Север-Юг по БТВ-тема 14

• 28 053
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ками  Hug аз да ти напомня  Joy Joy Joy Joy а по-горе написах кой го скъса.

Фенче извинявай мИлИнка, не видях, че после си го добавила.
И за да съм досадна до край Joy Joy Joy   имам още еди въпрос newsm78 newsm78 newsm78
Какво се е случило с Дениз, та е в болница newsm78 newsm78 newsm78
И това ли съм изпуснала newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 376
Фенче, не знам какво ми стана, ама Зейнеп вече не ме дразни, просто ми е като досадна муха.

Да им се не видят и рекламите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, побъркаха ме тази вечер.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 21:16 от allisas73

# 377
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен пък хич не ми харесва тоз венец, дето го направи великата дизайнерка...И каква лисица е - "Със сърцето си съм с теб" - да бе...И на умника Гюню му пробута лъжата..

# 378
Ками  Hug опита се да се самоубие Дениз ...
Светле  Heart Eyes и аз и се чудя на акъла на Джема ... за какво трябваше да си сложи венеца от злобарката  newsm78 И как излъга Гюней за обредния дом тази гадина ...
Алиска  Heart Eyes а мен ме дразни също както първия път ... голяма злоба! Нищо, че знам, че е отсвирена завинаги, пак ме дразни  hahaha
И сега Кузей си мисли, че Гюней го е излъгал ...

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 21:30 от queen_fenka

# 379
Здравейте мили дружки  Hug Hug Hug

Не мога да ви смогна на писането Simple Smile За два епизода толкова много неща се случиха.

Като цяло Гюлтен ми е много положителен образ. Много е цветна, внася свежест на иначе напрегнатия сюжет. Харесвам я като майка, като жена и като човек. Много пъти съм писала, че връзката, която има между нея и Джемре много ми харесва. Освен майка и дъщеря, те двете са и приятелки. Одобрявам начина, по който е възпитала детето си. Напоследък обаче начина, по който иска да направлява живота на Джемре не ми харесва. Сигурна съм, че прави всичко в името на щастието на дъщеря си и дори за миг не си помислям, че има някаква друга цел. Начина обаче, по който реши да го направи не ми допада. В разговора с Кузей, тя изобщо не си направи труда да зачете и неговите чувства. За нея нямаше значение дали той обича Джемре, нямаше значение дори какви са неговите намерения към нея. Да, Гюлтен уважава Кузей, но начина, по който подходи към него според мен не бяха правилни. В случая за нея важното беше дъщеря й да бъде щастлива, но в името на чуждата болка. Няма как Гюлтен да не вижда, че Джемре не иска да бъде с Баръш и не го обича. Сама трябва да си даде сметка, защо прие да се омъжи за него.

И на Кузей наистина нищо хубаво не му се случва. Само неприятности. Интересно ми е дали някога и на неговата улица ще изгрее слънце?  Толкова ме ядосва. До кога ще се съобразява със всеки? Той мисли за всички, а за неговото щастие никой не мисли. До кога ще е така? Кой човек може да преживее толкова много мъка в живота си?

На Хандан и порасна самочувствието откакто се махна от Сами. И устата взе да си отваря повече, много смела е станала. Като се замисли, че синчето й може да изгуби всичко направо полудява.

Много ми хареса как Джемре натри носа на Бану. Онази направо умря от яд.

Зейнеп е голяма змия. Не мога да я трая вече. Толкова злоба в един човек, как се побира?

# 380
  • София
На Кузей всички започнах да му "отварят" очите и взеха да му опяват колко го обича Джемрето. Сигурно цял Истанбул, ще се нареди в  редица,за да му пее тази песен, с диригент комисар Шереф. Е наистина е досадно....

# 381
  • Варна
Ах,патко Гюлтен после ще му се молиш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 382
Мъка, мъкаааа сестри мои  smile3511 smile3505 Любов ли бе да го опишеш...Малко му беше на тоз Късия мазник  #2gunfire #2gunfire Много, много тежки сцени, ама как го докарва тоя Киво не знам. Тези очи ме побъркват, толкова много казват!  smile3501 А па тая па и тая Зейно да се скрие някъде, че не я трая вече!  newsm61 bash Бива да е тъпа, ама чак пък толкова....

# 383
Аз пък не мога да си представя , че Гюлтен се радва на сватбата на Джемре при положение , че дъщеря й е със сълзи на очите newsm78 #2gunfire
А Зейното ги направи луди всичките, голяма гаднярка се извъди и става все по добра в това #2gunfire #2gunfire

# 384
  • София
Ками  Hug опита се да се самоубие Дениз ...
Светле  Heart Eyes и аз и се чудя на акъла на Джема ... за какво трябваше да си сложи венеца от злобарката  newsm78 И как излъга Гюней за обредния дом тази гадина ...
Алиска  Heart Eyes а мен ме дразни също както първия път ... голяма злоба!

Аз пък за първи път съм раздвоена, коя злоба ме дразни повече Гюлтен или Зейнеб? newsm78
Мисля си, че на Гюлтен предателството към Джемрето е по-голямо. Иначе и всичките  са от един дол дренки!

# 385
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И кво излезе сега? Че Зейнеб е по-голяма гадина и от Гюню. Ма много отмъстителна, бе....

# 386
  • София
Аз пък не мога да си представя , че Гюлтен се радва на сватбата на Джемре при положение , че дъщеря й е със сълзи на очите newsm78 #2gunfire

Airra   newsm10 newsm10 newsm10

Тя беше най-щастливата на тази сватба! Токова изкуствена и пресилена, че няма на къде повече.
Аз и преди не я харесвахм а сега.....
А Джемрето гледаше все едно я водеха на заколение.

# 387
Ах,патко Гюлтен после ще му се молиш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Hug welcome newsm10 smile3521 smile3521 smile3521
Айрче  Heart Eyes и аз и се чудя на Гюлтен как може да се радва толкова, когато вижда, че дъщеря и се разкъсва от мъка  newsm78 Ама и Джемре е голяма патка! Кой я кара да се омъжва за човек, когото не обича ? Какво и на кого доказва нещо? Може ли и тя да е толкова куха ... много ме ядоса в тази серия #Cussing out А с каква надежда гледаше вратата ... Хем ми стана жал, хем ми идеше да я набия, честно! А Кузей горкия се срина ... И като знам утре каква сцена ни чака с него  ooooh! свива ми се сърцето още от сега Cry

# 388
Разкошен епизод, все едно, че за първи път го гледам.
Толкова съм развълнувана, че не знам откъде да започна.
Не съм Ви и чела, че бързам да си излея мислите и след малко, ще Ви изчета.
Привет и на появилите се Hug.... Hug в късния следобед.
Гуню си е Гуню, жалко подобие на човече до мозъка на костите си.
Голям екшън спретнаха двете майки и за пореден път Гюлтен ми доказа, че е майка орлица за Джемре а Хандан е жалко подобие на жена. Не била от класата на Сами, Shocked Джемре използвала синовете й #Crazy а сега Баръш, Shocked с каквито и парцалки да се облече си е все Хандан.
Въобще не я съжалявам и много добре прави Сами, че се развежда с нея.
Да кажем, че съм пристрастна но мъжът ми не е и каза същото.
Гюлтенке, Гюлтенкеееее, скоро, ще се молиш на Кузей но нищо, твоето наказание, ще е нещастието на детето ти и то, ще ти помогне да се осъзнаеш.....по-добре късно отколкото никога са казали хората.
Зейнеп, ахххх Зейнепче защо си толкова лицемерна и жалка. Пожела щастие на Джема....ама разбира се щом няма да е с Кузей и желае щастие но ако беше с него на този етап едва ли би, и пожелала същото. На всичкото отгоре е и лъжкиня, излъга всички за сватбената церемония.....нищо, всяко зло за добро са казали хората, оттук насетне правейки една крачка далеч един от друг Джема и Кузей, дваж повече, ще правят един към друг, и към сърцата си, и това никой няма да може да го промени, защото колкото и да се разминават сега хората го наричат СЪДБА а тяхната е да бъдат заедно обичайки се. Grinning
Направо се чудя как съумява да понася толкова болка Кузей, бедите го следват една след друга като прокълнат, ooooh! голямо страдание е неговото голямо нещо чак непосилно за обикновен човек а той понася стоически всичко с вдигната глава и всеки път изправяйки се, и отлепяйки се от дъното става все по-силен. Съдбата си знае работата, накрая,
Скрит текст:
ще са щастливи с Джемре, защото предостатъчно изстрадаха любовта си и я заслужават с цялото си същество.
На този етап Баръш не ме дразни и смятам, че наистина е влюбен в Джемре.
За Бану няма какво да напиша, за мен тя си е все същата несигурна в любовта на любимия си жена и го знае но се опитва да се самозаблуждава а често вместо нея го прави Гюней помагайки и да я заблуди.
Ебру за мен е безличен и безразличен образ, студена и меркантилна майка в чийто образ не виждам никакво развитие.
Сега се връщам да Ви прочета.

# 389
  • София
А Кузей горкия се срина ... И като знам утре каква сцена ни чака с него  ooooh! свива ми се сърцето още от сега Cry

Фенче много ги преживяваш тези неща мИлИнка. Joy Joy Joy
Утре ли е последната серия или в вторник? newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт