на филийка на богаташчето. "Ако искаш дъщеря ми - взимай я!"- в крайна сметка това му каза с отиването си там. Изобщо не се замисли как ще се почувства Джемре и колко некоректно е да върши това зад гърба й. И колко жалка беше в преструвките си, че уж случайно минавала и колко фалшива, бррр, срам ме беше да я гледам. А пък как му се мазнеше после докато го прикалъпи да вечеря с тях - то не беше кокетничене, не беше чудо. Много грозна картинка, а и на Джемре й беше неприятно.

Изобщо не одобрявам, когато някой върши нещо зад гърба на друг за негово добро. Когато родителите мислят, че те най-добре знаят какво е добро за децата им, също се ядосвам. Но когато предприемат нещо, без знанието на децата - е това направо ме вбесява.
Гюлтен въобще не се замисли какво ще почувства Джемре. Тя реши, (почти без да мисли, според мен, пък и много да се замисли, ясно е, че мисленето не й е силната страна), че щом Баръш ухажва дъщеря й и е богат, значи дъщеря й ще живее като принцеса. 1+1 = 2. Пък кой кого обича, накъде го тегли сърцето - подробности! Като заживее в охолство, като почне да пазарува по моловете, да се вози в скъпи коли, всички да й завиждат, ще забрави сърдечните трепети.
Спомням си мечтата на Гюлтен, когато се надяваше, че пред Джемре се очертава бляскава кариера на фотомодел - как двете влизат в мол и пазаруват, пазаруват и излизат от там, а ръцете им накичени с "торбалар", спомням си какво впечатление ми направи тогава тази сцена. И понеже само тази дума различих, някакси ми се е забила в ума.
Аз не я съдя, почти всяка жена поне един път в живота си е имала същата мечта  - да може да си купи, всичко, което й харесва, без да мисли за парите.
Обаче ме е яд, че с това свое заговорничене с Баръш, тя извърши предателство към Джемре, към доверието и споделянето, което има между двете и което е най-ценното, което имат. Тя предаде дъщеря си за мен, опитвайки се да я отдалечи възможно най-много от съдбата на Хандан. Заради един импулс извърши толкова голяма грешка.

Аз харесвах Гюлтен заради това, че винаги е до детето си, подкрепя го и го разбира, споделят си двете, имат много силна връзка, като приятелки са. Вярно, че Гюлтен е малко повърхностна и лекомислена и поведението й е смешно и дразнещо на моменти, но й прощавах тези дребни прегрешения, заради това, че винаги беше опора на дъщеря си.  Но в настоящия момент съм силно разочарована, направо умирам от яд, че постъпи толкова глупаво и малоумно.

# 143
Ромина, Grinning значи правилно предположих, че подписа ти се сменя автоматично, даже съм виждала подпис във форума, който се сменя на всяка страница.
Мария, Grinning ЧРД на приятелят ти, бъдете много щастливи.
Любимците на жените от Близкия Изток. Имат вкус.

Ortadoğulu kadınların gözdeleri belli oldu! **Middle Eastern women's Favorites!
According to the news magazine 'Sayidaty Magazine'; Having a large fan base in the Middle East Kenan İmirzalıoğlu and Kıvanç Tatlıtuğ, tops on the list.
Αctors like Mert Fırat, İbrahim Çelikkol, Çağatay Ulusoy, Seçkin Özdemir, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman and Berk Oktay
were shown as the most attractiveTurkish men .

https://twitter.com/geccecom/status/468647340543209473/photo/1

Ехаа,и аз много харесвам Кенанчо,айде без мустаците де! LaughingГледахме го като облъчени с мъжа ми в Езел.Много готин филм,незабравим!Ей,правят филми тез турци,бреййй!А смея да кажа,че ние сме си гола-вода. Joy Joy Joy

# 144
Диме, Grinning права си, винаги има още и още(за готините турски актьори говоря).
Може би защото не харесвам като образи нито Хандан(която е майка на единия си син и мащеха на другия си), нито образа на Ебру, в която не виждам никаква топлота и изразяване на майчини чувства близки до моите затова от трите най си харесвам Гюлтен наред с глупотевините, които твори.
Светле Grinning и аз я харесвам Гюлтенката именно поради причините, които си изброила в последния абзац от поста си.
Марги, Grinning Алиска, Grinning мяркам Ви.

# 145
Наде,  newsm51

Здравеите и хубав ден, момичета ! Hug

По-късно и аз ще се включа. Simple Smile

# 146
Киво се е запътил към Иран стига да пожелае. Grinning

Скрит текст:
✰ •* ˚ Oδεύει ο Kıvanç Tatlıtuğ προς το Ιράν? ˚ *• ✰
20 май 2014 г. в 02:41
   Oδεύει ο Kıvanç Tatlıtuğ προς το Ιράν?

Ο Muhsin Muhsini Neseb, πολύ γνωστός παραγωγός στο Ιράν, λέγεται ότι έκανε πρόταση στον Kıvanç Tatlıtuğ να πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία. Θα πρέπει όμως πρώτα να δοθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού και Προσανατολισμού του Ιράν, για να μπορέσει ο Tatlıtuğ να παίξει στην ταινία.

Ο Muhsini Neseb, που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν Mehr, δήλωσε ότι στην νέα του ταινία "Meccani*", θα παίξουν εκτός από τον Tatlıtuğ κι άλλοι Τούρκοι ηθοποιοί.

H ταινία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί πέραν του Ιράν και σε διεθνές επίπεδο, ο Neseb συνεχίζει " για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να περιλάβουμε επίσης Τούρκους ηθοποιούς γνωστούς στο ευρύ κοινό. Ο Kıvanç Tatlıtuğ, πολύ γνωστός στην Τουρκία, είναι επίσης πολύ γνωστός και στο ιρανικό κοινό. Ηδη έχει γίνει μια συνάντηση με τον Tatlıtuğ, και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν είναι αντίθετος στο να πρωταγωνιστήσει σε μια ιρανική παραγωγή. Αλλά μέχρι σήμερα καμία συγκεκριμένη δέσμευση δεν έχει γίνει".

Ο Neseb επισήμανε επίσης ότι, προκειμένου να έχουν ξένους υπηκόους που θα πρωταγωνιστούν σε μια ιρανική παραγωγή, πρέπει να δοθούν οι σχεςτικές άδειες από το Υπουργείο Πολιτισμού και Προσανατολισμού του Ιράν.

Κάποια μέρη της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν σε τοποθεσίες της Τουρκίας. Η ταινία έχει να κάνει με τη ζωή μιας νέας κοπέλας που δίνεται σε έναν Αγά {Ağa = ηγέτης φυλής}, δωρεάν από τους γονείς της. Kαι ο Αγάς θα την φωνάζει 'Beleş' (Meccani)*.
*Δωρεάν

✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰

✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰

Is Kıvanç Tatlıtuğ heading to Iran?
Muhsin Muhsini Neseb who is a very well know producer in Iran, is said to have presented an offer to Kıvanç Tatlıtuğ to star in his new movie. In order for Tatlıtuğ to be able to star in the movie permission must first be obtained from Iran's Ministry of Culture and Guidance.

Muhsini Neseb who spoke with Iran's Mehr agency stated that his new film "Meccani*" in addition to Tatlıtuğ that there will also be other Turkish performers as well.

The film is slated not just to be shown in Iran but on an international level, Neseb continued with "for this reason we have made the decision to also include Turkish performers who are known to the public. Kıvanç Tatlıtuğ who is well known in Turkey is also very well known to the Iranian public as well. A meeting with Tatlıtuğ has occurred, and he has indicated that he is not against starring in an Iranian production. But to date no firm commitment as been established".

Neseb also indicated that in order to have foreign nationals star in an Iranian production permission must be obtained from Iran's Ministry of Culture and Guidance.

Parts of the movie are planned to be shot on location in Turkey. The movie about the life of a young girl who is given to a Ağa (Tribal leader) for free by her parents. She is called 'Beleş' (Meccani)* by the Ağa.
*Free
http://izleyiciplatformu.com/haber/3243-english-news-is-kivanc-t … ding-to-iran.html

# 147
Светле Hug thumbsupпак си го казала много хубаво.

Аз за Гюлтен съм много раздвоена
Мен  най-много ме издразни с това, че не съобрази, че тоя брак още повече ще обърка нещата. Уж познаваше много добре дъщеря си и искаше тя да е най-вече щастлива ...Но сега, обзета от страха Джемре да не понесе съдбата на Хандан, изобщо не си даде сметка , че в тоя брак няма взаимна любов. А това според мен е най-голямата предпоставка за нещастието на дъщеря й.

Наде, само Иран му липсва ooooh!той нали на Ръсел Кроу отказа Mr. Green

# 148
  • София
МИЛинки  4470 4470 4470
Какво става тука? Бърборкате ли си? lalalala lalalala

Аз така да попитам:
Хандан не искаше ли хубав живот за Гюней.Ама не отиде да хвали сина си като стока пред Синанер,
нали newsm78  И тя мечтаеше синът й да е щастлив,ама тогава така се яростно се критикуваше ,че била се мазнела пред Бану , сега Гюлтен какво прави, че на всичко отгоре и лъже ,уж нямаше нищо общо
Ебру не искаше ли Бану да е щастлива,ама отстъпи като видя колко безнадеждна е нейната любов към Гюней,същото иска и за Баръш, но май ще си подсигурява гърба от кварталните навляци само чрез предбрачните договори.
Да, Хандан отиде да живее при Гюней,ама причината е в тиранията на Сами,ако беше сама като Гюлтен вероятно щеше да си остане и тя в къщата,която обзаведе с толкова мерак и за която имаше толкова надежди - разбити, за съжаление.

Диме, ние с теб смекато две половинки на едно цяло! Hug Hug Hug
Това и аз го споделям на 100%. Само ще добавя, че дори и Гюней който отнесе какви ли не критики, не беше този който ламтеше за богатото гадже. Бану беше тази която го преследваше и сваляше.

Фенче, много си права за Джемрето. Изобщо не я харесвам нито външно, нито вътрешно.Толкова е посредствена и невзрачна.  Спокойно мога да кажа, че всички останали жени в филма , я превъзхождат като актриса, и бият с по няколко обиколки с качества.
И преди написах,че нейната роля може да я изиграе всеки- освен че разхождаше кривите си крачета в холдинг Синанер, да гледа в една точка и да рони сълзи и да въздиша по Кузей, да му звъни почти непрекъснато нищо друго не видяхме. Tо изплака едно море тази Джемре.

Цитат на:  Airra
Фенче Hug, Наде Hug и аз така мисля за Гюлтенката, колкото и глупости да направи, всичко е продиктувано от безграничната й любов към Джемре и всичко е с цел Джемре да не страда и да не бъде наранена. Simple Smile

И с това не съм съгласна! Хайде моля ви се! Naughty Naughty Naughty
Зейнеб, да не и говори, че я нарянава и онази страдала.
Гюлтен да и бърше г....., защото онази страдала, и не трябва да е наранена.
Кузей да и кацне на рамото, да припада по нея,че онази пак страда наранена.
..... стига с това страдание! Всички да се съобразяват с нейното  положение.
И понеже е "много наранена" затова все гадни номерца спретва.
Хайде, да я канонизират за мъченица, та поне да знам защо толкова се захласвате по нея!

papa6ka, стискай зъби мИлИнка, и само напред!
Мария, да е жив и здрав приятеля ти! Нацелувай го от нас! Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 19:31 от kamelia741

# 149
Здравейте!
Хубава вечер във вторник!

papa6ka, Ками, teddynm, Наде, Фенче, Airra, Диме, Dimony, Мария, Ромина, Светле, allisas73,
привет и за днес! Hug

Благодаря, че сте споделили, отново е интересно в темата, радвам се, че страстите са силни, а позициите различни, това гарантира един активен дух на темата около основната й тема...
сериала СЮ! newsm10 newsm51

Мария, имате хубав повод, честит рожден ден на приятеля ти!   Hug
Много здраве и успехи за него и силна любов за вас заедно!   loveuuu
Мъжът телец е стабилен партньор, и моят е телец! Heart Eyes

papa6ka, усещам ентусиазма ти за работата, а това винаги помага и то много дори когато няма опита на годините и стажа.  Hug
Скрит текст:
Съчувствам за загубата ти! Cry Flowers Rose

Dimony, гледаш сериала навярно, заповядай да споделиш, ако имаш желание и възможност. Ще ми бъде интересна и твоята позиция. Чела съм те за КВФ и ми допада изказа ти много! Hug

Интересна тема и въпроси около Гюлтен, аз за нея и за поведението й в момента вече споделих преди няколко дни. За съжаление сгреши, водена основно от емоциите си, от страховете си за бъдещето на Джемре.
Страхът е лош съветник! Rolling Eyes

Преди няколко дни в свой пост ORS беше споделила за нея нещо изключително точно в случая. Позволявам си да го цитирам, защото е казано и кратко и вярно/за мен разбира се/ Hug
цитат:
Гюлтен тръгна в поредното действие за защита на детето си.
Грешка, да. Но грешка на действието, а не на бездействието.

Не я оправдавам Гюлтен, не- даже съм й ядосана и аз, но и разбирам мотивите й, затова и съм по-снизходителна в оценката си за Гюлтен.

Фенче, Наде, Светле, Airra, за Гюлтен споделям позициите ви! yes Hug

Наде, ами снощи по късните часове, не съм успяла да поясня точно мисълта си за тези различия които наблюдавам по отношение на сериални позиции за различни сериали.  newsm78
Скрит текст:
Ще ти пиша на лични повече и по-конкретно, удобно ще е нали? Hug

Ками, Диде, чета и вас, интересна ми е позицията ви макар и различна от моята, благодаря,
че сте споделили и вие. Hug

Диме, не ми е приятно, че ме подминаваш, но щом това е избора ти-
разбира се, аз приемам решението ти.
Не очаквам от никого да е съгласен с мен, нито да ми се отговаря на всяка цена, както и аз не мога да обещая подобно нещо от себе си, но ми се иска само едно- да не сме невидими една за друга, макар да мислим различно.
Но пак казвам- ти си знаеш най-добре. Hug

По повод на това, че никой не е успял да те убеди за друга твоя позиция, ами то и няма как да стане, защото според мен:
- не виждам подобни нагласи, а и желания у никого от споделящите тук в темата сега
- да бъде убеден някой в каквото и да е, е нужно той сам да пожелае това. Тази "врата" у всеки се отваря само от вътре навън, иначе няма начин, независимо от опитите.

Интересна теза за любовта на Кузей към Джемре- като първата му ученическа... newsm78
замислих се...дори и да е така, е, и какво от това?
Това по-малко любов ли е?
Примери всякакви- за любовта, за първата, за ученическата...ама като е любов това е достатъчно, даже и да е само за Кузей в случая валидно, че любовта на живота му е неговата ученическа любов.  yes
Наистина съжалявам, че не ми отговаряш, биха се получили страхотни дискусии около позициите ни за сериала. Имали сме вече подобна възможност за други истории и герои и то не един, оставам с хубавите си впечатления! Hug

Приятно гледане на еп. 84-ти! tv

До след него от мен.  55 Kissing Heart

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 19:57 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт