Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започват състезанията този сезон?
Какви са очакванията за предстоящия сезон във фигурното пързаляне?
Какви са мненията за участието на различни фигуристи в сезона?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започват състезанията този сезон?
Сезонът започва с турнира Asian Open Figure Skating Trophy 2014 на 6 август, като последните събития от интернет сезона започват с Finlandia Trophy на 9 октомври. Големите първенства за предстоящия сезон включват Финала на Гран При в Барселона на 11 декември, Европейското първенство в Стокхолм на 26 януари, турнира 4К в Сеул на 9 февруари и Световното първенство в Шанхай на 23 март.
-
Какви са очакванията за предстоящия сезон във фигурното пързаляне?
Очаква се интересен сезон с нови дуети, програми и участие на различни фигуристи. Според форума има надежда за пълни състави на състезанията и интересни нови изпълнения. Форумът показва интерес и очаквания за предстоящия сезон във фигурното пързаляне. Потребителите споделят надежди за по-интересни музикални избори, хореографии и програми. Освен това се коментират възможните промени в състава на състезателите и се изразява интерес към развитието на спорта като цяло.
-
Какви са мненията за участието на различни фигуристи в сезона?
-
Какви са очакванията за предстоящите турнири и състезания през новия сезон?
-
Какви бяха резултатите от Japan Open?
, заприличал е на "въртолета" Лисачек в това отношение
.
направо тъпо.
. Така или иначе не гледам сериозно на съдийството на този турнир. Радвам се че победи нашия отбор,
, тази композиция има ритъм , изисква на леда точно това в което е спец и няма нужда от излишни скокове. Мачида не съм сигурна дали е с нова програма но за мен е, но така черно-бял ученик до кога?! Останалите качени изпълнения познати. Тепърва ще има още един уж по пълен запис, където обаче тепърва ще видим дали са непоказаните сега, на всичко отгоре едните са 3-я дует, а гала с толкоз сингли, независимо кои са те и какви програми имат, еле пък да са предимно "лирични японци" е

, макар че е двояко като казус. Но пък спор няма че тези 2 треньорки така да се каже "горят" в работа си, просто се вижда и отстрани.
преди да почна четенето на френския шеф, ама какви локуми ръси.....За първи път толкоз категорично инфо чета че Ванеса-Морган са в Русия изцяло така да се каже.
100 на 100 не се сещам за редица които съм харесала. Горните са на прима виста
.

. Софийската мъгла ме подсети