AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 504
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, искам да попитам за антицелулитна терапия ,чудя се дали да я поръчам някой може ли да даде мнение Simple Smile Благодаря предварителнo Simple Smile

какви са очакванията ви? какво точно ви интересува?

# 61
Момичета, имате ли някакво впечатление за тези сенки, трайни ли са? Поръчах си тези новите, с които е гримиран модела.

Скрит текст:

Аз пък ги харесвам, но моите като цвят са Berry love. С други техни сенки не мога да ги сравня. Не са от най-пигментираните, но пък позволяват наплъстяване и с подходяща база са доста добри. Може би зависи от самите цветове. Малко се разпрашват, но пък лесно се преливат. Като цяло съм доволна.  Peace

Благодаря! Дано и аз да се сработя с тях  Peace

# 62
Здравейте, искам да попитам за антицелулитна терапия ,чудя се дали да я поръчам някой може ли да даде мнение Simple Smile Благодаря предварителнo Simple Smile

какви са очакванията ви? какво точно ви интересува?

И аз незнам какво точно очаквам, може ми стягане, оформяне, и аз незнам. Сега се загледах в каталога има и някакъв за стягане на задните части, и сега незнам кой да поръчам Simple Smile

# 63
  • Стара Загора
Това само с гел няма как да стане. Иска се здравословно хранене и спорт освен него. Peace
В тази комбинация вероятно ще има ефект, но самостоятелно ме съмнява. Grinning

# 64
Това само с гел няма как да стане. Иска се здравословно хранене и спорт освен него. Peace
В тази комбинация вероятно ще има ефект, но самостоятелно ме съмнява. Grinning

Е да то се знае, че само с него няма да стане, просто искам да пробвам така или иначе съм решила малко да се стегна Grinning. Моята кординаторка ми каза че сутрин и вечер трябва да се ползва, за да има ефект. Реших и пуснах за стягане на задните части да го видя, ако не ще си поръчам и антицелулитния Grinning

# 65
Новият Персийв е много нетраен на мострата поне Confused

# 66
а зеленият персив дали е траен?

# 67
Персийв Дю при мен е по-нетраен, а за новия - няма как от мостра да се правят изводи за трайност.На мен ми харесва.

# 68
При мен май всичко е трайно, така че се въздържам вече да отговарям на такива въпроси  Laughing, но в зеления има една тънка, остра, специфична нотка (мъжка, дразнеща), която мен ме изнервя.Много ми харесва аромата, някак ми напомня на море и като се появи това дарзнещото, разваля всичко.Имай едно на ум, ако поръчваш зеления  Peace.

# 69
При мен май всичко е трайно, така че се въздържам вече да отговарям на такива въпроси  Laughing, но в зеления има една тънка, остра, специфична нотка (мъжка, дразнеща), която мен ме изнервя.Много ми харесва аромата, някак ми напомня на море и като се появи това дарзнещото, разваля всичко.Имай едно на ум, ако поръчваш зеления  Peace.

Той е от студените аромати , тип акватичен, озонов , студен, краставичен, все пак бих препоръчала да се опита мостра. Средно траен, но при мен доста неща не са трайни. Аз го харесвам, но аз ползвам и мъжкия Про айс пресипан в шишенце с пулверизатор и получавам комплименти за него.

# 70
Ot skoro sum predstavitel na Avon i vzeh da izpolzvam produktite im , okaza se che naistina imat dobri produkti  ot koito sum dovolna Simple Smile))
Sega sum se sprqla na dva parfiuma , no oshte se chudq koi da izbera, pusnah si mostrichki da gi vidq - Far away i Christian  lacroix nuit  vie koi bihte mi preporychali , koi e po traen kato aromat ?

# 71
Ot skoro sum predstavitel na Avon i vzeh da izpolzvam produktite im , okaza se che naistina imat dobri produkti  ot koito sum dovolna Simple Smile))
Sega sum se sprqla na dva parfiuma , no oshte se chudq koi da izbera, pusnah si mostrichki da gi vidq - Far away i Christian  lacroix nuit  vie koi bihte mi preporychali , koi e po traen kato aromat ?
Вторият определено е по-траен и хубав, за мен.
П.с. - пиши на кирилица!

# 72
Имате ли впечатления за Powder foundation calming effects:

Чудя се дали си заслужава  Thinking

# 73
Благодаря ви момичета,поръчах си го пък каквото такова,аз обичам свежи аромати така че би трябвало да ми допадне

# 74
Аз най-накрая си намерих достоен заместник на крема за ръце с лавандула и лайка от преди години, Тъкмо писах ревю за това ново кремче от Нейчърълс серията и съм повече от доволна!  Embarassed  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт