AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 516
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Защо си мисля, че Incandessence прилича на Жадор. Имах го преди време и такива са ми спомените. От втория имам малко останало в момента, но ако искаш като него - Рефанската имитация е страхотна. Мирише повече от оригинала даже и аромата е да не кажа 1:1 изкопиран. Peace
Така ли ? Хм и как са цените там ,то на милилитри бяха,но съм забравила. newsm78

10 мл в шишенце с капки около 3,50 лв. Peace
Дадоха ми мостра с Жадора лятото и от една капка на сгъвката на ръката, миришеше с часове и при размърдване се усеща все едно си се напръскала както трябва. Laughing Номер 187 е. Сега я намерих и без да съм я отваряла си мирише. За мен това е чист Incandessence, класическия. Peace

# 586
Здравейте ,имам запитване за няколко доста известни аромата на Ейвън между които се колебая.Моля някой да ми напише отзиви ако е ползвал herve leger femme ,little black dress,little white dress.Трайни ли са ,ароматите към коя гама спадат,и от кой сте най-доволни,ще съм ви благодаря.

Трите аромата са невероятно различни.... а парфюма на Ерве Леге Фемм се спира от призводство заедно с другите му двама събратя - Интриг и Ете.

Фемм на Ерве Леже в папратово дървесна , един от най-масово харесваните аромати от по-вискоя ценови клас междудругото , за любители на дървесни аромати каквито рядко се предлагат в ейвън- класика в истинския смисъл на думата - лек ненатрапчив не сладникав не цветен стои близко до кожата - с една дума изискан.

Литъл Уайт дресс-  най-лекият и ненаптрапчив от трите. И да пише в ароматната пирамида че има цитрус/мандарин май беше / той въобще не присъства нито напърво четене и нито като послевкусие. Има сякаш нещо божурено но е като лек повей. При мен се поръчва от любителите на леките цветни аромати.

Литъл блек дресс- се смята за классика - има дами пожизнено влюбени в него. плодово цветен или цветно плодов зависи към кое е по-чувствителен носа ви. за мен лично изпъква сливата но за повечето дами на първо четене присъства жасмин. Ярък, запомнящ се но и леко типичен вече за ейвн прекалено масов , но пък няма лошо- значи се харесва на много дами от различни възрастови категории.
_re_ge една молба - ако си пробвала новия аромат на Кристиян Лакроа- Амбър, може ли да го опишеш и да го сравниш с някои от другите аромати на Ей-въна ! ( Поръчаните мостри на този парфюм били в негостиг, ще ми ги пратят в следващата поръчка Embarassed)

# 587
Защо си мисля, че Incandessence прилича на Жадор. Имах го преди време и такива са ми спомените. От втория имам малко останало в момента, но ако искаш като него - Рефанската имитация е страхотна. Мирише повече от оригинала даже и аромата е да не кажа 1:1 изкопиран. Peace
Така ли ? Хм и как са цените там ,то на милилитри бяха,но съм забравила. newsm78 To и за трайноста ще е сигурно спорна работата,но за малко пари няма какво да очаквам,но ме впечатли с това че може би е към 1:1 утре ще мина през Рефаните да попитам.

П.С Ивче утре ще дадем мнения ,стига да го има,

За трайността не е спорна работа,по траен отколкото можеш да си помислиш като за имитация.Аз го имам,1 от любимите ми аромати на Рефан,смело мога да кажа,че е много добре изкопиран.Издържа по цял ден,номер 187,аз взимам на 30мл.-30капки,50мл.-50капки.и т.н

# 588
  • Sunshine state
Здрвейте,момичета! Вчера ми пристигнаха продуктите-парфюмчето и крема за крака с макадамия. Много приятно ухае на печени ядки,мазнах си и на ръцете.  Laughing  От новия каталог,коледния,си поръчах коректора 'calming effects'' и червилото perfect kiss нюанс pink prance. Някой има ли идея дали стои като на снимката,или е по-светло?

# 589
  • Стара Загора
Не знам дали е до кожа, но аз съм леко разочарована от Christian Lacroix Ambre или това, което се показва на моята кожа. Никак не ми се вписва в ценовата си категория, много различен от другите от серията. За мен дори е под нивото на Роклите. ooooh! Получих го в събота и тествах, но мислих че не съм наред нещо. Много нетраен ми се стори. Сега пак сложих от мострата, ами 15 минути минаха и вече почти не го усещам. Rolling Eyes
Един такъв опушен амбров аромат е, но никакво развитие за да кажа повече. newsm78
От новите аромати, Far Away Gold е добър. Мноооого траен и шлейфов. И двете дами, които си го поръчаха при мен като са напръскани не мога да сбъркам. Имам чувството, че се влачи километри след тях. В по-студено време е по-мек, а в топло е доста отчетлив. При всички случай е сполучлив и ако харесвате натрапчиви ванилови аромати, пробвайте. Peace

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 08:13 от iv4enceto_91

# 590
  • Варна
Момичета нещо да ми предложите с този цвят

Много го харесвам ,ще разгледам в брошурата,но после,ако ви дойде нещо на ум пишете  Peace

# 591
  • Стара Загора
Bold "Bold bordeaux" е единственото, което се доближава най-много. Пробвала съм почти всички червила. Matt Crimsoon също, но него вече го няма.

Bold Bordeax
Скрит текст:

# 592
Момичета нещо да ми предложите с този цвят

Много го харесвам ,ще разгледам в брошурата,но после,ако ви дойде нещо на ум пишете  Peace

Ултра Колор Рич- Пърфект ред , може би Бътърд Рум

Червило ултра колор Болд - Болд Бордо

Ултра Колор Абсолют- Радиант Райсин

Бих препоръчала да си вземете мостри предварително обаче

# 593
  • Стара Загора
Buttered rum е по към кафявата гама според мен. Иначе не е лошо.
Radiant Raisin е по-меко и балсаместо, не е особено покривно /иска напластяване/ и се разтича, врязва в гънките поне при мен.

# 594
  • Варна
Bold "Bold bordeaux" е единственото, което се доближава най-много. Пробвала съм почти всички червила. Matt Crimsoon също, но него вече го няма.

Bold Bordeax
Скрит текст:

Аз го обърнах тук на други марки,но не и Ейвън за което се извинявам но само за съвет бихте ли погледнали клипа https://www.youtube.com/watch?v=bvvgFKEis_g на 7:40 ,не ви ли се вижда този нюанс най-близък до този който постнах,как мислите ?И преди съм си вземала Велвет Мат и съм доволна,към 3.50 са но са много наситени .

# 595
Онзи ден си капнах върху черното сако от ВВ крема   Shocked, избеляло е, прах го веднага, накиснах....не, то просто си е избеляло. Каква е тази химия, нямам думи направо.

Тъй тъй вече е заносано сакото, ще взема да мацна от всички ВВ, СС и тем подобни у нас, да видя само това ли има такива избелващи съставки  Confused

# 596
Онзи ден си капнах върху черното сако от ВВ крема   Shocked, избеляло е, прах го веднага, накиснах....не, то просто си е избеляло. Каква е тази химия, нямам думи направо.

Тъй тъй вече е заносано сакото, ще взема да мацна от всички ВВ, СС и тем подобни у нас, да видя само това ли има такива избелващи съставки  Confused
сподели после резултата!  newsm78  Hug Praynig Peace

# 597
  • Бургас
Far Away Gold ooo мисля да го пробвам от чисто любопитство в този му вариант.
Най- накрая пробвах  ексфолианта и суфлето от новата серия на Планет спа със сандаловото масло/олио и сусам , ами не е зле аромата . Напомня ми обаче на друг техен продукт , а сандалово дърво не усещам , а много обичам и съм леко разочарована от това, усещам сладък аромат на бисквити ако трябва да съм честна . Суфлето има същия аромат иначе ми харесва, не е като с трюфелите и е траен аромата.

# 598

Eй, сеирджийка такава  Wink Така ме е яд, любимото ми сако  #2gunfire

# 599

Eй, сеирджийка такава  Wink Така ме е яд, любимото ми сако  #2gunfire
Party Embarassed Rolling Eyes bowuu Laughing
Освен да е от SPF съставките, за друго не се сещам... Ако искаш постни състава - ще се разровя да видя коя съставка може да причини такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт