Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 317
  • 2 406
  •   2
Отговори
# 375
  • 1st floor
Здравейте, преди време тук коментирахте приложението на мтел за разписанието на столичен градски транспорт. Изтеглих го с впечатлението, че е безплатно и много ми хареса, макара и рядко да го ползвам. Но сега шефката казала на моя колежка да ме помоли да спра някакви хороскопи към Мте , защото й товарели сметката (едната карта на телефона е служебна към Мтел). Всяко цъкане и струвало левче. Останах много учудена, защото жив хороскоп не съм виждала на телефона си и категорично заявих, че няма такова нещо или поне аз не знам за него. Обадих се в офиса да се свържат с Мтел и да го спрат. После ме осени идеята, че може някъде по веригата да не са разбрали и  да не става всъщност въпрос за хороскопи. Thinking Дали това приложение не тегли пари, когато се ползва? newsm78

# 376
Приложението работи с интернет, да не би повечето МБ да праят сметката по-висока? Аз имам приложението от почти година ( като дори не съм на Мтел), но нямам такъв проблем.  Peace

# 377
  • 1st floor
Приложението работи с интернет, да не би повечето МБ да праят сметката по-висока? Аз имам приложението от почти година ( като дори не съм на Мтел), но нямам такъв проблем.  Peace
Със сигурност не е от интернет, защото ползвам само wi-fi. Питах просто за да се уверя, че съм разбрала правилно и приложението се ползва безплатно. Peace

# 378
  • Бургас
Според мен е по-добре да се обадите до Мтел и да попитате за какво точно ги взимат левчетата. Да не се окаже че без да искате сте се абонирали за някаква услуга.

# 379
Здравейте
Някой ползвал ли е  приложенито Battery doctor. Аз установих някои параметри с него, които ме учудиха. При капацитет на батерията 4000mAh по документиот това приложение прочетох че батерията ми е при 100 процента около 1800mAh,. Дали да му вярвам и да се обърна към сервиз, още е в гаранция таблета.

# 380
  • 1st floor
Според мен е по-добре да се обадите до Мтел и да попитате за какво точно ги взимат левчетата. Да не се окаже че без да искате сте се абонирали за някаква услуга.
Аз нямам такива права, защото номерът е на фирмата, която е корпоративен клиент на Мтел. Но помолих от офиса да ми спрат "услугата". Касаело се точно до някакви хороскопи - влизало се през менюто на Мтел и всяка седмица ми е трупало левче.  newsm78 Сега пък друг колега се оплака, че му таксували интернет, а телефонът му бил толкова смотан, че нямало как да го ползва...

# 381
  • plovdiv
Да знаете добър четец за Уиндоус ?

# 382
Търся програма, с която да свалям музика безплатно, за Андроид?

# 383
Някой дали знае програма която изговаря името на обаждащия ?

# 384

Аз свалям с тази:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&hl=bg
Но съм виждала мои приятели и други да използват, но имена не знам.

# 385

Аз свалям с тази:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&hl=bg
Но съм виждала мои приятели и други да използват, но имена не знам.

Благодаря ти, VIP!

# 386
Здравейте, Програмата, която търсих и разбрах, че вече няма да мога да я намеря  е PVSTAR+ . Програмата зарежда клипчета от ютуб и вбокс и могат да се слагат клипчетата в плейлиста на програмата. Така - и най- важното е че като я минимизирам тя продължава да си работи, а не спира като когато ползваш ютуб мобилното приложение например, музиката си остава като фон. И това и е хубавото на нея. Искам такава програма за гледане на клипчета от музикалните канали. Някой ползва ли такава да препоръча

# 387
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте. Моя позната си взе самсунг галакси с 5.скоро. Но няма нощо общо с моя. Нейния е 5. А моя 4.4.2. Вчера го ъпдейтнах, но нищо. Как мога да го направя като нейния.

# 388
  • София
Аз съм с Галакси Алфа. Аз съм с андроид 4.4.4. В някакъв форум четох, че до края на март би трябвало да се ъпдейтне до 5ца.

# 389
А Галакси С3 мини?И аз съм с 4.2.2 все още. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт