Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 770
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Аз пристигам ама вие вече сте изпонатръшкали,че я кое време е стананало Crazy
Ама по навик това си е моят часови пояс! Peace
Та да ви почна подред Laughing

Ками Hug супер гащури си ми ушили и да знаеш уцелила си размера , а пък цвета е трепач - лилавкото много си го тача,щото е малко символ на порочност и сексапилност,та си ги размахвам из темите с кеф! Hug

Фенче Hugразкошни, страхотни, вкусни са твоите патиланци - гледах,радвах им се и пак ги гледах.
Поздравления за всички и организатори и изпълнители,струвало си е всяка загинала нервна клетка,за да видим тази красота!

Ромина Heart Eyes Laughingаз днес докато се фръцках с новите си гащи и забравих да ти кажа колко съм впечатлена от колажа ти за Дидочка - много романтичен и в розовко,като захарен памук.Благодаря и за темата Hug Hug Hug

Айра Hug аз до себе си имам ежедневно 2 скорпиона,ама моите щипалки Ич не са лаконични,само като трябва нещо да ме вържат тогава стават като партизан на разпит. Та от много години знам на какво е способен един Скорпион.И на тях не им вероятно много лесно с мен,че доста време им трябваше да разберат на какво е способен Рак "на бързей" Joy Joy Joy

Не знам наистина защо толкова ме дразни тая ускубуля Джемрето Mr. Green в този сериал,всъщност знам де,ама не очаквах,че ще реагирам толкова остричко,та да се чудите и тревожите един сериал ли гледаме.
Може би , защото винаги очаквам мъжът да се бори и да отстоява любовта си към една жена,да руши стени и да преодолява пречки , дето се казва да сложи светът в краката й.
А тука една мрънкаща, ревяща и доста хитричка и изключително манипулативна мома,като си усети "празника на г--а",и като я отсвири годеника й,реши,че ще направи всичко възможно,за да бъде с брат му.Помогнаха й и приказките на Али и тя започна да се ослушва като заек в горска шума. И после хоп - влюбена,ей така от нищото.
Аз обаче помня как го разглеждаше с интерес и  нескрито желание голичкия Кузей,когато отиде на боксовия мач.Май тогава й се появи ищаха на Джемрето да има този мъж.

Ками за Гюлтен си абсолютно права - предлага си щерката,както Али си рекламираше сутиените на пазара - много хвалби,много чудо за Тъпото.
Ванче, Инче Hug прочела съм ви!
Наде Hugедин е филма,които гледаме - характерите ни са различни!
Ама на мен затова ми е интересно,защото чета различни мнения,за съжаление,досега никоя не ме е убедила,че Джемре заслужава да е с Кузей.Така става и ми е трудно да разгледам нещата от различна гледна точка,за да ми по-цялостна картината.
Съгласна съм ,че за Кузей тя е ученическата му любов,а влизането му в затвора е "замразило" тези чувства. Ама колко души се женят за ученическите си любови, и ако - да,питам се колко дълго са заедно.Ако има изключения (вероятно има),те просто потвърждават правилото!
Светле Hugднес почти във всички форуми и английските страници във Фейса ,коментират фестивала в Ню Йорк и даренията на приходите за семействата в Сома.Много са съпричастни към своите сънародници всички турци,живеещи в чужбина.

Разприказвах си се самичка посред нощите,ама тъкмо да си мат`риал за утре - да ме "калайдисвате" Joy Joy Joy

# 121
Добро утрооо!Яко писане е имало снощи GrinningАз искам да благодаря за напътствията,понякога имам нужда от едно"ще се справиш!"
Скрит текст:
Още повече,че скоро останах и без майка....
Много са готини децата,особено сега,по време на тържествата-пълнят ми душата!Това какво зареждане е-само човек от сферата може да го осъзнае!За канал Д питах,ама щом не го дават филма там,няма смисъл,ама чета ви,че там гледате някои филми-много по-рано от излъчването им по националните медии.Както и да,ще се задоволя с бтв-то,въпреки че ми се иска да изгледам филма сега и веднага,и на един път! LaughingА какво го е закършил Кузей ще разберем довечера,пак е в някакъв екшън,то сили му не останаха на човечеца!Хубав ден засега!  bouquet

# 122
  • София
МИлИнки, 4470 4470 4470

Добро утро! Хубав вторник!
Ванче, newsm10 newsm10 newsm10  точно такава сникма исках. Ще ди сложа на десктопа.
Фенче, много хубави дечицата! И анонса към серията довечера, ми се видя интересен!
Както гледам Гюлтен взима нещата в свои ръце. А Джемрето продължава  да е в нейното перманентно състояние- ревяща и сополива. Ужас!

Не знам наистина защо толкова ме дразни тая ускубуля Джемрето Mr. Green в този сериал,всъщност знам де,ама не очаквах,че ще реагирам толкова остричко,та да се чудите и тревожите един сериал ли гледаме.
Може би , защото винаги очаквам мъжът да се бори и да отстоява любовта си към една жена,да руши стени и да преодолява пречки , дето се казва да сложи светът в краката й.
А тука една мрънкаща, ревяща и доста хитричка и изключително манипулативна мома,като си усети "празника на г--а",и като я отсвири годеника й,реши,че ще направи всичко възможно,за да бъде с брат му.Помогнаха й и приказките на Али и тя започна да се ослушва като заек в горска шума. И после хоп - влюбена,ей така от нищото.
Аз обаче помня как го разглеждаше с интерес и  нескрито желание голичкия Кузей,когато отиде на боксовия мач.Май тогава й се появи ищаха на Джемрето да има този мъж.

Ками за Гюлтен си абсолютно права - предлага си щерката,както Али си рекламираше сутиените на пазара - много хвалби,много чудо за Тъпото.

Диме newsm10 newsm10 newsm10

Аз написах в предишният пост, същото. Джемрето се заигра с Кузей от чудене какво да прави. Всички си спомняме началните серии, че преди да влезе Кузей в затвора, Тъпото не можеше да го понася. Все и пречеше на "любовта" с Гюней. Не спираше да мрънка на Гюней, какво леке е брат му. Даже и след като излезе Кузей от затвора(когато отидоха двамата в голф клуба да чакат  Гюней) онази мрънкаше и беше недоволна.И тогава Кузей я отсвири и си тръгна, та Джемрето от скука започна да се оглежда в дамските чанти, ако има нещо за крадене.
И не съм съгласна, че в началото  Кузей е бил влюбен в нея, толкова силно, та чак да влезе в затвора, за да я забрави.Глупости на таркалета.Той тогава беше почти дете, направи го заради Гюней и семейството, но изобщо не е и тя причината.
Не мога да я усетя тази любов и това е.

В анонса ина и бой между братята.  box box box
Не знам защо се бият братята, но ако е зарди Тъпото- грозна работа.
Добре, че нямам момчета. Че, ако ги видя така да се бият зажена, всичките ги почвам по домова книга. Еле па жената.Ще и оскуба косата косъм по косъм. Всичко ще и отеснее от зор. Joy Joy Joy

# 123
  • гр.Пловдив
Усмихнат ден и от мен мили дами Hug Hug Hug

Много интересни коментари сте написали,изчетох ги с голям интерес PeaceАз пък се мисля,че Баръш много добре знае и вижда,че Гюлтенка се прави на жива маймуна и разиграва театри само и само да внедри дъщеря си и понеже той също има изгода от това седи и си му влиза дюшеш на човека Mr. Green
Грам не му дреме за Джемренцето Crazy

# 124
Скрит текст:
Ванче, привет и лека...то стана 2 в 1...ама нейсе. Hug

Airra, благодаря за линка.   bouquet
Има доста верни неща, особено тез дето ми харесват всички ги приемам за верни... Joy
Ама аз си падам тарикат, Wink  много се щадя, което не ми харесва и ...не му вярвам... hahaha
За зодиите...знам ли, струва ми се някак нелогично само в 12 знака да се поберат всички с разнообразието им... Thinking
Но от друга страна...различни, различни, колко да сме различни, някакво групиране на общия брой човеци в няколко групи все може да се направи...та, не знам точно, хем съм склонна да мисля, че има знак за равенство между някой и зодията му, хем-не. Thinking
Може би и тук всичко опира и до индивидуалността на случая, на условията, на обстоятелствата, от там и тези на човека и всичко взето заедно и в някаква връзка. Та се получава: човек е и зодията си + едно, а защо не и няколко многоточия в комбинацията. Thinking

А нашите -Кузей и Джемрето какви зодии са?
Нали и на двамата има отбелязване на рож. им дни в сериала.
Кузей май е овен, ама не съм сигурна. newsm78
Наде, така е...вариация на сериала има, и не една, а толкова колкото очи го гледат. Hug
Съгласна съм с теб, че донякъде преценките са на база нашият личен житейски опит- с всичко което влиза в него, като позиция, усещане за нещата. Така е.
Обаче друго ми е чудно в такъв случай...защо тогава, в един сериал има сходство, в друг- не?
На какво се дължи разминаването, и то основно, кардинално както се казва?
Нали житейските ни критерии които ползваме и за сериалите са си същите?
Това ми е особено любопитно, забелязах го наскоро, та се чудя...защо ли е така? Thinking

Скрит текст:
Аз си мисля нещо друго, че в позицията на зрител самите житейски критерии на оценка и преценка получават една по-голяма еластичност, в смисъл границите им могат да бъдат отворени за още една идея или с още една идея повече. Или поне има такава вероятност и възможност. Именно защото става дума за позиция която може да "види" нещата и в цялост и в детайли едновременно, при това за всички и за всеки страни. И случките и героите се виждат триизмерно, нещо което в живота, реалният не винаги е така. В позицията на зрител участва и времето/като четвърто измерение/ изобщо с една дума за да не изпадам в подробности -може би не само и не точно като база са тези ни житейски норми, които са ни за в живота. В случая в ролята ни на зрители може би има още един добавен детайл, щрих към тях, знам ли...мисля си само. Thinking
Сериали, а гледай мен какво ме вълнува покрай тях...а, де...нямам обяснение и за това. newsm78 Joy

Фенче, поздравления отново!  newsm51
Като знам колко труд е това, браво и на екипа ви/и на теб  Heart Eyes/ а и на дечицата ви! smile3501
Много са хубави, ама то дете- няма дето не е хубаво за нас, нали? Hug
Надявам се да бъдете оценени достойно, заслужавате го!  newsm10
Би ли пояснила какво точно имаш в предвид?
Днес, ще има серийка. Party
Привет Ви. Hug

# 125
Добро утро!  Hug
Сладурки  Heart Eyes благодаря на всички ви за хубавите думи!Да, як труд падна и от наша страна и от дечицата, ама пък беше супер! Само ако можеше да ги чуете как пееха и танцуваха ... Така със снимки нищо не се разбира, но исках поне да ги видите ...
Папашка  Hug Heart Eyes Hug щом обичаш децата и работата си, ще се справиш с всичко, уверявам те! Моите адмирации, толкова малко млади хора са като теб ... поработят три месеца и се отказват ... чудят ни се как сме издържали толкова години ...
Скрит текст:
много съжалявам за майка ти ...   Cry
Диме  Hug ама хич не съм съгласна с теб първо за това, че Гюней я е отсвирил Джема / май тя го отсвири първа  hahaha / и второ с това, че Джемре на всяка цена била решила да е с брат му ... Трето ... влюбила се ей, така от нищото ... Джемре винаги е харесвала Кузей, още от самото начало, а започна да се влюбва в него, когато го опозна, малко по - малко. Да, понякога се държеше грубо с него, ама и той се държеше с нея като в ДГ - като си харесва някое момче момиче и постоянно се закача с нея и я дразни  hahaha Неслучайно тя каза на майка си още в самото начало : Само да не се държеше така ... Изобщо не я обвинявам, че избра уж по-сериозният брат, по- "добрият" ... За съжаление късно разбра, че истината е друга, но по-добре късно, отколкото никога, нали?
Кузей  ... да, тя беше ученическата му любов, вероятно, ако не беше влязъл в затвора, тази любов нямаше да се разрасне толкова, но кой може да знае  newsm78 След всичко, през което премина, си мисля, че ако не беше дълбока и истинска, тази любов нямаше да оцелее  Rolling Eyes Аз лично познавам хора, които са с първата си любов и до ден днешен ... Аз не съм от тях, де  hahaha Някои хора обичат само по веднъж в живота си, малко са, но ги има.
Виж, за Гюлтенка , съм абсолютно съгласна с теб, наистина много грозно я предложи на Баръш ...
Теди  Hug и с теб съм съгласна за Баръш ... правеше си той някакви сметки, знаеше всичко много добре, но хитрата сврака с двата крака  hahaha сега може и да не му дреме за Джемре, но ще я оцени и той, почакай ...
Ками  Hug като те чета, ако знаеш как ми напомняш на една потребителка от времето, когато гледахме заедно сериала онлайн ... Само дето тя харесваше Джемре на външен вид  Laughing за разлика от теб. Та тя до последно не видя любовта на Кузей  Joy Joy Joy Joy Та ... ти може и да не си съгласна, че Кузей е бил толкова влюбен в Джемре, та да влезе в затвора заради нея, ама той ще те опровергае лично  hahaha Разбира се, не само заради нея го направи, ама и тя имаше голям принос за това. Може да не ти се вярва, че човек , толкова млад, може да обича истински, но в нашия сериал е така. А се надявам, че ще усетиш тази любов довечера  Peace
Не се бият заради нея братята, споко! Бият се, защото Кузей за сетен път разбра какво лайно и подлец е брат му  ooooh!
Наде  Heart Eyes wavey Да, днес най-сетне имаме серийка !  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:13 от queen_fenka

# 126
Скрит текст:
Екстра си ни е професиятаи да-много си я обичам!
За Баръш ми се ще да се изкажа-по принцип много го харесвам и понеже съм много доверчива,му вярвам че се интересува от Джемрето.Дали е така-незнам със сигурност.А иначе би бил добра партия за Джемре,но не това е замисъла.Може би ще ми бъде жал за него,когато
Скрит текст:
се разведат.
И сега ми е криво като тя го отбягва.При всички положения филма е дълъг и ще настъпят много промени,няма какво да го умувам newsm78

# 127
Здравейте Кузейки Hug   Hug Hug

Фенче  bouquet

На мен пък Баръш ми е много противен още от началото Mr. Green
Следващите серии, които ни чакат са страхотни Peace, да не вземете да ги пропуснете Wink Wink

Баде Ишчил(Бану) е все по бременна Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:48 от Airra

# 128
  • БГ
Папашка Hugмного топла прегръдка имаш от мен.Моите съчувствия за непрежалимата ти загуба.
Ама да ти кажа  Баръш за мен е едно лекенце,разпасало се богаташче.Що му трябваше да се заяжда непрекъснато с Бану.Е ми не си свой син на Атила,ама все пак не живееш никак лошо.Стой си там мирен и спокоен,пък той като шило в торба.
Иска ми се обаче да посмачка фасона на непорочна Станка,ама надали...все пак е възпитан мъж,пък и тя му е толкова лесна,че само да се понапъне малко ще я направи дива и щастлива.

Фенче Hug ти пак ни намекваш нещо,ама ние с Ками се правим на ударени и няма като Госпожата и Хелън да мирясаме.Тук сме заради Кузей Peace Кварталната скубларка хич не ни интересува Joy Joy Joy Joy Joy

Айра Heart Eyes Laughing много ти благодаря   bouquetза линка със зодиите - толкова верни неща прочетох и сега ми е постоянно под ръка.Мама е Телец (18.05.) и си е баш така както е написано там.

# 129
Момичета, знае ли някоя от вас коя е реалната серия на К/G, която върви в момента по българската телевизия?

# 130
Айрич  Heart Eyes и на мен Баръш ми е противен от самото начало  Joy Joy Joy Joy Изобщо не го съжалявам! Той е същият нещастник като Гюней - готов да мине през всички, за да осъществи амбициите си  Sick И същото злобно и отмъстително жалко човече  ooooh! Той Кузей го прецени още в самото начало добре , затова не го понасяше да се навърта около момичето му.

Диме  Hug  newsm78 не разбрах ... за какво намеквам ? И какво общо имат Госпожата  Heart Eyes и Хел  Heart Eyes?  newsm78 newsm78 newsm78 Аз не си падам по намеците, ако не знаеш. Казвам си всичко направо и без притеснение. Ако искам нещо да кажа на вас с Ками, бъди сигурна, че ще го кажа в прав текст, без намеци  Peace А заради кого сте тук , мен не ме интересува  Laughing Аз съм тук, заради самия филм и заради всички герои, нищо, че си имам предпочитания към някои от тях  Grinning
Серията е 45 оригинална, Dimony  Hug

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 11:00 от queen_fenka

# 131
queen_fenka, благодаря.    bouquet

# 132
Айрич  Heart Eyes и на мен Баръш ми е противен от самото начало  Joy Joy Joy Joy Изобщо не го съжалявам! Той е същият нещастник като Гюней - готов да мине през всички, за да осъществи амбициите си  Sick И същото злобно и отмъстително жалко човече  ooooh! Той Кузей го прецени още в самото начало добре , затова не го понасяше да се навърта около момичето му.

Диме  Hug  newsm78 не разбрах ... за какво намеквам ? И какво общо имат Госпожата  Heart Eyes и Хел  Heart Eyes?  newsm78 newsm78 newsm78 Аз не си падам по намеците, ако не знаеш. Казвам си всичко направо и без притеснение. Ако искам нещо да кажа на вас с Ками, бъди сигурна, че ще го кажа в прав текст, без намеци  Peace А заради кого сте тук , мен не ме интересува  Laughing Аз съм тук, заради самия филм и заради всички герои, нищо, че си имам предпочитания към някои от героите  Grinning
Серията е 45 оригинална, Димони  Hug
Убедена съм,че за Баръш сте прави,но както писах,съм много доверчива,ама и той с тези тръпчинкиии,как да не го хареса човек Heart EyesИ те така Peace

# 133
Фенче, Папашка, Аира, Диме, Димони, привет и на Вас. Grinning
Колкото и да харесвам образа на Гюлтен не мога да отрека, че ме дразни като явно показва на Баръш, че го иска за зет, и поставя Джема в неудобни ситуации.
Като знам, че и тази вечер, ще ме взриви при разговора й с Кузей и се наемам #Cussing out още отсега.
Разбирам я, че иска спокоен и сигурен живот за Джемре но много, изключително много нарани Кузей, чак ме заболя за него при разговора му с нея още първия път когато гледах епизода. Rolling Eyes Оттам-насетне всичко, ще се обърка.

# 134
  • гр.Пловдив
Цитат
Разбирам я, че иска спокоен и сигурен живот за Джемре

И за себе си също Mr. Green Хитра лисичка е тя,конти се и се превзема като маймуна за омислостивяване на боговете...Чак е супер смешна в стремежа си да се представи и да бъде отразена като не си дава сметка,че с дъщеря й не са незаменими...

Общи условия

Активация на акаунт