Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 093
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Скрит текст:
Оберин  Heart Eyes  мъка, мъка...
Аз си събирам серии, ще гледам наведнъж, оже би като прочета книгите. Но чета спойлерите.

# 121
Аз си мислех, че съм хардкор зрител, но съм в шок. Това удари Червената сватба в земята.
За Санса сега не мога да мисля. Нито за Ария. Все ми е едно.

# 122

Гледах само въпросната сцена и то с превъртане.... Още не съм целия епизод. Не мога да събера сили още.

# 123
Missandei is teacher hot, my queen Simple Smile

Скрит текст:
Страхотен епизод, изобщо не те оставя до края за най-интересното.
Дуела беше почти перфектен, може би само трябваше една идея по трудно да го направят за Оберин, изглеждаше ми прекалено лесно. Трябваше и сър Брон да гледа от някъде Simple Smile
Сцената с Джайм и Тирион преди битката пък изобщо не ми хареса, измукана от пръстие за да запълни време.
Оказах се прав за предния епизод когато Тивин изпрати писмо до Мийрийн, изпрати го и точно до когото трябва. Денерис беше безкомпромисна.
Санса вече взе да действа самостоятелно. А на края как само слезна по стълбите Simple Smile
Аря обаче ме изненада Simple Smile Ама се надсмя на неуспешните опити на хрътката да я продаде Simple Smile
Ааа и най-после видяхме одран мъж Simple Smile

# 124
Погледнах последните минути. Ужас! Не ми е жал толкова за Оберин, колкото за сестра му.

# 125
Ооо, толкова ли е брутално? Аз се спойлнах като прочетох какво ще стане, но се надявах за гледане да са го направили по-поносимо някак... наистина се замислям в такъв случай дали въобще да я гледам серията. Само като ви чета и настръхвам от ужас!

# 126
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За мен лично беше непоносимо и като за телевизия- излишно.

# 127
Направо като ви чета и ми става любопитно каква ще да е тази сцена.  newsm78
Щом го описвате така гадно и гнусно се зачудвам, но си знам, че от нетърпение  да изгледам и от любопитство няма да го пропусна.  Simple Smile
Ще гледам довечера по тъмно, че да е съвсем нагласена атмосферата  Simple Smile
За сега съм си приготвила други неща за гледане. Simple Smile

# 128
  • Варна
Страхотно заснета сцена, но тази бруталност да я видиш на екран... На мен ми дойде в повече.
Скрит текст:
и как водеха зрителя към победа за Оберин, в един момент започнах да мисля, дали не променят нещо. Толкова ми се искаше да остане жив Оберин
Чела съм книгите много набързо и наведнъж, та се зачудих, само на мен ли ми се струва, но вкарват доста неща от 5та книга

# 129
  • Варна
Страхотно заснета сцена, но тази бруталност да я видиш на екран... На мен ми дойде в повече.
Скрит текст:
и как водеха зрителя към победа за Оберин, в един момент започнах да мисля, дали не променят нещо. Толкова ми се искаше да остане жив Оберин
Чела съм книгите много набързо и наведнъж, та се зачудих, само на мен ли ми се струва, но вкарват доста неща от 5та книга

Събитията в 4 и 5 книга се развиват по едно и също време, така, че е задължително.

# 130
Като прочетох в коментарите под торента цитат на IMDB че нещата не винаги са като в книгата почти си ударих д-то в тавана от кеф........сега съм на малко да си направя коктейл от стрихнин и цианкалий ....
Отивам да си страдам тихичко.....

# 131
Скрит текст:

Скрит текст:
Същото е и в книгите реално, поне аз си спомням много точно как през цялото време докато четях бях сигурна, че Оберин ще триумфира и накрая.. шок.
Някой беше питал преди време коя е най-шокиращата сцена за всеки - е, тази е моята. Не можех да повярвам, мразех го, че е написал това и хвърлих книгата..
Смъртта на Нед, Червената сватба бяха някак.. безкрайно трагични, болезнени и тъжни, да, но не така вбесяващо ужасни.
Мислех си, че никак не ми се иска да гледам серията, след като ви прочетох.. може би ще я оставя за още по-късно, ако изобщо я гледам.

# 132
 wavey

Здравейте, отдавна Ви чета , но днес се престраших и да ви пиша
 Hug Hug Hug

Сериала е жесток , невероятен , един от най-хубавете , които съм гледала
Не съм чела книгите .
Чакам с нетърпение всяка серия . Остават две до края на сезона и после какво ще правим  newsm78

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 133
  • Русе
и после какво ще правим  newsm78

Това, което се прави винаги, щом е намесено името Джордж Р. Р. Мартин.

Чакаме Rolling Eyes

# 134
и после какво ще правим  newsm78

Това, което се прави винаги, щом е намесено името Джордж Р. Р. Мартин.

Чакаме Rolling Eyes

ЛОША РАБОТА , ДАНО НЕ ЧАКАМЕ МНОГО  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт