WIZZ AIR 13

• 45 078
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И според мен днес са си завишили цените,но няма никаква гаранция,че утре ще ги свалят. Така,че който е набелязал дати да действа  Grinning
А куфарите отдавна са на цени според сезона.Аз още февруари като вземах билетите за Валенсия-август,куфара ми го сметнаха 140 лв в двете посоки  Mr. Green

# 31
На мен доста бързо ми върнаха отг.тази сутрин. Сега като им платя по банков път,после каво следва? За първи път купувам самолетни билети и съм много боса.

# 32
  • Beyond the stars
На мен доста бързо ми върнаха отг.тази сутрин. Сега като им платя по банков път,после каво следва? За първи път купувам самолетни билети и съм много боса.

30дни до 3ч преди полета се чекираш он-лайн и разпечатваш бордната карта (билета) , туй то  Peace

# 33
  • До морето
Някой знае ли колко време отнема да ми изпратят мейл от Уиз, че съм направила резервация с номера на сметката, по която трябва да преведа парите? Трябва ли вече да се притеснявам, че не съм получила нищо от сутринта насам?

По спомен доста бързичко изпращаха мейла...

A, така!  Crossing Arms

Сега си влизам в профила в Уиз и ми пише вашият следващ полет е след 190 дни и ми изписва всичко както трябва, номер за потвърждение и инфо за пътници и т.н., но като натисна "продължаване към плащане" отивам на "данни за фактура" и от там ме изплюва на началната страница  newsm78 newsm78 На някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 34
  • Luxemburg
чекирания багаж е по 69лв. или 30€ и то от доста отдавна.
Аз направих едната резервация до Сф и веднага ми пратиха потвърдителен мейл.  Сега правя другата от Сф (ще кацаме на друго летище), но като сменя валутата ми излиза че лв/€ го смята на курс 1.845. и ще се наложи да плащам по банка. Отново веднага получих мейл оттях. Как те цакат само, +10€ задето сменяш валутата.  Понеже всеки път пътуваме цялото семейство и съпругът ми прави резервациите сега аз ще пътувам сама с децата и виждам че няма разлика в цената дали с карта или по банка ще платиш. Предните години имаше оскъпяване ако се плати с кредитна карта, май беше 10€ отгоре. Нали не бъркам нещо?

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 13:03 от ronicat

# 35
Здравейте, при плащането забелязах,че съм се изписла MR, това как може да се коригира, ще има ли проблеми на летището?

# 36
  • София - Варна
Сега има административна такса, вкл. в цената, независимо от плащането. По банка имаш време да се откажеш, като не платиш.

# 37
  • София - Варна
Здравейте, при плащането забелязах,че съм се изписла MR, това как може да се коригира, ще има ли проблеми на летището?

Спокойно. И аз съм Mr и вече година пътувам безпроблемно.

# 38
  • в семейството

Имам въпрос, случва ми се за първи път да пропусна буква от името на пътник, дали някой е пътувал така или трябва да им се обадя да го оправим? Надявам се няма да се наложи да заплатя таксата за смяна на име Confused

При мен имаше различна буква. Писах на e-mail им. След първото писмо не напарвиха нищо, но след второто вече беше променено. Иначе разговора по телефона е  ooooh! . Стига да имате време действайте с e-mail.

# 39
  • Luxemburg
с банков трансфер са ме чакали до седмица да платя. То и да пратя парите веднага в тяхната банка ще стигнат до 3 р.д. така че си чакат. Аз и на това се и  надявам че сега ще се наложи прехвърляне и превалотиране.
А това с административната такса го видях тези дни като се каних да правя резервацията. За Коледа съпруга ми прави резервациите и не съм видяла дали вече я е имало, но миналото лято нямаше такава мисля.

# 40
...
При мен имаше различна буква. Писах на e-mail им. След първото писмо не напарвиха нищо, но след второто вече беше променено. Иначе разговора по телефона е  ooooh! . Стига да имате време действайте с e-mail.

Може ли да кажете на кой мейл писахте?

# 41
Благодаря!

# 42
Да не ви изпусна,макар че не планирам полети за момента.
Не ми се виждат крайно изгодни цените днес или поне аз не уцелих такива... Peace

# 43
  • софия
Здравейте, искам да питам кога отчита днешното намалени?
Защото уж 2 =1, ама отдясно пак си ми смята билетите за двама!  newsm78

# 44
  • София
2 до Барселона за 410 лв. в началото на юни добра цена ли е? Направих резервация, но още се чудя...

Общи условия

Активация на акаунт