Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Епизодът отново беше интересен.
Жалко, че Диего не може да прости на Грегорио. Да, баща му не е бил до него в най-тежките, нито в най-трудните му моменти, но вината не е в него. Той не е знаел, че има син. Диего трябва да се опита да го разбере и да му даде шанс. Самият той знае колко важна е прошката.
Жалко, че Фран и Марко решиха да останат разделени.  Sad Искам да ги видя заедно.  Heart Eyes Но е вярно, че връзка се поддържа трудно от разстояние. Ще видим в трети сезон дали това ще се окаже пречка за тях.  newsm78
Ехх, като се целунаха Феде и Людмила си помислих, че ще се съберат, но Людми пак не остави човека да се доизкаже. ;д Защо всички момичета в този сериал са такива?! Говорят без да дадат думата на момчетата.  Laughing
Стана ми много мъчно на момента между Виолета и Диего. И все пак се радвам, че най-накрая тя го остави да й обясни. Беше напълно искрен в думите си. В началото може и да не я харесваше, и да беше с нея само заради плана му с Людмила, но в последствие се влюби в нея и не би си и помислил да я нарани. Дори и на нея й стана мъчно за него и го съжали.  Sad
Стана ми мъчно за нея.  Sad Дори и тя не заслужава това, което й се случва. Има чувството, че всички около нея я лъжат- Диего, Леон, баща й. Няма на кого да се довери. А баща й продължава да я разочарова и да се отдалечава от нея, точно сега, когато тя има най-голяма нужда от него. Добре, че си има поне Феде, който винаги я изслушва и й дава съвети. Много ми харесват като приятели. Heart Eyes
Si Es Por Amor е страхотна песен. Много ми харесва.  Heart Eyes Доста е ритмична, а пък и в клипът има доста голям смисъл.  Peace Людмила винаги се опитва да избяга от Виолета, но тя винаги я настига и й взима всичко- славата, феновете, момчетата. С този клип ни показаха как стоят нещата в главата на Людмила. А пък и най-накрая видяхме една лоша Виолета.  Laughing На Тини сигурно много й е харесало това, защото тя беше казала, че обича отрицателните герои и би искала да изиграе такава роля.
Има напредък между отношенията на Диего и Виолета. Поне тя започна да му говори. А пък и му каза правилни неща. Наистина той трябва да даде шанс на Грегорио и да не изпусне отново баща си.
А Людмила пак продължава да иска от Диего да изгонят Виолета от Студиото. Мисля, че това вече е прекалено.  Rolling Eyes Хубавото е, че Феде ще й помогне и благодарение на него ще осъзнае много неща. Heart Eyes
Радвам се, че Виолета разбра истината и повече няма да се сърди на Леон без причина. Много бяха сладки като пяха Nuestro Camino. Heart Eyes

Марти, кога Виолета е нарекла Леон- глупак? Аз не видях такова нещо. ;д
А също така- при мен нямаше проблем със субтитрите.

В събота от 17:05 ще дават "Пей с Виолета", а след това ще дават и финалните два епизода. Много се радвам, че толкова време ще се насладим на сериала и песните. Heart Eyes

# 46
  • София
Марти, кога Виолета е нарекла Леон- глупак? Аз не видях такова нещо. ;д
А също така- при мен нямаше проблем със субтитрите.
В началото Wink . Каза му: "Не се прави на глупак." Е, не знам, може субтитрите да са различни... ;д

# 47
Нова снимка на Тини и Канде. Heart Eyes

Така като гледам имат еднакви облекла. Може и да снимат видео-клип. newsm78

Тини и Мечи на снимачната площадка на трети сезон.

Тоолкова са сладки. Heart Eyes Надявам се да я видим тази сцена в сериала. Виолета и Людмила прегърнати.. ще бъде странно. Laughing
А забележете куфарите- мога да предположа кой е на Виолета и кой на Людмила. Joy

# 48
Рая,съгласна съм с теб относно целия епизод.Няма и аз да се повтарям.Наистина Виолета в момента няма почти никого.Само сФеде.А Херман..;х Доколкото си спомням,някой каза в миналия сезон,че Вилу е на 17 и е достатъчно голяма,за да взима решения сама.От Херман,това си е тормоз.Опитваме се да изкараме Виолета много лоша,но истината е,че е добронамерена и не мрази никого,иска да помага и несъзнателно наранява някои герои Sad

# 49
Ще боядисват наще хора  Joy  Heart Eyes

# 50
Ягодке,  newsm10
Херман се държи несправедливо с нея. Виолета е голямо момиче и може да взима решенията сама. Не знам този човек не се ли научи вече да не й се бърка в живота и да спре да я следи и да иска да разбира всичко, което се случва около нея. С тези постъпки той я отдалечава от себе си. Надявам се в трети сезон да поумнее малко. ;д И също така да се промени.
А за Виолета- въпреки че доскоро доста ме дразнеше, в тези епизоди ми стана мъчно за нея.  Rolling Eyes Права си за това, че наранява хората несъзнателно, въпреки че и това не е оправдание. Дано занапред и тя да се промени, и да прогледне. Да разбере, че някои хора страдат от нейните действия.

Хаха, сладури.  Joy Heart Eyes Нямам търпение да разбера какво ни готвят. ^^ Може би това да е изненадата на сезона- от ученици в Студиото ще стават бояджии.  Laughing

# 51

Хаха, сладури.  Joy Heart Eyes Нямам търпение да разбера какво ни готвят. ^^ Може би това да е изненадата на сезона- от ученици в Студиото ще стават бояджии.  Laughing

Щях да кажа яйца ще боядисват ама чак толкова да се цапат  Joy  Joy Joy Joy

# 52
Епизода беше много интересен !  Peace  Heart Eyes Просто нямам думи , но ми стана жал за Грегорио ! Той просто искаше да разкрие всичко на Диего и за Диего ми стана жал ! И Леон не беше прав ,но и за него ми беше жал ! Но бяха много сладки всички , а Андрес как се беше облякъл ! Горкия ! ;дд  Grinning Grinning

За матурите
Скрит текст:
По лесен тест никога не съм решавала на първия модул се справих много добре ! Те и подсказваха малко ;дд На втория с ,,Врабчето и Снежния човек'' , толкова лесно направо страхотно ! Но повече ме е страх за математиката !  

# 53
Епизода като слушам е бил интересен явно, еми то има 2 серии, такаче нормално да е най-интересно сега... Grinning
Субтитрите: Еми от към средата на сезона, субтитрите ги правят така, че винаги избързват малко, но поне се разбира, а това, защо някой нямат е съвсем, съвсем друг въпрос, без отговор... Както онзи от bgtvnews, дето като мене иска да е с дублаж, тъкмо никой няма да се оплаква и ще го гледат и по-малки деца, което не е правилно, заради Виолета Mr. Green , но не знам вече...

За матурите
Скрит текст:
При вас, задължително ли ви карат да карате 2-ри модул? newsm78 При нас може да си останеш и 8 клас в основното училище и не е задължително... Само дето миналата година като бях 7 клас, малеее, какви са учителите тогава, гледат никой да не бяга след 7 клас, иначе #2gunfire #2gunfire И да кажа само, че за прием след 7 клас, мисля, че не е задължителен 2-ри модул да се кара(поне тук не е), въпреки, че даскалите лъжат, че няма как без него... Sick  Само не трябва да имаш 3-ка или по-малко на 1-ви модул и може да минеш в гимназия, само че е по-малко вероятно да се класираш на 1-во класиране... Абе накратко: За да отидеш след 7 клас в друго училище не е нужно да караш 2-ри модук, стига на 1-ви да не искараш 3-ка или по-малко (поне при нас е така). Peace

# 54
Хейй!! Епизода беше хубав както винаги. Бояджиите на студиото.  Laughing Laughing Снимкита на Тини и Канде е много хубава. А тази на Тини и Мечи просто нямам думи да я опиша!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относно матурите,
Скрит текст:
Доколкото разбирам матурата е била лесна. Аз я видях една от учителките ни по БЕЛ я е качила. Наистина е лесна. Надявам се и нашата догодина да бъде толкова лесна.  Praynig Praynig

# 55
УЖАС !!!!Пак паднахме на 6-то мяясто

# 56
За вчерашният епизод съм съгласна с Рая, Ягодка и Марти,затова няма да повтарям неща,които съм писала и преди.
Много са сладки всички от каста нямам търпение да разбера,каква изненада ни готвят smile3508 и най-вече какви ще са песните.
Към седмокласниците
Скрит текст:
Радвам се,че сте доволни от представянето си на матурата по БЕЛ,а сега успех и по математика!!!Малко остана!Ще се справите! Hug
Нова снимка на Мирта и Руджеро

И на Тини

# 57
Пробвах да гласувам от различни браузъри, но при мен не стана, не знам защо. Simple Smile

Впрочем и нашата матура за 12-ти клас не беше толкова сложна, надявам се да съм се представила достойно. Утре имам по английски. Желая на всички нас, явяващи се изпити и матури, успех, "пък ... каквото сабя покаже / и честта, майко, юнашка!".

# 58
Здравейте. Намерих един така да се каже интересен сериал, в който участват Хорхе, Ксаби и онзи актьор, който игра Диджей във Виолета за няколко епизода. Стефи (лепката) също участва там. Значи, доколкото разбрах Хорхе е някакъв футболист, на име Пабло. Не знам името на героя, който Ксаби играе, но знам, че и той е футболист. ;д Стефи пък играе Нати в сериала. ;д А пък Диджей си играе Диджей и пак говори за блога си. Малко ми е странно в два различни сериала той да играе един и същи герой с един и същи стил и интереси. Сериалът ми се струва интересен (не, че разбирам много какво си говорят ;д), но е и малко странен. ;д Някои неща просто не ги разбирам. И за разлика от Виолета, "Cuando toca la campana" (така се казва сериалът и се превежда "Когато бие звънецът") е повече комедия. Имам предвид, че във Виолета има и комедия, но и драма. А тук ми се струва, че има само комедия. Ето едно видео, на което можете да превъртите до 7-ма минута и да видите Хорхе в ролята си на Пабло Heart Eyes:

Хорхе заговори за някакви звезди, които блестят заедно в небето, но той блести повече. ;д В тази своя роля в сериала много ми напомня на Людмила. ;д Сега гледах още малко и разбрах, че никой тук не е нормален. Laughing

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 14:10 от Stilito

# 59
Здравейте. Hug
Вчерашният епизод беше много интересен. Heart Eyes Не знам с кое да започна. Laughing
Виолета в началото не ми хареса, когато отблъсна Леон. Стана ми мъчно за него. Sad Поне после разбра, че без причина му се е карала и че с Лара са скъсали.
Диего не трябваше веднага да отблъсква Грегорио, все пак Грегорио няма вина, той не е знаел, че има син. Ако знаеше не би го изоставил, според мен. Виолета даде добър съвет на Диего.
Хубаво е, че Виолета най-накрая изсуша Диего и мисля, че този път му повярва. Той я обикна истински и дори се отказа от това да намери баща си заради нея.
Фран и Марко постъпиха добре като се разделиха, връзката от разстояние нямаше да е добра за тях. А после Фран с това писмо, опасна е. Laughing
Людмила и Феде бяха много сладки. Heart Eyes Аз си мислих, че след целувката Людмила ще се зарадва, ама тя веднага се нахвърли на Федерико. Laughing А той как учудено я гледаше и й се обясняваше. Laughing
Si es por amor е много хубава песен. Добре се получи вторият път. Само се дразня, че не оставиха Людмила поне една песен да изпълни сама. Щеше да е хубаво да видим нещо различно, а не във всяка песен Виолета и само една и също. Останалите също са талантливи и могат да изпълнят солови песни, иначе така става тъпо. Добре, че после я сложиха поне с Камила, но пак ми е тъпо за Людмила. ooooh!
Херман много ме изнервя. Не оставя Виолета на мира. То не бяха бодигардове, пътувания до Испания, а сега Рамашо да я следи. Crossing Arms
За Джейд ми стана гадно, тя си мислеше, че ще се събере с Херман, а това не стана. Не трябваше да научава по този начин, може би щеше да е по-добре, ако Херман и беше казал, а не както стана. Въпреки че според мен пак щеше да реагира така. А после с Матиас бяха много смешни. Joy Супер план измисли Джейд. Joy Само се чудя защо в последно време му казва Мату. newsm78 После се навряха при Херман, а той не можа са реагира. Joy
Олга, Рамашо и Ингрид бяха много смешни. Joy

Аз пък бях намерила един сериал, в който пак участваше Хорхе, но там беше и Анджи и още някой известен имаше, но не се сещам кой. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт