Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 317
  • 2 406
  •   2
Отговори
# 390
Здравейте, Програмата, която търсих и разбрах, че вече няма да мога да я намеря  е PVSTAR+ . Програмата зарежда клипчета от ютуб и вбокс и могат да се слагат клипчетата в плейлиста на програмата. Така - и най- важното е че като я минимизирам тя продължава да си работи, а не спира като когато ползваш ютуб мобилното приложение например, музиката си остава като фон. И това и е хубавото на нея. Искам такава програма за гледане на клипчета от музикалните канали. Някой ползва ли такава да препоръча

Аз успях да намеря и да изтегля версия 2.6.2 на това приложение. Ако искате дайте ми мейл да Ви го изпратя. Иначе аз използвам Viral Lite за YouTube, но по-стара версия, защото новата също не работи. Мога и него да Ви изпратя.  Peace

# 391
Ще дам на лични имейла, ако може да ми го изпратите. Благодаря

# 392
Някой дали знае програма която изговаря името на обаждащия ?
Voice caller ID

# 393
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой дали знае програма която изговаря името на обаждащия ?
Voice caller ID
Някой може ли да обясни как действа.

# 394
  • Deutschland
Нa еднa Нокиa имaх вгрaдено тaковa и когaто тел звъннеше, всички около мен рaзбирaхa кой ми звъни Mr. Green

# 395
Нa еднa Нокиa имaх вгрaдено тaковa и когaто тел звъннеше, всички около мен рaзбирaхa кой ми звъни Mr. Green
Не ми се получава изобщо.как да го настроя.

# 396
  • Deutschland
Зa Нокиa стaвaше от нaстройките нa сaмия телефон. Нaли е вгрaдено. Зa товa нямaм идея, a aко не стaвa, пробвaй друго приложение

# 397
Какъв ти е телефона?

# 398
Какъв ти е телефона?
Samsung Galaxy s5 нещо не става.

# 399
В какъв смисъл не става? Ти инсталира ли го? ако да, отиваш на иконата му и кликваш, и си въвеждаш опциите - в speech format си въвеждаш какво да ти казва, като звъни някой. Естествено, няма опция да говори на български, поне ако ползваш TTS  на самсунг, за този на Гугъл не съм пробвала. Всичко е в настройките. А, при положение, че няма на български, е възможно да ти чете само тези имена, които си въвела на латиница. Не знам, моят телефон не е с българско меню и нямам въведено нищо на кирилица, и си работи прекрасно, казва ми кой ме търси, а ако нямам номера в рубриката, ми казва цифрите.

# 400
Здравейте, трябва ми аларма за телефона, която да се настроийва за три прозвънявания. Има ли някой такова приложение?

# 401
  • София
Освен да си настроиш просто три аларми да ти звънят. Аз кви ли не теглих и при всички един и същ проблем. Като настроя Snooz-а да ми звъни през пет минути, той ми звъни през 20....колко пъти се успивам. ooooh!

# 402
Здравейте! Търся си приложение с упражнения за фитнес (подходящи за зала, не домашни).

# 403
Страхотна тема.
Бихте ли ми препоръчали приложение, което изчита текстови файлове, е-книги, а най-вече интернет страници? Не знам дали има такова, но се надявам. Ще съм много благодарна, защото това постоянно четене страшно затормозява очите.

# 404
ColorNote - Бележки
QuickOffice -  редактор и четец на текстове
Tapatalk - програма за форуми
ePUBee - разбива защити на платени е-книги

Общи условия

Активация на акаунт