AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ами да, за ексфолиране я искам, и ако може да е с кремообразна консистенция, защото ми е по-лесно да я ползвам, отколкото гелообразните.

Аз лично винаги на запитване за добър ексфолиант препоръчвам този на клиърскин с мента. Който го е купил по моя препоръчка е винаги доволен. Но той определено ексфолира като усещане , обаче без да пресушава кожата. Като консистенция е гъст дори суховат с осезаеми но в никой случай едри часитици.

# 616
Това ако е серията за пъпчиви, просто НЕ. Няма да си съсипвам кожата с пресушаващи гелове.

# 617
Това ако е серията за пъпчиви, просто НЕ. Няма да си съсипвам кожата с пресушаващи гелове.

Ексфолианта е от серията за пъпчиви - да, но не пресушава кожата. Ако не ми вярвате броузнете и прочетете отзиви от независим източници. Друг начин по който да го докажа просто нямам.

Hug

отизви от айрекоменд тук, винаги има и хубави и лоши мнения
http://irecommend.ru/content/skrab-dlya-litsa-avon-clearskin-ton … okoi-ochistki-por

# 618
Този ексфолиант и аз съм го ползвала и е много добър  Peace
Не изсушава кожата, но не е и най-щадящият продукт. Според мен за по-мазна и нормална кожа, си е съвсем удачен. Но за суха и чувствителна - не  Sunglasses

# 619
Рени, щом толкова го хвалиш ексфолианта - взимам го!  По описанието ти е точно това, което харесвам ! Hug Embarassed

# 620
Ммммммм той може да е хубав, но не точно за мен. Не бих рискувала с продукт, който е насочен към съвсем различен тип кожа от моята. Rolling Eyes

# 621
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета искам да си взема крем за лице на 30 години съм нормална към смесена кожа.
Много ще се радвам да ми помогнете с избора .
Мерси

# 622
  • Варна
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали с избора  Praynig
Кой от тези комплекти бихте избрали :

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 11:24 от Velina_p

# 623
  • Стара Загора
Ами да, за ексфолиране я искам, и ако може да е с кремообразна консистенция, защото ми е по-лесно да я ползвам, отколкото гелообразните.

Аз лично винаги на запитване за добър ексфолиант препоръчвам този на клиърскин с мента. Който го е купил по моя препоръчка е винаги доволен. Но той определено ексфолира като усещане , обаче без да пресушава кожата. Като консистенция е гъст дори суховат с осезаеми но в никой случай едри часитици.

Ре, този ли е
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349?pid=6058854 … 55161844152358349
Другият е от профес. серия, а друг няма. Не обръщам внимание на тези продукти, затова не съм много наясно. Embarassed

За да не е спам - в момента ползвам почистващия гел с маслина от Naturals. Много добре почиства грим и остава малко на тампона като минавам след това с мицеларна вода, мирише свежо. Единствено леко изсушава, но с крем след това няма никакъв проблем. Ако не сте с прекалено суха кожа, би ви харесал. Peace

# 624
  • на североизток от Рая
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали с избора  Praynig
Скрит текст:

Бих препоръчала първи, четвърти и пети комплект от показаните.  Peace Най-много, обаче, ми харесва този със смокинята.  Heart Eyes

# 625
Здравейте !
Бихте ли ми помогнали с избора  Praynig

Имам с орхидея и боровинка-много е хубав. Цвят от череша - розовия, също  Simple Smile
Аромат на ябълка не харесвам, но пък е свеж. Това, червеното какво е?Нар ли е или праскова-не мога добре да видя, а този каталог го нямам.
Ако е нар-с две ръце ти препоръчвам и спрея и лосиона са най-хубавите за мен като аромат, които съм ползвала от тази серия.

# 626
+1    комплектът с нар от посочените по-горе (четвъртия).
Ароматът е много свеж и плодов.

# 627
Всички комплекти с изключение на ябълката.

# 628
момичета искам да си взема крем за лице на 30 години съм нормална към смесена кожа.
Много ще се радвам да ми помогнете с избора .
Мерси
Бих препоръчала новият аню нутри за вашата кожа.
https://www.avon.bg/prodykt/12119/?level2Slug=anew-nutri-advance … amp;level2Id=1092

# 629

Ре, този ли е
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349?pid=6058854 … 55161844152358349
Другият е от профес. серия, а друг няма. Не обръщам внимание на тези продукти, затова не съм много наясно. Embarassed

Този под номер 2 е. Другият , който е професионален на мен никак не ми допада, като тебешир ми беше.
Аз лично регулирам силата на ексфолирането като нанасям или на суха или на влажна кожа. Когато кожата е влажна и ексфолиращия ефект е по-мек. в състава има спирт и не един,  но на моята суха и чувствителна и тънка , предразположена към купероз в зоната около очите  кожа това не се отразява, затова и го класифицирам като по-мек и опредлено сполучлив продукт .

Здравейте !
Бихте ли ми помогнали с избора  Praynig

толкова са "вкусни" тези аромати че моите деца който не близват смокиня или нар буквално се заливат именно стези два душ гела на науралс. дори и ябълката им допадна която си просто свежа зелена ябълка. На мен лично само черешата не ми хареса толкова много, дойде ми една идея по-лека на фона на всички други , но това си е въпрос на предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт