AVON обсъждане на продукти - тема 16

• 66 520
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък мисля, че няма лошо, че е написала такова мнение. Аз бих реагирала по същия начин, ако дам 40лв за кофти аромат, при това в кофти опаковка. Вие не бихте ли се ядосали?

# 646
Аз пък мисля, че няма лошо, че е написала такова мнение. Аз бих реагирала по същия начин, ако дам 40лв за кофти аромат, при това в кофти опаковка. Вие не бихте ли се ядосали?

това което аз пък четох сред руските мацки е че шишето било много хубаво, просто като малко бижу с тази въртяща се капачка. Да спомена само, че при тях Шарапова не е рекламно лице на парфюма и те няма как да са пристрастни. а тази дама с вид на снимката като на клошар и доста мърляв език я четох с доста любопиство, звучи като Емо тиинейджърлка, а ръцете й са като на 40 годишна жена. Какво да коментирам повече- въпрос на умствен багаж. Можеш да не харесваш нещо но го покажи ли кажи с достойство без  да унижаваш тези чието мнение не съвпада с твоето. Едно от най-първите неща на които се учим  са обноските. На нея определено й лиспват. 

# 647
Аз също имам парфюма - на капачката нищо и няма, ама нищо, да не говорим за трудно отваряне. Да, ароматът е по-захаросан, но аз очаквам това в крайна сметка. Нито е химичен, нито е мухозолен...  #2gunfire
 За мен това е човек, който просто търси какво негативно да напише. Сигурна в това ме прави и факта, че тя не ползвала продукти , които се тестват върху животни (и лозунга на блога е такъв) , обаче в същото време от любопитство, въпреки неините убеждения (за пред хората явно), тя си купува парфюм на марка, която тества и естествено, оплюва не само парфюма, ами и доста качества на Avon компанията.
Ако аз видя блогър, който така си потъпква принципите, ами то аз не бих се доверил на нито едно негово мнение, защото ще го подлагам на съмнение до колко е достоверно.
А и като тръбиш, че ползваш само скъпи и маркови парфюми, то защо за бога купуваш такъв за 40 лв на Ейвън?

Да оставим това настрана, на мен лично мъжкия не ми хареса - доста ми е обикновен, спортен дори.

# 648
Какво унижение, какви клошари, нищо не разбирам... Айде попрекалила е със зайците, ама чак пък толкоз? ooooh!

# 649
Всичко е ясно- това са индиректни нападки срещу потребителите на този форум и блогърките, които пишат за козметика. В друг пост атакува "розовата" кампания за превенция на рака на гърдата на една българска марка просто защото някои блогърки бяха получили лак от нея, за да отправят символично послание. Идеята й е чрез долнопробни статии за продуктите да уязви тези хора. Това, което постига обаче, е присмех и съжаление. Наистина не заслужава вниманието, което й отделихме.

# 650
  • София...........
И аз имам парфюма Simple Smile
Шишето е нормално - нито долнопробно, нито ръбесто(заоблени са ръбчетата Wink ) и  нямам никакви проблеми с капачката.
Парфюма е с интересен сладникав аромат (предвидливо си поръчах тестери и нямам изненади), който няма нищо общо с мухозол! Иначе с времето не се развива и не е много траен. Лосиона е със същия аромат(на мен ми харесва), но като повечето овлажняването е моментно Wink Спрейчето за тяло не съм пробвала.
На мъжкия имам тестер и въобще не ми харесва.

# 651
Кремчетата Аню за възраст 25/30 + хубави ли са?Тях си поръчах за първи път, но ме притеснява нощния-той гел ли е, защото преди време си бях взела друг гел крем и хич не ми хареса , имах чувството че съм се намазала с олио, а слагах съвсем по малко.

Аз най-после стигнах до дневния и нощния, преди месеци имах само дневния. Много ми харесват   Hands Thumbsup Нощният на мен не ми мазнee, а съм с по-скоро смесена кожа, при мен седи като лосион/лек крем по-скоро, отколкото като гел. Изравняват тена добре при мен, овлажняват добре, и гримовете се държат добре при тях. За зимата според мен са супер, за лятото биха ми били тежки.

# 652
И аз погледнах въпросното ревю на парфюма, и се зачудих - тази жена защо се мъчи да се прави на блогърка.  Имах чувството, че чета някоя тинейджърка с беден речников запас.  Rolling Eyes

# 653
  • Бургас / София
И аз бих се разочаровала ако дам 40 лева за нещо и се окаже боклук, а относно блога и е много добър. Използва много хубава козметика. Това, че вие така скачате върху нея, тук не ви прави по възпитани. И за протокола е дала пример с евтини парфюми на Зара.

# 654
Аз не съм против това, че нещо не и е харесало или е разочарована, не ми харесва стила и на писане, който е точно както се изрази Реге - мърляв.
Чела съм доста козметични блогове, имало е и мнения за разочароващи продукти, но толкова зле написани - никога.
Също нямам впечатления и от парфюма който описва.
Повече не смятам да коментирам случая.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 12:01 от Lemy

# 655
  • Бургас / София
Защото поста е гневен, не си спестява критиката, това е . Другите и публикации са доста интересни  Peace . И аз имам 3 4 продукта на Ейвън,  които бършат праха, даже и в размени не ги искаха. #Crazy

# 656
Защото поста е гневен, не си спестява критиката, това е . Другите и публикации са доста интересни  Peace . И аз имам 3 4 продукта на Ейвън,  които бършат праха, даже и в размени не ги искаха. #Crazy

За всеки влак си има пътници казва българския народ. Пък и не може всичко да ни харесва на една фирма, то у мъжете ни всичко не ни харесва пък какво остава за ейвън. Аз апелирам към умерен език, уважение към чуждото мнение. аз като не ям тиква не я наричам  повръщня и отврат ....  и има хора които я харесват. бих казала че тя не ми е вкусна или че не харсвам усещането върху небцето си.

ами то аз моите деца първо на това ги уча, да си следят езика, защото това което за тях е гадно за друг може да върховна наслада или деликатес. затова казах че е въпрос на обноски и продължавам да го мисля.  И  съм до тук по този въпрос.

сега вече на по конкретни теми.
за спортните сутиени.
Л и М снети един до друг. И двата са за ръст 164.
Л ми е добре защото ширината се обира от ръста но обиколкат ами е като за М, обаче М би ми бил къс. На дъщеря ми М й е точно но тя си е 164/87 обиколка на бюста а аз съм 182/84 .

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 13:52 от _re_ge

# 657
Защото поста е гневен, не си спестява критиката, това е . Другите и публикации са доста интересни  Peace . И аз имам 3 4 продукта на Ейвън,  които бършат праха, даже и в размени не ги искаха. #Crazy
Сити, за мен е много глупаво, някой да хвърли 40лв за комплект, без предварително да си купи/поиска мостра за около 50ст  Peace.
Ми да се гневи на собствения си акъл.

Разбира се, всички имаме несполучливи покупки от Ейвън.
Не знам защо не си успяла да си размениш продуктите и какви са били, но аз например ползван крем за лице, лосион за тяло и грим, не бих взела никога, дори и да са от най-висок клас  Peace.Предпочитам нови, макар и  по-бюджетнички  Wink.

# 658
  • Бургас / София
Всеки може да изкаже мнението си и щом  има блог, тя си избира как да се изразява, а тука и налетяхте доста и започнахте да обиждате кои колко образования имал и т.н. Не познавам момичето/жената, но тя не е обидила потребителите на Ейвън, че да се надъхвате толкова. Даже се е извинила, че е била толкова остра.

# 659
  • София
Кои от бронзиращите перли са по-подходящи за светла кожа: cold  или warm. Имам озаряващите, но искам да ги сменя и се чудя...

Общи условия

Активация на акаунт