WIZZ AIR 13

• 45 077
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
Юпиииииии, ще направим един есенен Рим! 3ма за 430 лв. отиване и връщане. Какво повече му трябва на човек?
Че аз без намаления края на април платих за двама души 170 лв. отиване през Милано и връщане от Рим за края на август. Уиз се оляха този път. ИЗМАМНИЦИ #2gunfire
Честно казано за мен 430 с багаж за 3ма, без прекачване е ОК. Истината е,  че намалението не е чааак толкова, но не е зле. Пак за толкова, за същия период летяхме миналата година до Лондон без прИмоция.

# 16
  • Luxemburg
Явно за някои полети и дати са вдигнати цените. Моите цени задрасканите са си същите както преди седмица, но днес с намалението не се получава -50%. Вчера за 3ма цената беше 300€ а днес е 187€. Намаление върху административната такса няма, а само върху цената на полета. Затова реално не се виждат -50%. Ако сложа 4ти човек от 187€ се покачва на 194€. Така 4тият ще пътува срещу 7€. Само не разбрах ако си член на уизеър клуб още 10€/ човек от тази цена сваля ли, че моето членство изтече края на април и не го поднових и се каних сега да го направя, но да не се окаже че само 10€ ми сваля и да не хвана 2=1? Феичка13 на теб хвана ли ти картата и намалението днес заедно? Да знам дали да го правя.

# 17
За членството намали при мен с още 10 лв. на човек на посока.

# 18
Тези наистина ни взеха за канарчета, преди два дена купих билети за  960лв, днес с намалението са 760лв, това им е половината Mr. Green

днес мислих да купя за Лондон,  но за общата цена от 1 039,96 lv за четирима не виждам смисъл.....

сряда
06 авг12:30 → 13:554=2174,99 lv95,00 lv
неделя
10 авг14:25 → 19:354=2314,99 lv165,00 lv

Имам въпрос, случва ми се за първи път да пропусна буква от името на пътник, дали някой е пътувал така или трябва да им се обадя да го оправим? Надявам се няма да се наложи да заплатя таксата за смяна на име Confused

На мен ми се случи преди време- бях объркала фамилното име на единия пътник. Платих за промяната и за двете имена-независимо , че първото си остана .

# 19
  • Luxemburg
Аз също съм обърквала името но от колцентъра ми го поправиха без никаква такса. Обадих се на следващият ден тъй като правих резервацията късно вечерта.

# 20
И аз снощи на уж на шега влезнах в сайта им и шегата стана истина - букнах октомврийски Рим за 305 лв. без багаж, ще го добавя допълнително. Мисля, че тази цена за 2 е добра, никога не съм ги следила, Рим ми беше просто в бъдещите планове. С билетите лесно, сега започва проучването Sunglasses

# 21
  • София - Варна
За есента май е рано...

# 22
Здравейте в Новата тема! Искам да си изясня един въпрос: Когато правя резервация за двама и посоча чекиран багаж-1 брой, автоматично ми се прибавят  2 багажа ли, за всеки, или така ми се струва?  Ако резервирам сега без багаж, след време мога ли да допълня багаж само за един човек?

Простете, ако въпроса ми е нелеп.

# 23
  • срещу двата комина :)))
и аз да се похваля с билети за Малта следващия месец  Party сега се започва търсене на хотели   Party

# 24
  • софия
Здравейте в Новата тема! Искам да си изясня един въпрос: Когато правя резервация за двама и посоча чекиран багаж-1 брой, автоматично ми се прибавят  2 багажа ли, за всеки, или така ми се струва?  Ако резервирам сега без багаж, след време мога ли да допълня багаж само за един човек?

Простете, ако въпроса ми е нелеп.
2 са, защото имаш 1 на отиване и 1 на връщане  Simple Smile Можеш да добавиш и по-късно багаж.

# 25
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
имате ли представа дали до 00,00 часа ще са активни намаленията?

# 26
От кога куфара е 100лв за двупосчен полет, пълен майтап са тия и още 50 за салонен. С тези трябва да летиш с раница или излиза пи-скъпо от нормалните компании.

# 27
  • София
Ние си букнахме снощи Рим за след 3 седмици за по 116 лв на човек отиване и връщане.
А днес, съвсем импулсивно, си купихме и за Париж билети за началото на декември - 130 лв. в двете посоки  Crazy

# 28
  • До морето
Някой знае ли колко време отнема да ми изпратят мейл от Уиз, че съм направила резервация с номера на сметката, по която трябва да преведа парите? Трябва ли вече да се притеснявам, че не съм получила нищо от сутринта насам?

# 29
Някой знае ли колко време отнема да ми изпратят мейл от Уиз, че съм направила резервация с номера на сметката, по която трябва да преведа парите? Трябва ли вече да се притеснявам, че не съм получила нищо от сутринта насам?

По спомен доста бързичко изпращаха мейла...

Общи условия

Активация на акаунт