Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 874
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Ваня, страхотна си  Heart Eyes
Не се бях замисляла за символа на венчето, което Зейнеп изпрати на Джемре. Харесва ми ти с какво го свързваш. Има логика да е така.

# 406
Ваня  Heart Eyes
Марийче  Heart Eyes и аз се надявам, ама надали ... И на мен Перла ми е първият турски сериал и много, много любим! Ех, и там каква любов ... в началото и тя беше невъзможна ...
Наде , и аз гледам освен сериалите с Киво само тези на Кенан И. Ама не всички ми харесват - напр. този дето сега го дават по Нова , забравих как се казва, не ми харесва. Но Езел, Хулиганът ооооо, страхотни!

# 407
Според мен БТВ изобщо няма да се съобразят с феновете, "защото интереса клати феса" , това им е златната кокошка за есенния сезон
Пък ако наистина почне Перла и ако го дават в 8,30 по ДФ, пак ще си обсъждаме синеочко Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 408
Мария, Зейнеп знае какво е ценно за хора като Кузей и Джемре.
И тя се радва, че след като се омъжи, Джемре ще изгуби в очите на Кузей.

# 409
Според мен БТВ изобщо няма да се съобразят с феновете, "защото интереса клати феса" , това им е златната кокошка за есенния сезон
Пък ако наистина почне Перла и ако го дават в 8,30 по ДФ, пак ще си обсъждаме синеочко Heart Eyes Heart Eyes Peace

Мисля, че ще е от 15 часа.

И на мен ми стана мъчно за Джема, въпреки че по принцип ми е лигава и глуповата. А за Зейна нямам думи, много мръсна игричка.  Twisted Evil

# 410
Айрче  Heart Eyes дано го дават вечерта по ДФ, ама нищо не казват по въпроса  newsm78 Ние нали и без това бяхме решили да си го гледаме дружно Перла ? Все едно ни чуха  Joy Joy Joy Joy
Наде, не можех да повярвам, че ролята на Мехмет му е първата на Киво - та той играеше в пъти по-добре от нашите набедени актьори, които учат по 6 год. актьорско майсторство ... Или имаш талант, или не, това е !
Ваня, права си за венчето от Зейнеп  - беше едно от най-мръсните и хрумвания ... но Джемре не се усети ...много е наивна и добра, горката ...

# 411
Роминка привет Hug
В 15.00 е по Нова, но ги повтарят по ДФ в 20.30, поне сега такава е схемата newsm78

# 412
  • София
Цитат на: vanja@
По време на сборичкването за колажа кратък миг, в който ми се струва, че има сексуално желание към Симай.
Симай намери копчето на Синанер.

Аз си мислех, че съм изпуснала началото, а се оказа че съм пропуснала половината епизод Joy Joy
 vanja@ това копче ме заинтригува нещо, какво за него newsm78 newsm78 newsm78

# 413
Ваня, добре казано - хора като Джемре и Кузей, а не злоби като Зейна.  И още едно доказателство, че Зейнеп е наясно с чувствата на двамата, но не се спира и е решила да отмъщава.

Роминка  Hug

# 414
Роминка привет Hug
В 15.00 е по Нова, но ги повтарят по ДФ в 20.30, поне сега такава е схемата newsm78

Аз само нова мога да гледам, тук не хващам други освен бтв и нова

Мацкии!  Hug

# 415
Роминка  Heart Eyes Hug Heart Eyes привет! И от 15.00 да е, пак ще го гледам...

# 416
Ваня, Grinning Ромина, Grinning привет и на Вас.
Аз съм ЗА през лятото да си обсъждаме Перла тук щом, ще го дават вечерно време от 20часа и 30.
Какво ни пречи, нищо и без това Къванч е главен както там така и в КГ, и няма да е спам, а и темата за Перла отдавна е архивирана?!

# 417
Ками, копчето в една по-далечна ситуация е доказателствен материал.

# 418
А аз даже на разбрах, че това е копче.  Thinking
Помислих си, че е пръстен.  newsm78

Айде лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 419
  • София
Роминка  Heart Eyes Hug Heart Eyes привет! И от 15.00 да е, пак ще го гледам...

Фенче колко серии е Перлата newsm78 newsm78 newsm78

Цитат на: vanja@

Ками, копчето в една по-далечна ситуация е доказателствен материал.

newsm10   Тази Симай е опасна...

Общи условия

Активация на акаунт