Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 16

• 87 184
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Момичета, намерих "Виолета: Концертът", сега ще го кача във вибокс, който иска линк да ми пише. Simple Smile

Марти,
Скрит текст:
Аз искам линк ако може, може ли да ми кажеш името на профила си във вбокс, защото и аз имам профил там.

Епизодът беше много  хубав макар че не го хванах целия. Сцената с Грегорио и Диего най-ми хареса. Най-накрая както казваш Марти след 159 епизода Рамашо каза на Олга че я обича.

# 76
Алба Ксаби и Грегорио(забравих му името) са участвали в някакво шоу Pijama party

Здравейте! Отдавна не съм писала защото просто нямаше смисъл...но съм изчела всичко и си мисля че ви липсва малко „детско“ поведение затова реших пак да почна да пиша.
Първо искам да ви честитя новата тема-дано...винаги пожелавам да имаме чудни мигове в темите но разбрах че това не се случва така че ще остана само с „дано“
Второ-гледам новите епизоди но за съжаление изтървах днешния и вчерашния защото брат ми имаше РД а днес бях навън. Бих ви помолила ако не ме мразите чак толкова много да ми пратите линк към епизодите че в ютюб не ги намерих целите(намерих на части и все някоя липсваше)...
Е, 8 годишното дете(както ме описахте) се завърна! Леле все едно съм някой супер герой :ддд

Кати, извинявай, че си ни разбрала грешно, но аз не съм казала нищо против теб. Затова, моля те, недей да казваш "вие", щом има хора, които нищо не са ти казали. Просто ти давам съвет, защото не искам да се чувствам виновна за нещо, което не съм направила. Така че, ако обичаш, следващия път кажи "някои хора". По-добре, отколкото да караш невинните да се чувстват виновни.
Под „Вие“ имам в предвид някой хора.Тези които нищо не са казали автоматично да се изключат от групата..сега пък се чувствам като оператор на някоя компания като Глобул и т.н.

# 77
  • София
отдавна не съм писала но днес найстина епизода беше страхотен.много ще се радвам ако видя виолета концерта може ли да го гладам в вибокс
Напиши в vbox "Виолета: Концертът", качил съм някои клипчета, другите ме домързяха  Mr. Green Mr. Green

# 78
благодаря че си го намерил. много е яко Grinning

# 79
  • София
За читателите:
Скрит текст:
Епизоди 19-24 са в сайта Peace

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 22:16 от мк9

# 80
   Тя има две нови снимки в инстаграм от днес но не мога да ги кача ще ми покажете ли как

# 81
Аз утре най-накрая ще отида да гледам филма.  Laughing Нямам търпение. Heart Eyes

Нова снимка на Тини.

Вече достигна 1 млн. последователи в twitter. Много се радвам. ^^

Тази неделя от 21:00 часа Факу и Канде ще правят туиткам.

# 82
За читателите (както Марти ги/ви нарича)

Скрит текст:
Качих и 24-ти епизод, бонус от мен, понеже напоследък много не следите историята... no Има само 2 епизода до финала (казвам това за който го интересува).

# 83
Който е от Пловдив и иска дрехи или рокли в стил Виолета да иде на пешеходния мост защото там е пълно с такива

# 84
  • София
Хора, гласувате ли? Защото гласовете ни се увеличават и се чудех дали някой от нас гласува или някой друг,..  Simple Smile

# 85
Здравейте. Мина ми и матурата по математика и сега съм по-спокойна, защото видях, че не е чак толкова страшно. ;д Задачите бяха трудни според мен, но мисля, че се справих и се надявам да е така.

Нова снимка на Диего и Лодо от Виолета 3:

Сладури. Heart Eyes

Нова снимка на Лодо от 19-ти май (тогава я е качила):

Обувките не ми допадат, но като цяло снимката на снимката Лодо е много хубава. Simple Smile

Билет за "Lodovica World Tour":

Не знам откъде ги взимат. ;д Ама се надявам скоро и ние да видим билетите на живо. ;д

# 86
Здравейте Hug
Съгласна съм с написаното за епизода. Наистина беше много интресен. Peace

Кати, ние не те мразим. Съжалявам, ако си се почувствала така. Просто всеки изказва мнение и не винаги всички сме на едно. Но това не означава, че не уважаваме чуждото. Извинявам се, че съм те нарекла 8 или 9 годишно дете, или, че поведението ти е детинско, но много се изненадах от думите ти, може би малко се ядосах, дори не знам дали е така, и се изказах прибързано и остро. Отново, извинявай и искам да знаеш, че не те мразя или нещо подобно, няма причина, за да те мразя. Peace

Всички са много хубави на снимките. Heart Eyes

Аз гласувам за Лодо, но не толкова често. Peace

Стили, Марти, страхотно, че сте качили нови епизоди от историята ви. Стили, напротив аз я следя и даже всеки ден проверявах по няколко пъти дали не сте качили нов епизод. Laughing

# 87
Канде прави пудинг, клипчето е смешно и е със субтитри:

# 88
Питър можел да пее...мхм „вярвам го“

">#t=43[/video]

# 89
И сравняват Тини с тая

Нашите чалгаджийки са по-добри

Общи условия

Активация на акаунт