Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 872
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ще кръстим темата КТ от Перла до КГ и ще можем да ги обсъждаме без да е спам. Какво ще кажете?

# 421
Ваня, Grinning Ромина, Grinning привет и на Вас.
Аз съм ЗА през лятото да си обсъждаме Перла тук щом, ще го дават вечерно време от 20часа и 30.
Какво ни пречи, нищо и без това Къванч е главен както там така и в КГ, и няма да е спам, а и темата за Перла отдавна е архивирана?!

И аз съм ЗА! thumbsup Ками мисля, че бяха 100 техни, оригинални!Наши 160  newsm78

# 422
                     Не се бойте, има венче и за Кузей.
                     [/b]

# 423
  • София
Ще кръстим темата КТ от Перла до КГ и ще можем да ги обсъждаме без да е спам. Какво ще кажете?

Роминка Hug Hug Hug
Това Киво ли е newsm78 newsm78 newsm78
Ако го дават след обяд няма да мога да го гледам. Все пак трябва да се ходи на работа.То не
може да гледам само сините очи на Кивчо цели 160 серии  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo
Иначе нямам нищо против. newsm10
Поне ще ви чета, ако не друго.

# 424
Да, Киво е  Laughing Ама вие си имате и ДФ все пак  Crossing Arms

# 425

Наде, не можех да повярвам, че ролята на Мехмет му е първата на Киво - та той играеше в пъти по-добре от нашите набедени актьори, които учат по 6 год. актьорско майсторство ... Или имаш талант, или не, това е !

Фенче,  Heart Eyes напълно съм съгласана с теб, че или си го имаш талната, или не. Обаче в Перла, голяяяяяяяма заслуга за мен Киво да изглежда като завършил актьорско майсторство, има изключителната Сонгюл. Голям професионалист, обятелна дама и още куп суперлативи мога за изговоря за тази актриса. Къванч имаше огромен късмет с нея. Личеше от километри колко им е добре заедно.Толкова са ми сладки! Heart Eyes 
Ако решите да обсъждате любимото ми филмче , ще се включвам и аз понякога.

# 426
Супер.
Фенче така е, таланта или го имаш или не та ако, ще пет театрални школи да си завършил като си дръвце, дръвце, ще си и останеш.
Лагунче даааа, със Сюнгюл стояха перфектно на екрана, всъщност досега с всичките му екранни половинки ми харесват като екранни двойки.

# 427
Супер.
Фенче така е, таланта или го имаш или не та ако, ще пет театрални школи да си завършил като си дръвце, дръвце, ще си и останеш.
Лагунче даааа, със Сюнгюл стояха перфектно на екрана, всъщност досега с всичките му екранни половинки ми харесват като екранни двойки.

Наде,  Hugдо ден днешен си въртя клипчета от Перла Heart Eyes, които ми действат, както в момнета на излъчването на филма- като вид пласебо.

# 428
Лагуни  Heart Eyes съгласна съм с теб на 100% Киво извади голям късмет, че игра със Сонгюл / много я обичам! /
Ето ви едни сладки снимки и едно хубаво клипче

https://www.facebook.com/photo.php?v=747085281979918&set=vb. … ype=2&theater

# 429
Скрит текст:
Скрит текст:
Супер.

Наде,  Hugдо ден днешен си въртя клипчета от Перла Heart Eyes, които ми действат, както в момнета на излъчването на филма- като вид пласебо.
Лагунче, Hug клипчета не, но избрани от мен серии да, като ги редувам с избрани моменти от КГ.
Въобще откакто започна КСШ и загледах КГ по бтв преоткрих Къванч като актьор въпреки, че допреди това съм гледала всичките му сериали(само игралния му филм не съм).

# 430
  • Варна
аз не можах да гледам, бяхме на гости! ама утре ще наваксам

и да помоля още веднъж за едно палцестискане, последен напън- малкото по математика, абитуриента - матура по английски!
вече не знам на кой свят съм от притеснения тази седмица - а в събота и бал!!! Whistling ама да са ми живи и здрави, това са хубави неща!  пусто като съм такава паника за всичко!!!

# 431
Петенце  Heart Eyes Hug Heart Eyes fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко ще е наред!
Лека и синеока дружки! Че утре сутринта ще има  Joy Joy Joy Joy Joy

# 432
Здравейте!

Спокойна вечер, то станало даже и нощ докато смогна да се включа. Grinning

papa6ka, ORS, Фенче, Airra, Наде, vanja@, allisas73, bezymnalydost, teddynm, Светле, Петя, Hastar, Ками, Мария, desidi_, Ина, fiore_, Ромина, sinq laguna, поздрави за присъствието ви в темата! Hug

Имало е размисли и страсти, радвам се и благодаря, че споделяте!    bouquet

Еп. от 22. 05. четвъртък, ако има желаещи, моля! Hug
ЕПИЗОД 86 БГ Аудио:

1- Част - http://www.dailymotion.com/video/x1vyu27_86-1
2- Част - http://www.dailymotion.com/video/x1vyu3k_86-2
Източник: https://www.facebook.com/SeverUg.Series.Informal.Fan.Page

Наде, и според мен е по-добре да дадат почивка за лятото на сериала, колкото и да не искам да го спират. Лятото ще разпилее зрителите му, не онези твърдите разбира се, но и онези които гледат само като зрители на телевизията, а и самите БТВ ще загубят коз за рейтинга с конкурентите си за на есен.

Аз лично мисля, че е рано да се разширява заглавието на темата, поне докато БТВ не финализира сериала, но както писах вече веднъж, ще приема решението на мнозинството по въпроса. Харесвам и "Перла" като сериал, но едва ли бих се включила в коментар за него. Моят интерес е основно за сериала СЮ, харесвам и Къванч, допада ми компанията тук.  Hug

Според мен има начин и вариант да се уплътни времето без епизоди пак със сериала СЮ. Ако се предпочете друго- друг сериал на Къванч- разбира се, фокуса ми за темата ще остане активен, дори и само четейки ви.   yes thumbsup Ще почивам тогава и аз като активност в темата докато не продължи сериала СЮ на есен.  Hug

За епизода... newsm78

vanja@,  newsm10 newsm51

Наде, Фенче, Мария, Светле, Ина, Airra, +1 към коментарите ви.  yes  Hug

Хубав епизод, силни сцени, драма и то каква.
И като бонус за зрителите, разказана, изиграна невероятно от всеки един от актьорите. thumbsup
Особено ми харесва не само историята, не само начина по който се показва случващото се, всички тези режисьорски решения да задържат вниманието на зрителя нащрек, напред- назад/във времето, макар и в малки отрязъци/, спомени, възможността да се вижда и разбира контекста на дадени действия от героите извън и без преки техни реплики.
А по повод на любовта на Кузей към Джемре са били особено благосклонни от екипа- няма елемент от неговото поведение, това на останалите, изобщо всеки детайл казва, подчертава тази му любов.
Щом и Шереф вече е наясно кого обича Кузей...какво повече... Joy

Който какъвто зор има- все Кузей му виновен... #Crazy ooooh!
За първи път и на Джемре- Кузей й е виновен. Crossing Arms
Това...не ми остави друг избор, направо ме вади от обувките пък мен... Rage
Брей, какво удобно оправдание и снемане на лична отговорност за дадено лично решение, че то много лесно така. Mr. Green
Джемре много си я харесвам, ама сама е нужно да поеме тежестта на прибързаното и глупавото си решение в случая с нейното да за Баръш.
Гюлтен, добре, че пак и ме разсмя с това...шок, шок, шок...
та малко ми олекна и от нейните глупости... Joy
Баръш, струва ми се, че единствен той бе наистина щастлив на тази сватба. newsm78
Гюней, повтарянето на заблудите му, май му помага да си повярва сам, да се убеди сам колко са верни лъжите и манипулациите му.
Скъса колажа, ама как ще скъса озлобените си мисли в главата си?
Много се дразня когато някой сам съсипва не само нечий чужд живот, а и собственият си... Crossing Arms
Бану, много шеговито го дава, присмех над Гюней/по повод  за залата на сватбата на Джемре/ но дали ще е й е така лесно да се надсмее над собствената си глуповатост също по отношение на Гюней?  hahaha
Ебру, да я разкарат напразно, ей, някой ще си "плати" за това, ама да видим кой ще е... hahaha
Хандан, тя пък за какво се развихри.. afwitch
Май реши да даде "развод" не само на Сами, ами и на квартала и кварталците. newsm78
Сами, ами подлудиха го- да, ама не си задава въпроса как и откога подлудява и той останалите около него.
Симай, не й стига, че в живота й е хаос, ами пак се оказа и в епицентъра на чужд хаос...в този на сем. Текиноолу Crossing Arms
Кузей, за кое по- напред да мисли и да действа...аз се обърквам, за него- не знам. newsm78
И все пак единствен той ми се струва, че реагира адекватно на моментите и на това което му се случва. Олмаз, олмаз, ама хукна през глава като разбра какво предстои. Heart Eyes
Да, често и бързо вдига ръката в юмрук, невъздържан е затова, но поне компенсираше с въздържане от удара на думите към другите. Защото...езика кости няма, ама кости троши.
И примери за това не един и два в историята ни- Гюней и Хандан, Зейнеп, че и всички Синанер в класацията.
Дениз, малко ме изненада, но и тя изпадна в ситуация която я обърка съвсем. newsm78
Демет, харесва ми приятелството й с Джемре, което все повече става истинско и ценно. Тя също е и връзката между Кузей и Джемре по отношения на приятелството между тях, на основата на което се роди и любовта им. Тя е  гл. точка отстрани, което е особено ценно и за Джемре и за Кузей. Забеляза Демет, че Шереф е много добър човек. Peace
Шереф, все повече ми харесва, особено тази му силна чувствителност към околните, наблюдателен и бързо "хваща" логиката под повърхността на всичко и всеки. Peace
Зейнеп, признавам й, взе да става по-добра, че и по- изобретателна в отмъстителните си планчета. Mr. Green
Но силната й злобност и безпомощност да повлияе да не я бъде тази любов са и в помощ в случая.
Не ме ядосва, по-скоро ми е смешна в жалкото си поведение. hahaha
Хюсеин, бях се затъжила за него.  newsm78
Церемонията бе закрита, ама без него накъде, някой трябваше да е до Гюлтен все пак... Joy
Джан, пак беше в ролята на добрия, до младоженците е, ама той си беше добър, отново му "отиваше" мястото в еп. Grinning

Спокойна почивка за които се оттеглят!  smile3524 Hug

Аз ще си дам още малко време за форума и темите, може и още нещо за еп. да напиша... newsm78 Joy

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 00:52 от margita9

# 433
Марги  Heart Eyes, прочетох те, точно преди да кажа лека нощ и аз.
Имах да работя на компютъра, но надниквах и във форума.
Много добре си ги характеризирала всичките.
Не се бях замисляла за Джемре, че и тя стоварва някакво чувство на вина на Кузей...
Права си. За това глупаво решение, не й е виновен Кузей.
Има друг косвен виновник, когото тя никога няма да нападне.

Марги, подкрепям те и за мнението темата да остане само за сериала Север-юг.
Заслужава да има една и единствена тема за него, да не става манджа с грозде.

Но и аз ще кажа - както реши мнозинството.
Ще се съобразя.
За мен идеалният вариант би бил под някаква форма-отделна тема за Перла, пак открита от нашата Роминка.  Hug

Малеее, колко късно е станало.
Лека нощ, момичета , хубави сънища и до утре  Hug

Петенце, а ти си една толкова щастлива майка... Heart Eyes Heart Eyes

# 434
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Петенци, видях. Стискам!
И късмет пожелавам - на изпити винаги е нужен.

Някой питаше за "Черната роза" - ще го дават от началото на юни по Тв7.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 07:29 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт