Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 260
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Жоро.к,може ли линк към приложението за разбиване на защити на е-книги?Не успях да го открия  ooooh!

# 406
Какви спортни приложения ползвате на телефоните си ?

Благодаря предварително

# 407
Здравейте! Ще попитам и тук - какво ми е необходимо за да отварям PDF файлове в телефона си?
Благодаря предварително!

# 408
  • София
Здравейте! Ще попитам и тук - какво ми е необходимо за да отварям PDF файлове в телефона си?
Благодаря предварително!
Избери си
https://play.google.com/store/search?q=pdf&c=apps&hl=en

# 409
Избери си
https://play.google.com/store/search?q=pdf&c=apps&hl=en
[/quote]

Аlpha_beta Благодаря, много  Hug

# 410
Здравейте! Някой знае ли такава програмка когато снимам с телефона да записва на самата снимка дата и чеса...като на новите фотоапарати ....

# 411
  • София
Не мога да си намеря библиотека за FBReader. Трябва ми за свободно сваляне на книги на английски език...

# 412
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте изтеглих си филм ,но ми дава грешка в суб.
Коя програма да дръпна. До сега съм нямала такъв проблем

# 413
Вярно ли, че тези приложения от типа "Clean Master" фактически уж чистят памет и едно друго, но ти товарят наравно паметта и няма смисъл от тях. Тоест и без тях телефонът е защитен  Rolling Eyes
Някои ми го каза на скоро и реших да се допитам до вас newsm78

# 414
  • София
Вярно ли, че тези приложения от типа "Clean Master" фактически уж чистят памет и едно друго, но ти товарят наравно паметта и няма смисъл от тях. Тоест и без тях телефонът е защитен  Rolling Eyes
Да, вярно е. Няма приложение, което да не заема памет, докато уж я почиства...
Продължавам с търсенето на библиотека за FBReader, за книги на английски език. В читанката няма каквото търся...

# 415
  • В полите на Витоша :)
Мой приятел IT ми каза веднага да трия всякакви такива програми за пестене на батерия и чистене на телефона. Свали ми Quick System Info Pro и каза, че друго не ми трябва. Доволна съм. Телефонът ми не цикли както преди.

# 416
  • София
Не е вярно.
Не разбрах, от какво уж е защитен телефона?

# 417
Предложете приложение за времето за десктоп-а на телефона.
В момента съм с това https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.ezweather,но вече взе да ми писва.

# 418
  • София
Имам gismeteo и Sinoptik.bg.

# 419
Аз ползвам това и обикновено е точна прогонозата.

Общи условия

Активация на акаунт