Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 348 966
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 180
  • Italia
Бубче, а трябва ли да има аларма, напомняне или някаква друга функция? Защото ако е само да разлистваш съвсем спокойно можеш да си направиш един pdf на компютъра, подреден както искаш - вертикално, хоризонтално...

# 181
Ще е добре да има напомняне,защото са различни смени,с различен час на приключване на часовете - един спрямо друг (естествено),и ден спрямо ден. Rolling Eyes

# 182
  • Бургас
Това с разлистването не го разбрах какво точно е. Аз на прима виста се сетих за Гугъл Календар. Там да си вкараш всеки час и има опция за повтаряемост (т.е. да се повтаря всеки понеделник, вторник и т.н.за едисиколко месеца напред) и аларма само за определен час.

# 183
И аз се сетих,но той май не е оффлайн. Май много ми станаха претенциите,съжалявам.Ще се опитам да изровя отнакъде нещо.Благодаря ви!  Grinning  bouquet

# 184
  • ул. "Мечтание"
Гугъл календар може съвсем спокойно да се използва и офлайн на смартфон!  Peace

# 185
Оо,така ли...Много съм боса значи Embarassed Благодаря много! Laughing  bouquet

# 186
  • Бургас
Да щом ще се ползва само едно устройство няма проблем да е офлайн. Проблема идва ако се ползват наколко устроства и информацията трябва да се синхронизира между тях.

# 187
  • ул. "Мечтание"
Да щом ще се ползва само едно устройство няма проблем да е офлайн. Проблема идва ако се ползват наколко устроства и информацията трябва да се синхронизира между тях.

Зависи. Ако в дома има wi-fi и се ползва на смартфоните, а инфото се актуализира примерно веднъж на ден няма никакъв проблем. Simple Smile Като се прибереш синхронизираш и си готов. Simple Smile Мъжа ми до скоро нямаше Интернет на телефона си, ползваше само домашния и правеше така (ползваме общ календар).

Също така не виждам проблем, ако все пак няма възможност за никакъв Интернет информацията да се актуализира на всяко от устройствата поотделно. Играчка е, но то каквото и да се ползва, ако няма нет пак ще трябва да се прави ръчно. Peace

# 188
Само аз ще го ползвам и нямаме wi-fi вкъщи, но скоро ще имаме. Благодаря ви,момичета,бяхте много изчерпателни и много ми помогнахте. Hug

# 189
Премахнали ли са приложението Waza TV или аз не мога да го открия?

# 190
  • Стара Загора
Със сигурност! Аз също не успях да го открия, а мъжът ми, който го имаше инсталирано, не успя да го стартира.

# 191
  • КиТ
Ад го махнах защото нищо не тръгваше там  Peace

# 192
  • Бургас
Сега проверих моя. Имам го отдавна, но и при мен не тръгва.

# 193
  • София
Премахнали ли са приложението Waza TV или аз не мога да го открия?

При мен тръгва. Даже и HBO и CINEMAX, които много често не тръгват.

# 194
  • sofia
Може да са имали някакъв проблем вчера, днес си тръгва без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт