AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
И двете според мен еднакво изсушават, но аз винаги после слагам подхранващ крем. За сметка на това пък добре почистват.

# 541
  • Стара Загора
И двете според мен еднакво изсушават, но аз винаги после слагам подхранващ крем. За сметка на това пък добре почистват.

И аз така правя. Но лятото след 10-15 мин. се нормализира положението и може без. Peace

# 542
ок, благодаря за информацията  Hug

# 543
Много харесвам лосионите naturals , сега си взех новия с орхидея и боровинка и той е много хубав.

# 544
   avon_lady, аз си взех лекия подхранващ  anew nutri - advance и много ми хареса- пише,че може да се ползва като дневен и нощен. Аз за нощен го взех, защото другите нощни много мазни и тежки ми идват.

say yes, и двете маски са дълбокопочистващи. Аз лично много ги ползвам, като ги редувам с подхранващи. Добре действат на проблемна кожа.

Благодаря за отговора!  И аз заложих на него /лек подхранващ  anew nutri - advance/. Като го пробвам ще споделя мнение Wink

# 545
  • Стара Загора
Тази серия Ultra Color Rich Over Nature дали ще се появи тук? newsm78

Май пак са ни претупали, като гледам още лятото са пуснати. Tired

http://www.shensaddiction.com/2014/06/avon-over-nature-collection-lipstick.html

Искам Orchid Fantasy, но и в ибей няма  newsm45
http://www.kira-ramirez.com/2014/06/the-avon-over-nature-collection.html

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 09:05 от iv4enceto_91

# 546
.................
За сведение в К 16 е на 13,00 лева

Ot околоочните съм ползвала червения Реверсалист и двойната с-ма - гел и крем. Второто е по-добро, първото, въпреки твърденията, че  вече не дразни, защото е с подобрена формула, мен пак ми дразни леко на очите, а внимавам доста при нанасянето.

Сега....от другите - сивият F33  срещу бръчки и лилавият Платинум, кой е по-ефикасен, по-подхранващ? Или и двата да взема? Кожата около очите ми попива всичко, искам интензивен хидратиращ/подхранващ крем,направо да се подмладя от раз  Wink Grinning  Възрастта ми е към 40 г., но бих опитала и кремове за по-голяма възраст/не мисля,че ще си навредя/.    В тази кампания ще си взема 2 дневни крема Аню Платинум да ги пробвам,....червената и златната серия съм ги ползвала с години, смятам да разнообразя....

И спреят за предпазване от топлина заслужава ли си?

# 547

Сега....от другите - сивият F33  срещу бръчки и лилавият Платинум, кой е по-ефикасен, по-подхранващ? Или и двата да взема? Кожата около очите ми попива всичко, искам интензивен хидратиращ/подхранващ крем,направо да се подмладя от раз  Wink Grinning  Възрастта ми е към 40 г., но бих опитала и кремове за по-голяма възраст/не мисля,че ще си навредя/.    В тази кампания ще си взема 2 дневни крема Аню Платинум да ги пробвам,....червената и златната серия съм ги ползвала с години, смятам да разнообразя....

Лилавия определено.
Серията Аню Клиникал Про е страхотна но точно околочния крем ми се стори слабичък.

# 548
*Камея, и аз карах доста време на златните Аню-та и реших да разнообразя и да пробвам Платиниума. Взех дневният и очния, но ми дойдоха много гъсти и тежки, при все, че кожата ми е доста суха. Особено очният няма размазване, имах чувството, че ще си разтегна кожата още повече докато го нанеса.... Rolling Eyes Най-добре да пробваш първо мостри, ако има.
От серията  F33 не съм доволна, видя ми се нещо като нищо.
Момичета, мерси за отзивите за крема на Планет спа за пети и лакти.

# 549
 newsm11 3-в-1 Крем за ръце с арганово масло -  Най-отвратителният крем за ръце, който съм ползвала.  Мирише УЖАСНО (на развалено лекарство)!

# 550
Привет,момичета! Имам питане към вас,мога ли да ползвам новия крем на ANEW за нормална кожа като дневен крем,а на Planet Spa с черен хайвер-като нощен крем? Възможна ли е такава комбинация newsm78? Благодаря!  bouquet

# 551
  • София
Привет,момичета! Имам питане към вас,мога ли да ползвам новия крем на ANEW за нормална кожа като дневен крем,а на Planet Spa с черен хайвер-като нощен крем? Възможна ли е такава комбинация newsm78? Благодаря!  bouquet

Казват, че не е много подходящо.

# 552
а на Planet Spa с черен хайвер-като нощен крем? Възможна ли е такава комбинация newsm78? Благодаря!  bouquet

планет спа с хайвер е принципно нощен крем. Има си разни там киселини за избелване...

новите кремове никъде н епише нощни ли са или дневни .... или универсални.

новия крем на ANEW за нормална кожа   bouquet

това лекия ли е или интензивния?

Римарче, пише в брошурата " Потвърджават че усещат кожата си подхранена през целия ДЕН" , това подсказва че става въпрос за дневен крем

# 553
а на Planet Spa с черен хайвер-като нощен крем? Възможна ли е такава комбинация newsm78? Благодаря!  bouquet

планет спа с хайвер е принципно нощен крем. Има си разни там киселини за избелване...

новите кремове никъде н епише нощни ли са или дневни .... или универсални.

новия крем на ANEW за нормална кожа   bouquet

това лекия ли е или интензивния?

Римарче, пише в брошурата " Потвърджават че усещат кожата си подхранена през целия ДЕН" , това подсказва че става въпрос за дневен крем

Лекия крем,за него става въпрос.По-точно,дали е добра комбинация от 2та крема,след като са от различни серии?

# 554
Ако вечер се ползва какъвто и да било продукт с киселини, то през деня трябва да се ползва задължително крем с фактор (SPF). Този новият май няма такъв...

Общи условия

Активация на акаунт