Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Много хубав беше 79 епизод и с удоволствие мога да кажа,че ми е любим от целият сезон.Всички бяха толкова искрени!!Сцената с Диего и Грегорио много ме разчуства никога не съм очаквала,че Грегорио ще се извини на всички,но беше уникален момент.Ами Людмила как си призна,че не е щастлива,когато Виолета е така унила.Много ми стана мъчно за нея има много хора,които я подкрепят,но не чувства утеха от баща си поне Леон ще помогне да се сдобрят в следващият епизод.Ками и Бродуей и те бяха много искрени със себе си най-накрая се взеха Party
Ядосах се,когато Бето заключи Марко,ако беше отишъл щяха да се сдобрят с Фран,но не все се намира нещо,което да се развали Crossing Arms
Пароди и Матиас най-накрая очаквах този момент,но изпуснаха Джейд,която се измъкна  Joy
Олга и Рамашо цял сезон се дъвкаха най-накрая настъпи и техният момент,а утре и целувката Peace
Прекрасен епизод жалко,че филмът свършва Cry За първи път от много епизоди насам ми стана мъчно за Вилю радвам се,че ще оправи нещата с баща си,но да видим в новият сезон дали ще повтаря грешките си с момчетата,защото докато изяснява чувствата си прави много грешки.

# 61
Епизодът беше невероятен. Осъзнах нещо - колкото и да не харесвам Виолета, признавам един факт - тя успя да промени Диего към по-добро. А той пък успя да промени Людмила. С неговите думи, той успя да предизвика качества на Людмила, за които нито тя, нито някой друг е предполагал. Виолета е причината за всичко.

Но едно нещо ме издразни - Виолета е тъжна и се чувства самотна, затова всички останали трябва да ѝ помогнат. Ами Диего? Той остана почти без никого, има си само Грегорио, който му е недостатъчен, защото му трябват и приятели, и още хора, които ги е грижа за него. Но не - Диего си остава лошият, който не заслужава никаква помощ и трябва да си остане нещастен. Не разбирам какво право има Виолета да получава помощ в труден момент, а това да не се отнася за Диего. Виолета просто нарани някои хора и си игра с тях, какво лошо е направила?! ooooh! Естествено, че заслужава помощ. А Диего? Той първоначално искаше да нарани Виолета, но бързо се усети, че не може да го направи. Но никой не вярва, че хората се променят. Сигурно ще им е трудно да приемат и Людмила. Е, въпреки всичко, Виолета не ме издразни много в този епизод. Поне разговаря с Диего. А беше много мило Людмила да признае на Виолета, че Диего я обича истински. Така поне двамата ще могат да бъдат приятели, защото тя сега иска да бъде с Леон и дори и да повярва на Людмила, няма да може да бъде отново с Диего. Но нищо, много ми хареса постъпката на Людмила. Simple Smile Но това, че Виолета вече не ме дразни чак толкова много, не оправдава постъпките ѝ. И тя е взимала грешни решения, но на нея винаги ѝ прощават. Чакам и Диего да получи своята заслужена прошка от всички останали от Студиото. Но май ще има да си чакам. ;д Е, както и да е, епизодът наистина беше супер.

О, и Матиас и Пароди много ме зарадваха. Heart Eyes Как чаках този момент! Много си отиват заедно, пък и Пароди най-сетне му се даде на Матиас. ;д Най-сетне му позволи да изрази любовта си. ;д Хубава двойка са.

Бето как можа така да заключи Марко?! Сега Фран ще си мисли, че той нарочно не  е дошъл. Добре че в другия епизод всичко ще се изясни.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 19:09 от Stilito

# 62
  • София
Хареса ми днешния епизод.  Peace Миши, съгласен съм с теб.  Peace
Леон и Виолета са много яки заедно.  Heart Eyes Макси и Нати също.  Heart Eyes Най-накрая Камила и Бродуей се взеха.  Laughing
Речта на Грегорио наистина беше много чувствителна. Наистина и аз вече мисля, че не е искал да я нарани, но не го оправдавам. Виновен си е!  Naughty
Уау, Людмила, направо ме изуми.  #Crazy Горката, не я устройва, когато Виолета не може да пее и да танцува.. Хареса ми това, което си казаха. Peace Също така много се учудих, когато се разплака, докато Грегорио говореше. Явно и тя търпи промяна.  Wink
Относно Виолета: Постоянно ми се мени мнението за нея. Жал ми е, че само Леон е до нея. Е, Франческа и Камила също, но пък в същото време ги обвинява и тримата, че и пречат..  newsm78 Изключително наранена е, щом дори не иска и да участва в шоуто..  Sad
Матиас и Пароди...  Laughing Тя как му се връзва на глупостите и този път Джейд избяга ;д

След 159 епизода Рамальо каза на Олга, че я обича.  Laughing
Този Бето трябва да го вкарат в лудницата. Заради него Франческа и Марко не се събраха. Ама то така по-добре.  Laughing По-добре да е самичка.  Rolling Eyes
Федерико много ме издразни. Сега пък той ще помага на Людмила за Виолета. Я да се маха, не му отива отрицателен герой.  Wink

# 63
Здравейте! Отдавна не съм писала защото просто нямаше смисъл...но съм изчела всичко и си мисля че ви липсва малко „детско“ поведение затова реших пак да почна да пиша.
Първо искам да ви честитя новата тема-дано...винаги пожелавам да имаме чудни мигове в темите но разбрах че това не се случва така че ще остана само с „дано“
Второ-гледам новите епизоди но за съжаление изтървах днешния и вчерашния защото брат ми имаше РД а днес бях навън. Бих ви помолила ако не ме мразите чак толкова много да ми пратите линк към епизодите че в ютюб не ги намерих целите(намерих на части и все някоя липсваше)...
Е, 8 годишното дете(както ме описахте) се завърна! Леле все едно съм някой супер герой :ддд

# 64
Да,тежък епизод беше,но и много хубав.Леон и Виолета са уникални.Диего..мисля,че почти всички са му простили,защото после му ръкопляскаха,има напредък Simple Smile Имаше страхотни моменти в този епизод..не мога да повярвам,че утре е финала Cry Кати,не така моля те Sad Мнението ти беше нестандартно относно Лодо,просто съвет от по големите Hug Не се обиждай Sad

# 65
Благодаря Ягодке!
Стили знам че е късно ама да ти честитя новите придобивки. Аз днес също си взех една в стил Франческа!

# 66
Днес гледах новия епизод и страшно много ми хареса!

Не разбирам защо Виолета не казва на никой нищо. Леон, Фран, Ками и всички останали я питат като хората, а тя им отговаря с "защо ми напомняте". Това е доста смотано, ако питате мен  Rolling Eyes
Харесва ми промяната на Грегорио. Извини се както е реда и Диего му прости. Всичко е както трябва  Peace Промяната на Людмила, обаче е нещо което никой не очакваше  Shocked Добре е че се учовечи, че беше много дразнеща. А и така показва, че има сърце и е чувствителното момиче за което се представя пред Федерико и се инатеше пред Макси по време на танците  Laughing Дано Федерико не става лош, че хич няма да му отива  ooooh! Джейд и Матиас ще ме разбият  Joy Голямо щастие с тези чевейчета и гущерчета  Laughing За Олга и Рамашо нямам думи  Joy Но мисля, че бяха по-смешни в 1ви сезон, най-вече онова с пожарната  Laughing Обаче само каква фантазия си направи Андрес  Laughing Първо си помисли че Фран го харесва, а после се прави на Леон  Joy Нямам търпение за утре!!! Финала ще е супер! Но това което най-много ми харесва в момента е песенат, която Мария е написала и после Виолета също. Доста е трогателно  Heart Eyes

Скрит текст:
Да питам има ли фенове на Пърси Джаксън в темата? Без значение дали на книгите или филма.

# 67
# 68
Епизодът беше един от най-хубавите и чувствени епизоди някога. Много ми хареса. Heart Eyes
Както Миши каза всички бяха толкова искрени. Ето това ми харесва във финалните епизоди. Всички се променят и ми е приятно да ги виждам така истински и разкайващи се за лошите неща, които са направили.
Когато Грегорио призна на всички, че Диего му е син и след всичко, което каза щях да се разплача.  Sad Много силна сцена. Радвам се, че Диего му прости и двамата се прегърнаха.  Heart Eyes Аз не се учудвам, че Людмила щеше да се разплаче. Въпреки че с Диего често се карат, за нея той е много близък и няма как тази сцена да не я трогне.
Людмила щеше да се разплаче и заради думите, които й каза Диего. Мисля, че осъзна колко прав е той и определено не й стана да чуе тези неща за себе си. Няма нищо по-лошо от това да се радваш на чуждото нещастие. Хубаво е, че Людмила отиде при Виолета и й каза какво чувства. Учудиха ме думите, които й каза. Според мен беше напълно исренна. Ето, че нямаше смисъл от този нейн план да изгони Виолета от Студиото и да я накара да страда, защото сега и Людмила е наранена от действията си. Много се радвам, че се осъзна и, че се промени. И също ми хареса, че каза на Виолета, че Диего я обича истински.
Ауу, целувката на Мати и Пароди беше много хубава.  Heart Eyes Много си отиват тези двамата. ^^ А Джейд каква физиономия направи.  Laughing И как се измъкна след това.
Виолета и аз не мога да я позная.. Толкова е зле в момента. Нищо не може да й помогне- приятелите й, дори и нейната страст- музиката. Много им се ядоса на другите, но и те трябва да я разберат. В момента най-малкото  нещо може да я нарани и ядоса, а тя има най-голяма нужда от това да остане сама.
И аз много се ядосах на Бето.  ooooh! Защо винаги трябва нещо да се обърка?!  Rolling Eyes

Стили, така е, но все пак приятелите на Виолета я подкрепят винаги- и в добро, и в лошо. И няма как сега да я оставят сама. И на мен ми е мъчно, че Диего си няма никого освен Грегорио, но както Ягодка каза- след изпълнението му всички му ръкопляскаха, което наистина си е напредък.
Междудругото изпълнението му беше много хубаво и прочувствено.  Heart Eyes

Марти, Дъгичке, Федерико само се пошегува с Людмила. Нали сега не й трябвал Диего, с Феде ще си кроят планове.  Laughing Едва ли нашия Феде някога ще стане отрицателен герой и би предал Виолета. Това не го очаквам от него.
И за мен песента Soy Mi Mejor Momento е много трогателна, именно защото част от нея е написана от Херман, а най-вече от Мария. Нямам търпение Виолета да разбере. Тази песен е много специална за нея. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 22:23 от littlexsecrets

# 69

Супер! Само дето я няма на английски  Sad Не могат ли да направят преведен електронен вариант?

# 70
  • София
Скрит текст:
Момичета, намерих "Виолета: Концертът", сега ще го кача във вибокс, който иска линк да ми пише. Simple Smile
Кати, мисля, че ти бях казал нещо  Wink

# 71
Кати, мисля, че ти бях казал нещо  Wink
А аз ти казах друго нещо Wink

# 72
Здравейте! Отдавна не съм писала защото просто нямаше смисъл...но съм изчела всичко и си мисля че ви липсва малко „детско“ поведение затова реших пак да почна да пиша.
Първо искам да ви честитя новата тема-дано...винаги пожелавам да имаме чудни мигове в темите но разбрах че това не се случва така че ще остана само с „дано“
Второ-гледам новите епизоди но за съжаление изтървах днешния и вчерашния защото брат ми имаше РД а днес бях навън. Бих ви помолила ако не ме мразите чак толкова много да ми пратите линк към епизодите че в ютюб не ги намерих целите(намерих на части и все някоя липсваше)...
Е, 8 годишното дете(както ме описахте) се завърна! Леле все едно съм някой супер герой :ддд

Кати, извинявай, че си ни разбрала грешно, но аз не съм казала нищо против теб. Затова, моля те, недей да казваш "вие", щом има хора, които нищо не са ти казали. Просто ти давам съвет, защото не искам да се чувствам виновна за нещо, което не съм направила. Така че, ако обичаш, следващия път кажи "някои хора". По-добре, отколкото да караш невинните да се чувстват виновни.

# 73
Кати,ето тук може да намериш изпуснатите епизоди! ---> http://vbox7.com/user:missyxselena?p=allvideos
Никой не те мрази тук!Всички изказваме мнение,затова е тази тема!Както Рая е написала тук сме много хора и не може всички да мислим по един и същи начин.Ти имаш собствено мнение и аз лично го уважавам въпреки че моето може да е обратното.Недей да си мислиш такива работи!Надявам се да съм помогнала с епизодите! Peace

# 74
отдавна не съм писала но днес найстина епизода беше страхотен.много ще се радвам ако видя виолета концерта може ли да го гладам в вибокс

Общи условия

Активация на акаунт