AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 684
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, знаете ли дали е вярно това, че на 24.09 Avon открива онлайн магазин и ако е така, как ще се случват нещата ?!  Mr. Green Днес го прочетох това и се ушашавих  Shocked Mr. Green  bouquet

Опитват се да ни накарат да си правим профили и да събираме поръчките онлайн. Да, ама Не - поне за мен. Имам си мнение по въпроса и не бих се минала така лесно.

# 376
Момичета, знаете ли дали е вярно това, че на 24.09 Avon открива онлайн магазин и ако е така, как ще се случват нещата ?!  Mr. Green Днес го прочетох това и се ушашавих  Shocked Mr. Green  bouquet

Опитват се да ни накарат да си правим профили и да събираме поръчките онлайн. Да, ама Не - поне за мен. Имам си мнение по въпроса и не бих се минала така лесно.

Ейвън няма да продава по начина по който си го разбрала.  Иска да продават представителите му като си открият интернет магазин и така да си намират нови купувачи. Аз лични също не  харесвам идеята . Мисля, че макар и да пазарят сега много хора по интернет, това не е точно начина по който Ейвън ще си увеличат продажбите си, каквато е според мен и целта им. Трябва да наблегнат на друго....  но това е  странична тема.

# 377
  • В къЩи.

Да похваля дневното кремче Anew Vitale (25+). Страхотно овлажнява, попива, и ми действа много благотворно на тона на кожата. Взех си втора опаковка, че и нощен този път. Ако и нощния ми хареса, ще си взема и другите неща от серията. Изключително приятно съм изненадана.

Серията дали е подходяща за жена на 35г със смесена към мазна кожа и неравномерен тен( червени бузки,петна следствие от бремеността ,пъпчици по време не цикъл...)

Какво ви е мнението и за ексфолианта за лице с минерали от мъртво море?

Благодаря.   bouquet

# 378
Здравейте, чудя се кой парфюм да избера. Колебая се между Little pink dress или Secret Fantasy Midnight. Какво ще ме посъветвате?  Thinking

# 379
Здравейте, чудя се кой парфюм да избера. Колебая се между Little pink dress или Secret Fantasy Midnight. Какво ще ме посъветвате?  Thinking
На мен лично ми допада повече първият, но имай в предвид, че  всичко е до вкус и химичен състав на кожата - на всеки човек, един парфюм му стои различно...

# 380

Да похваля дневното кремче Anew Vitale (25+). Страхотно овлажнява, попива, и ми действа много благотворно на тона на кожата. Взех си втора опаковка, че и нощен този път. Ако и нощния ми хареса, ще си взема и другите неща от серията. Изключително приятно съм изненадана.

Серията дали е подходяща за жена на 35г със смесена към мазна кожа и неравномерен тен( червени бузки,петна следствие от бремеността ,пъпчици по време не цикъл...)

Какво ви е мнението и за ексфолианта за лице с минерали от мъртво море?

Благодаря.   bouquet

За жена 35г. е подходяща серията Solutions 30+,ползвала съм я,много съм доволна.Предлага се дневен,нощен и крем за зоната под очите.

# 381
  • В къЩи.
От тази серия преди години получих алергия и от тогава я избягвам.

Ако ефекта на кремчето ,за което питам е да изравни тена и освежи малко кожата ,значи това е от което имам нужда.

# 382
От тази серия преди години получих алергия и от тогава я избягвам.

Ако ефекта на кремчето ,за което питам е да изравни тена и освежи малко кожата ,значи това е от което имам нужда.
точно за тези проблеми е крема по описание в каталога, като й  намалява видимостта на порите. Пробвай го първо от мостра, защото лично на мен ми прави кир ефект и имай в предвив, че е доста силно ароматизиран (на мен лично ми харесва, но има жени, които не харесват силни и натрапчиви аромати ). Единствено с пъпчици няма да се справи...

# 383
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet

Този кир ефект ,който споменаваш , ме притеснява.
Ще си взема мостричка и ,ако ми допадне следващия каталог е на добра цена ,ще действам смело.

# 384
Holly Pink Благодаря за отговора ти. Пробвала съм черната рокля и ми хареса, предполагам че и този ще ми хареса.

# 385
Holly Pink Благодаря за отговора ти. Пробвала съм черната рокля и ми хареса, предполагам че и този ще ми хареса.
черната е доста силна и задушаваща понякога, докато тази е леко по-лека, ефирна, нежна и плодова. На мен ми допада доста!

# 386
А като трайност как е?

# 387

И двата ми харесват, първият обаче при мен е много по- траен, до вечерта го усещам, което при мен е рядкост  Peace

# 388
raja_nikol Благодаря ти за коментара Simple Smile

# 389
Да кажа за новата хидратираща маска от Аню-тата, хареса ми. Ползвала съм я 5-6 дена до сега, но наистина кожата ми е една свежа, гладка, вероятно е имала нужда точно от хидратиране, а не толкова от тежките кремове с които я мажех. Консистенцията и е като гел, има и  сферички които се разтарят при размазване. Малко ми прилича на златната емулсия, но не е толкова лепнеща. Взех я на цена 12-13 лв май беше, но 20 лв и нагоре не мога да кажа дали заслужава, бих се замислила ако трябва да дам толкова.  Thinking
Сега видях, че трябвало да се ползва 2-3 пъти седмично, на мен толкова ми хареса, че си я мажех всеки ден  Mr. Green
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?skin-care/facial-care/p/0964-7

Интересни са ми новите кремове които ще пускат - Аню нутри адванс, дали ще са на мястото на някоя друга серия  Thinking

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 09:29 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт