Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 346 353
  • 2 406
  •   1
Отговори
# 345
Ползвате ли viber?
Доволни ли сте?

# 346
Да, ползвам го всеки ден и съм доволна. Главно изпращам съобщения и файлове, по-рядко водя разговори.

# 347
  • София
Доволна съм от Viber. На компютъра съм инсталирала Viber Desctop.
Снощи говорихме с приятел към 1/2 час и накрая прекъсна, но май защото на него му писна да говори с мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 12:47 от AnMary

# 348
Не, изобщо. Честно казано не ми е полезен, а не виждам и с какво може да е.

# 349
Ползвам най-вече  VIBER  ,за да чатя,разговарям и изпращам файлове и снимки.Скайп вече не ползвам.

# 350
  • Бургас
a vibera дърпа ли много от мобилния трафик, горе долу на месец колко?

# 351
  • КиТ
Зависи колко се ползва,аз винаги гледам да се прекача към някой мрежа  Crazy и много ми яде тая батерия  Crossing Arms Joy

# 352
При мен Месинджъра хаби много повече нет и батерия, отколкото Вайбър.

# 353
А ползвате ли WhatsApp? Всъщност има ли някаква разлика между него и Viber?

# 354
Преди Глобул да бъде купен от Теленор имаше програмка Gbill за следене на сметката. Сега тя не работи. Има ли нова такава?

# 355
А ползвате ли WhatsApp? Всъщност има ли някаква разлика между него и Viber?
Имам и нея,но рядко я ползвам.Държа я заради определени приятели,които само нея ползват.Едни и същи функции имат и двете апликации вече,но аз харесвам повече Вайбър.На УатсАп ме дразни как изглежда и протича самия чат.

# 356
Здравейте, препоръчайте ми плеър за гледане на филми през таблета, стига да не са vlc или mx, защото vlc забива при тръгване на филма, а mx няма аудио. Мерси

# 357
  • КиТ
Аз съм доволна от  mx,защо при теб няма аудио  newsm78

# 358

Напоследък забелязах, че филмчетата, които дъщеря ми гледа с МХ, се стартират с изключено аудио и всеки път се налага да го включвам. Когато инсталирах програмата (преди около година), всичко беше ок - филмите си тръгваха със звук. Не знам защо се получи така, вероятно е дошла някаква нова defaulf настройка с поредната актуализация.
Ти пробва ли да включваш сама аудиото на филма?

# 359
  • София
Не съм забелязала да имам проблеми с mx player и аудиото на таблета и телефоните.
На новия телефон не съм инсталирала, защото има някакъв вграден.

Общи условия

Активация на акаунт