Ама по навик това си е моят часови пояс!

Та да ви почна подред

Ками

Фенче

Поздравления за всички и организатори и изпълнители,струвало си е всяка загинала нервна клетка,за да видим тази красота!
Ромина

Айра

Не знам наистина защо толкова ме дразни тая ускубуля Джемрето

Може би , защото винаги очаквам мъжът да се бори и да отстоява любовта си към една жена,да руши стени и да преодолява пречки , дето се казва да сложи светът в краката й.
А тука една мрънкаща, ревяща и доста хитричка и изключително манипулативна мома,като си усети "празника на г--а",и като я отсвири годеника й,реши,че ще направи всичко възможно,за да бъде с брат му.Помогнаха й и приказките на Али и тя започна да се ослушва като заек в горска шума. И после хоп - влюбена,ей така от нищото.
Аз обаче помня как го разглеждаше с интерес и нескрито желание голичкия Кузей,когато отиде на боксовия мач.Май тогава й се появи ищаха на Джемрето да има този мъж.
Ками за Гюлтен си абсолютно права - предлага си щерката,както Али си рекламираше сутиените на пазара - много хвалби,много чудо за Тъпото.
Ванче, Инче

Наде

Ама на мен затова ми е интересно,защото чета различни мнения,за съжаление,досега никоя не ме е убедила,че Джемре заслужава да е с Кузей.Така става и ми е трудно да разгледам нещата от различна гледна точка,за да ми по-цялостна картината.
Съгласна съм ,че за Кузей тя е ученическата му любов,а влизането му в затвора е "замразило" тези чувства. Ама колко души се женят за ученическите си любови, и ако - да,питам се колко дълго са заедно.Ако има изключения (вероятно има),те просто потвърждават правилото!
Светле

Разприказвах си се самичка посред нощите,ама тъкмо да си мат`риал за утре - да ме "калайдисвате"