AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 713
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте видях темата и бих искала да попитам дали бижутата на AVON са без никел. Много им харесвам моделите, но не трябва да нося никел.

# 316
  • София
Здравейте видях темата и бих искала да попитам дали бижутата на AVON са без никел. Много им харесвам моделите, но не трябва да нося никел.

Изрично си посочват в брошурата, че са без никел.

# 317
Искам да попитам за отзиви за гела за крака с охлаждащ ефект мисля, сега в каталога май, че беше на цена 4.90 лв. Дали омазнява, въобще ползвали ли сте го?

# 318
Ето намерих и линк иначе как ще се сетите за какво питам newsm78
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/6036 … 55161844152358349
Интересува ме дали омазнява, има ли приятен аромат, въобще хубав ли е ?

# 319
някой ползвал ли е тази очна линия , струва ли си , пигментирана ли е добре - цвета teal ме грабна просто http://www.avon.sklep.pl/towar/4391/plynny-eyeliner-teal.html

# 320
някой ползвал ли е тази очна линия , струва ли си , пигментирана ли е добре - цвета teal ме грабна просто http://www.avon.sklep.pl/towar/4391/plynny-eyeliner-teal.html

Имам две такива - цвят Teal, рядко ги ползвам, цветът е доста по-тъмен , реално. Не е като показаното.

# 321

Аз имам черната и въпросния цвят Teal. Много харесвам и цвета и писецът. Много лесно и удобно се нанася. Тук в темата се обсъждаше, че се сваля трудно и аз взех повече от любопитство, при мен нямаше проблем и затова си взех и черната. Много сполучлив продукт. Препоръчвам с дме ръце!

# 322
Искам да попитам за отзиви за гела за крака с охлаждащ ефект мисля, сега в каталога май, че беше на цена 4.90 лв. Дали омазнява, въобще ползвали ли сте го?

Мазничък е, но попива. Със силничък мирис на мента и синкаво зелен цвят без някакви гранули в него.

# 323
Не е мазен - гелообразен и попива бързо. За мен няма подхранващи, а само освежаващи свойства Simple Smile

# 324
  • Стара Загора
раницата JAIME - не става за много и тежък багаж, тънка е материята, иначе като големина е средна (нито малка, нито много голяма)

Скрит текст:

# 325
А тази миризма на гелчето за крака, като е силна поне приятна ли е?

# 326
А тази миризма на гелчето за крака, като е силна поне приятна ли е?

За мен - много Simple Smile

# 327
  • Анкх-Морпорк
И аз искам да питам за лаковете с гел-ефект - дали са трайни и дали съхнат бързо?

# 328
И аз искам да питам за лаковете с гел-ефект - дали са трайни и дали съхнат бързо?
Аз ще отговоря - да, много са трайни и съхнат сравнително бързо. На моите нокти издържат по 5-6 дни без щети, при положение, че честичко ръцете са ми в топла вода, мия, търкам ... Но пък на моите нокти професионалните серии лакове не се задържат и 2 дни, така че ги хваля навсякъде! Както и тези от серията nailwear pro+ . Само от двата вида съм ползвала и на следващия каталог ще си допълня колекцията. Peace

# 329

Здравейте, аз имах клиентка която си поръча два лака и ми ги върна, каза че са ужасни и цветовете не отговаряли. Аз реших да си ги оставя за мен не ми се занимаваше да ги връщам. Моето мнение че са много хубави, на мен ми издържа 1 седмица, и мога да кажа, че горе долу бързо съхне. Даже една приятелка като ме видя с него ме попита къде съм ходила на маникюр, че гел-лака ми е много хубав, аз я попитах как е разбрала че е гел-лак и тя ми каза че си личи че не е обикновен Simple Smile Така че моето мнение е лаковете са много хубави и трайни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт