Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!Четох,четох,взех си дозата за днес и да напиша нещо......много кофти серия,особено когато Кузей не можа да се свърже с Джемре-какво ли щеше да се случи ooooh!?Друго,което ми направи впечатление-Гюлтенката беше разстроена в таскито/хем тя одобри решението на Джемре,хем май съжали защото и тя осъзнава,че НЯМА ТАКАВА ЛЮБОВ-Кузейска Grinning/.Сега да видя какво става във Фейса-надали 6те ни чуят за НЕспирането на филма,ама......!Те са го решили вече,такава им е пустата политика CloseХубав ден!

# 436
Здравейте!
Приятен петък!

"Не вземай важни решения, когато си гневен.
Винаги можеш да пратиш някого по дяволите и утре."
Паулу Коелю

Светле, papa6ka, привет! Hug
Хубав ден и за вас!    bouquet

allisas73,  Heart Eyes Hug

Нещо за Джемре... newsm78

Решението й за това да на Баръш бе под въздействие на видяното, казаното й от самия Кузей да стои настрана от него и чутото от Зейнеп за Кузей и другата.
Тези три момента влязоха в здрава логика и връзка по между си за нея и тя реши- омъжи се за Баръш.

Нима не познаваше вече Кузей и като човек, още повече откакто и го обичаше?
Та не й мина през ум някаква друга възможност за обяснение- защо Кузей е с това момиче?
Нима не подозираше вече ревността у Зейнеп и на какво е способна под нейното влияние, че допусна да се повлияе от съмненията които тя й внуши?
Нима любовта й, и нейната, а и неговата, при това вече призната имаше нужда от обяснения в думи на всяка цена и за всичко и всеки път?
В нейният  случай е и малшанс на стечения на обстоятелства от събития, факти и емоция. Crossing Arms

И си мисля, как отново всяка грешка е и и един урок, едно своеобразно порастване за всеки живеейки живота си. И порастването ни в любовта не прави изключение, растем като хора и в способността си да обичаме, да имаме любовта си в живота си.
Силна беше и голяма любовта й към Кузей, но не пораснала достатъчно, все още. Rolling Eyes

Няколко дни ще отсъствам, затова нещо макар и малко в аванс... Grinning
Скрит текст:
Честит 24-май за всички за които е и професионален празник!
Фенче, papa6ka, много творчески успехи и постижения за вас...
и за възпитаниците ви!  Hug newsm10 newsm51

За всички останали също- честит празник, 24-май е празник и за всеки българин!
Ден на духовността и културата ни като нация! bg

Петя, приятно изкарване на бала на сина ти, много емоции и незабравими спомени!
Хубав и щастлив празник за семейството ви! Hug

Приятен петък и забавен уикенд за всички!  Hug
До неделя от мен, живот и здраве да е само!  55 Kissing Heart

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 08:32 от margita9

# 437
Здравейте!
Приятен петък!

"Не вземай важни решения, когато си гневен.
Винаги можеш да пратиш някого по дяволите и утре."
Паулу Коелю

Светле, papa6ka, привет! Hug
Хубав ден и за вас!  bouquet

allisas73Heart Eyes Hug

Нещо за Джемре... newsm78

Решението й за това да на Баръш бе под въздействие на видяното, казаното й от самия Кузей да стои настрана от него и чутото от Зейнеп за Кузей и другата.
Тези три момента влязоха в здрава логика и връзка по между си за нея и тя се омъжи за Баръш.
Нима не познаваше вече Кузей и като човек, още повече откакто и го обичаше?
Та не й мина през ум някаква друга възможност за обяснение- защо Кузей е с това момиче?
Нима не подозираше вече ревността у Зейнеп и на какво е способна под нейното влияние, че допусна да се повлияе от съмненията които тя й внуши?
Нима любовта й, и нейната, а и неговата, при това вече призната имаше нужда от обяснения в думи на всяка цена и за всико?
В нейният  случа малшанс на стечения на обстоятелства от събития, факти и емоция. Crossing Arms
И си мисля, как отново всяка грешка е и и урок, едно своеобразно порастване за всеки живеейки живота си. И порастването ни в любовта не прави изключение, растем като хора и в способността си да обичаме, да имаме любовта си в живота си.
Силна беше и голяма любовта й към Кузей, но не пораснала достатъчно, все още. Rolling Eyes

Няколко дни ще отсъствам, затова нещо макар и малко в аванс... Grinning
Скрит текст:
Честит 24-май за всички за които е и професионален празник!
Фенче, papa6ka, много творчески успехи и постижения за вас и за възпитаниците ви! newsm10 newsm51

За всички останали също- честит празник, 24-май е празник и за всеки българин!
Ден на духовността и културата ни като нация! bg

Петя, приятно изкарване на бала на сина ти, много емоции и незабравими спомени!
Хубав и щастлив празник за семейството ви! Hug

Приятен петък и забавен уикенд за всички!  Hug
До неделя от мен, живот и здраве да е само!  55 Kissing Heart

Благодаря много! newsm51 smile3525

# 438
Добро утро  Hug Hug Hug

Петенце  Hug  успех и късмет на децата. Ще се справят бъди спокойна!

Марги  Heart Eyes теб чаках снощи, но явно не съм те дочакала.
 newsm10 за написаното. Приятна почивка  Hug

papa6ka  newsm10

# 439
В утрото се вижда красотата.
В цветовете му прозира истината.
В цветния прашец надеждата се крие..
В аромата му таи се радостта …
А ние оставаме с надеждата и вярата. Че с красотата на утрото...ще оцветим целия си ден в прекрасни мигове …

Прекрасен петъчен ден ви пожелавам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 440
Здравейте  Hug Hug Hug

Хубав петъчен ден!

Петенце, успех на твоите юнаци, ще видиш че ще се справят Peace

Марги, и на теб приятно изкарване Hug
За мен Джемре взе това решение в момент на умопомрачение след шока, който понесе от Кузей Sad

Светле, аз питах за Карагюл, точно защото видях, че го почват по ТВ 7.

А това е новата закачка на гръцкия Фейсбук

VOTE!
 NEW CO-PARTNER FOR KIVANC!!!!
 1=CANSU DERE
 2=NAZ ELMAS
 3=TUBA BUYUKUSTUN
 4=SINEM KOBAL
 5=SERENAY SARIKAYA
 6=MERYEM UZERLI
 7=EMINA SANDAL

Аз бих искала да го видя или с Туба или с Джансу Дере Grinning

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 09:11 от Airra

# 441
Добро утро, момичета и хубав ден !

И аз бих искала да го видя с Туба. Мисля, че ще са страхотна двойка.

# 442
Здравейте. Hug
Според мен не е нужно да се пуска отделна тема за Перла при положение, че същата беше архивирана.
Става въпрос за летните дни ако някой го загледа или засече да споделя тук докато започне КГ а, че тази тема си е за КГ е безспорен факт.
Нашата тема към която принадлежа от самото начало на пребиваването ми във форума е с такова заглавие, че е всеобхватно и няма абсолютно никакъв проблем да коментираме всичко и всеки, защото заглавието което предложих на авторката на темата е такова, че ни дава свобода на писане без да се счита за спам.
Марги, благодаря, честито в аванс и на теб. Grinning
Петя Grinning всичко, ще е наред, ще успеят. fingerscrossed fingerscrossed

Скрит текст:
Тук кафенца поднасяте ли си сутрин, че не съм обърнала внимание, newsm78 заповядайте?!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 10:01 от Neidjal

# 443
аз не можах да гледам, бяхме на гости! ама утре ще наваксам

и да помоля още веднъж за едно палцестискане, последен напън- малкото по математика, абитуриента - матура по английски!
вече не знам на кой свят съм от притеснения тази седмица - а в събота и бал!!! Whistling ама да са ми живи и здрави, това са хубави неща!  пусто като съм такава паника за всичко!!!

Скрит текст:
След бала дигни един лек скандал на съпруга си, за да не се отпуснеш рязко, че тогава е лошо. Рязкото отпускане след дълго напрежение.  hahaha

# 444
  Привет! Hug
  Поредната силна серия. В центъра на събитиата - сватбата. Тъгата на Джемре и проницателния, колебливо-радостен поглед на Баръш.
  Гюлтен - освен прекалено приповдигнатия градус на настроението от така исканото бракосъчетание на дъщеря си, показа и някои трезви оценки. Към  Хандан - "Дрехите и прическата няма да те променят - все същата си си!". И към Кузей след телефонния разговор. Стана ѝ мъчно за момчето. Гюлтен разбира и уважава любовта. Тя самата е изживяла такава любов. В живота е предпочела трудния път на самотното майчинство в една страна с предразсъдъци. Не е сключила брак като Хандан, с който да е очаквала някой друг да ѝ оправи живота. И думите към дъщеря си: "Пътят към дома винаги ще е отворен за теб". Винаги в мислите ѝ на първо място е детето.
  Хандан - винаги в мислите ѝ на първо място си е тя. Все някой ѝ дължи нещо. Все някой друг трябва да ѝ оправя живота. Страдаща от егоизма и характера си жена. Че и глупава на всичко отгоре. Кое е нейното ниво, че да се изхвърли така към Сами "Не си ми на нивото..." Какво ниво! Чие ниво! Дори и на сина ѝ не е. Натрапи се в чуждия дом. Човекът чак онемя. Не го защитавам, но при такова мрънкало как няма да се вбесяваш и да си груб у дома. Много ми е неприятен този образ. Дори и малко съчувствие не мога да изпитам към нея. С думите към Гюней, когато го задърпа от леглото, че затова ли цял живот се е грижела той да стигне до тук, за да срине и загуби всичко ли!? Подхилкването на прислужничките... А тя никак, ама никак не се усеща.
  Гюней - когато задмина брат си с колата и го гледаше в огледалото. Не видях злорадство в погледа нищо, че не спря. Въпреки, че Гюней така е заорал в полето на злобата, че няма връщане назад. Започнал е и личностна деградация. Съзнателно или подсъзнателно той усеща това и става още по-агресивен, но и автоагресивен.
   Бану - все по-противна. Върви към саморазрушението си. Естествено, че и на нея само някой друг ѝ е виновен.
  Кузей показа много достойно поведение в цялата ситуация и на провокации от някои "близки" нему хора.

И накрая
Скрит текст:
Нека да гласуваме в неделя. За когото и да са симпатиите си. Но да дадем гласа си.

# 445
Айра  Hug Алиска  Hug

Наде  Hug аз ще се почерпя само с шоколадчето, че кафе не пия  Simple Smile

Орси   Hug много хубав пост. Съгласна съм с написаното от-до Simple Smile

# 446
Айра  Hug Алиска  Hug

Наде  Hug аз ще се почерпя само с шоколадчето, че кафе не пия  Simple Smile

Орси   Hug много хубав пост. Съгласна съм с написаното от-до Simple Smile

Орси, и от мен newsm10

# 447
Мацкии! Весел петък!  Hug

По въпроса за темата - не мисля, че трябва да има прекалено много теми. За Перла вече е имало отделна тема, а съдбата й ни е известна. Север-Юг след края на филма ще си крета едва-едва, както се случва с други теми, и накрая съвсем ще изчезне, което е тъжно. Но обединени от един актьор филмите придобиват друг вид.
Но както кажете. С новата тема ще пусна анкета, за да реши мнозинството.
Нямам против да направя две отделни теми, но наистина не виждам смисъл.

# 448
Скрит текст:
Надникнах с едното око в темата за Къванч и Берен. Нагледах се на толкова хубави снимки smile3521
Дано след Перла решат да завъртят отново Забранения плод.
 Освен това, че Къванч и Берен са любимите ми турски актьори, са ми любимци и като екранна двойка- Бихтер и Бехлюл. Такава химия имаше между тях Two Hearts

# 449

Милата Йоку, отново на последния ред , не се изживява като звезда това момиче. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт