Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 326
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някой да има представа как така ми изчезнаха почти всички контакти от Вайбьра?  newsm78

# 361
  • КиТ
И на мен често ми прави такива номера,снимката ми изчезва,снимката на отсрещната старан,сед това излизам,влизам и се оправя от само себе си  Thinking

# 362
Дали има приложени, което да заключва екрана на таблет или телефон докато работи. Проблема е, че дъщеря ми иска да и пускам филмчета, но взема таблета и почва да бута екрана и съответно спира.

# 363
  • Пловдив
свалете си някой плеър за целта Simple Smile
Лично аз ползвам vlc player, който има тази опция - на мен ми е супер удобно, защото в леглото все без да искам докосвам екрана Mr. Green

# 364
Да де, ама за youtube няма как Laughing

# 365
  • Пловдив
мда Simple Smile
Не бях помислила за такава опция, защото аз си свалям филмите Simple Smile

# 366
Моля, да ми препоръчате приложение за блокиране на изкачащи реклами.

# 367

Що се отнася до плейър за гледане на филми, на таблета сме свалили такъв. Поне шест сменихме. На повечето звука не тръгва, други не четат субтитрите. Накрая всичко се оправи с BS Player. Има го в Android  марката. Възпроизвежда звук, както и субтитри     Wink

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 14:52 от people_change

# 368
Здравейте ! Някой ще ми каже ли програма за принтер ?И някоя програма за защита на GSM-ма тоест ако се изгуби или открадне да може да се намери .

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 13:59 от Горско Цвете

# 369
Здравейте, тръся безплатно приложение за контролиране на смартфона на детето: на кой звъни, какво сваля и т.н. Нещо да препоръчате? Благодаря предварително.

# 370
Здравейте ! Някой ще ми каже ли програма за принтер ?И някоя програма за защита на GSM-ма тоест ако се изгуби или открадне да може да се намери .
Android Device Manager е безплатна. Предполагам питате за Android и да е безплатна. Има платени по-добри варианти, ама и крадците са изпечени вече.
Здравейте, тръся безплатно приложение за контролиране на смартфона на детето: на кой звъни, какво сваля и т.н. Нещо да препоръчате? Благодаря предварително.
Здравейте, какво искате от телефона да прави? Записва действията по него или ограничава достъпа на детето до определени функции?

# 371
И двете:) Детето ми  е на 7г. и това му е първият телефон, искам поне първоначално да контролирам нещата.

# 372
И двете:) Детето ми  е на 7г. и това му е първият телефон, искам поне първоначално да контролирам нещата.
Горкото дете
пробвайте това Вие знаете най-добре от какви рестрикции се нуждае телефона.

# 373
Е защо така с лошо. Мислех, че е нормално да следя какво се случва, след като от телефона има достъп и до инетрнет. Прекалено ли съм параноична? Иначе благодаря за предложението.

# 374
Според мен, да. Когато иска да намери нещо в интернет ще иде у приятел и пак ще го направи. Помните ли, забранения плод е най-сладък.
Има лекции по педагогика и детска психология. Преди всичко сме логично мислещи същества, когато разберем защо дадено нещо трябва или не трябва да се прави е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт