На море в Гърция 2014 - V

• 61 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Bliss,
виж тук за хотела
http://gogreece.about.com/od/greecemovies/a/mammavilladonna.htm
В Дамухари разказаха, че пристана е специално построен за филма върху стари каменни останки/от кафенето се виждат/

# 601
Момичета, доста изчетох за добрите хотели на база all incl и се чудя между Village mare, Dion palace и Anthemus sea HB, хем ми се иска храната да е на ниво, хотелчето чисто, да има градинки, където малчо на 4г да играе и хем и плажът да е пясъчен и плитък, та и водата да е кристална:))Досега сме ходили на плажа Амолофи след Неа Перамос/ за съжаление там няма хотели с изхранване/ и искам да е нещо по-различно, но ако може с такъв хубав и чист плаж. Моля Ви, дайте съвет.....  bouquet

В Антемус съм била.Много приятен хотел-чисто ,хубава храна,любезен персонал,градина,цветя.Плажът към хотела не е нищо особено,малък и препълнен с хора,но си спомням,че съвсем наблизо имаше чудесни места.

# 602
  • София
Bled благодаря за снимките.
Би ли споделила и впечатлениата си за Elinotel Apolamare Hotel.

cikoni   bouquet Няма за какво, ще ти дам подробности от мястото на събитието.
В  Elinotel Apolamare сме в момента......Очаквай включване.

Nia30
Няма спор между тези хотели, твърдо най-добрият е Anthemus sea. Ако ти трябват повече подробности и решиш, кажи.

silvy
Цитат
Здравейте,търсих информация в многото теми,които има за Гърция,но нищо не открих за хотела,който ме интересува.Наистина е и непосилно да прочета абсолютно всичко........
Интересува ме ето този хотел на Халкидики http://www.grandotel.gr/grandvictoria/index.php?action=homepage&language=en
ако някой е ходи и има впечатления,моля да сподели 
също така относно самото селище Ханиоти,където се намира въпросният хотел,ако може малко повече информация - цени,плаж,спокойствие,близост до забележителности и т.н.

Въпросите  са ти много, не обичам да отговарям с две думи, въпреки, че за някой неща е писано.
Още повече, че ще ти отговоря от самото Ханиоти.
От къде да започна, от хотела или от Ханиоти. Писали сме и за двете, но как да го откриеш, като и аз не мога.
Ако Халкидики е в отделна тема, ще е много по-лесно.
Всеки потеглил за първи път за Гърция го интересува Халкидики или възможно по-близко място, но подобни въпроси се подминават.

Четете, четете, само това се повтаря, а никой не си задава въпроса, как се четат десетки теми, как се намира място или хотел, който ти трябва. Не всеки разполага с време, часове и дни да чете, за да намери това, което му е нужно. Почивката ще му мине преди да го е намерил. На мен повтарящи се въпроси не ме дразнят, нито такива, които не се толерират.
Не насърчавам да не се чете, но защо някой от нас не се наеме да прочете отново всичките теми, нека пробва.
По същество, Ханиоти, прекрасно градче, заведения за всеки/много/, магазини колкото искаш/на добри цени/,места разходка, хотели и апартаменти в изобилие за всеки. Плажа, тесен, не достига в пикови моменти в общите части. В сезона градчето се пренаселва, но ако сте в хотел пред който има плаж, проблема не се усеща много. Има такива хотели, които не са лоши, но също са пълни в сезона.
Въпросния хотел Grand Victoria, не е на морето, а по точно на пътя. Не е първа младост. Има голям детски кът и забавления за децата.
Всъщност ето малко снимки от него:
ТУК
Забележителностите ще ти кажа отделно, пускам ги често, да не стане пак досадно....
Питай спокойно, каквото още ти трябва......

peterky2002
Цитат
Със сигурност въпросите на този който ще ходи за пръв път в Гърция се струват странни и неуместни за този който е ходил 30 или 50 пъти ...........
Правилно, странни и неуместни въпроси няма, има повтарящи се, но аз казах защо.
Какво като сме били  100 пъти в Гърция, други пък не са били нито веднъж, нека си питат каквото им трябва.
Още повече, че и всички тук/включително и аз/ понякога повтаряме едни и същи неща многократно, дъвчат се едни и същи теми десетки пъти, но това явно не дразни никой, напротив толерира се. 
А когато някой нов потребител попита, това което него го интересува, макар да изглежда нелепо, всички настръхват. Но нали това е форум или не е ???

# 603
И като стана дума за алеи с цветя, с тези "голи камънаци" от най-близка, средна и далечна Гърция поздравявам нашия приятел Петър  Sunglasses:

Четете, четете, само това се повтаря, а никой не си задава въпроса, как се четат десетки теми, как се намира място или хотел, който ти трябва. Не всеки разполага с време, часове и дни да чете, за да намери това, което му е нужно. Почивката ще му мине преди да го е намерил.
Има нещо, което се нарича търсачка. Локална в бг-мама, а също и гугъл Grinning А отговорите на много от най-често срещаните въпроси ги има и на 1-ва страница. Както подказва и цифричката й -тя е една (1), не са десетки...

# 604

hahaha Joy hahaha Пак мераци!

На мен повтарящи се въпроси не ме дразнят, нито такива, които не се толерират.

Нова тема : "Блед отговаря на въпроси за пътуване в целия свят и разказва за себе си". Ако не рискувах да ми наложат поредния Бан заради теб, веднагически я пусках!  Twisted Evil

Скрит текст:
Хващаш ме в готино настроение.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 00:41 от Анонимен

# 605
Bled благодаря за снимките.
Би ли споделила и впечатлениата си за Elinotel Apolamare Hotel.

cikoni   bouquet Няма за какво, ще ти дам подробности от мястото на събитието.
В  Elinotel Apolamare сме в момента......Очаквай включване.

Nia30
Няма спор между тези хотели, твърдо най-добрият е Anthemus sea. Ако ти трябват повече подробности и решиш, кажи.

silvy
Цитат
Здравейте,търсих информация в многото теми,които има за Гърция,но нищо не открих за хотела,който ме интересува.Наистина е и непосилно да прочета абсолютно всичко........
Интересува ме ето този хотел на Халкидики http://www.grandotel.gr/grandvictoria/index.php?action=homepage&language=en
ако някой е ходи и има впечатления,моля да сподели 
също така относно самото селище Ханиоти,където се намира въпросният хотел,ако може малко повече информация - цени,плаж,спокойствие,близост до забележителности и т.н.

Въпросите  са ти много, не обичам да отговарям с две думи, въпреки, че за някой неща е писано.
Още повече, че ще ти отговоря от самото Ханиоти.
От къде да започна, от хотела или от Ханиоти. Писали сме и за двете, но как да го откриеш, като и аз не мога.
Всеки потеглил за първи път за Гърция го интересува Халкидики или възможно по-близко място, но подобни въпроси се подминават.

Четете, четете, само това се повтаря, а никой не си задава въпроса, как се четат десетки теми, как се намира място или хотел, който ти трябва. Не всеки разполага с време, часове и дни да чете, за да намери това, което му е нужно. Почивката ще му мине преди да го е намерил. На мен повтарящи се въпроси не ме дразнят, нито такива, които не се толерират.
Не насърчавам да не се чете, но защо някой от нас не се наеме да прочете отново всичките теми, нека пробва.
По същество, Ханиоти, прекрасно градче, заведения за всеки/много/, магазини колкото искаш/на добри цени/,места разходка, хотели и апартаменти в изобилие за всеки. Плажа, тесен, не достига в пикови моменти в общите части. В сезона градчето се пренаселва, но ако сте в хотел пред който има плаж, проблема не се усеща много. Има такива хотели, които не са лоши, но също са пълни в сезона.
Въпросния хотел Grand Victoria, не е на морето, а по точно на пътя. Не е първа младост. Има голям детски кът и забавления за децата.
Всъщност ето малко снимки от него:
ТУК
Забележителностите ще ти кажа отделно, пускам ги често, да не стане пак досадно....
Питай спокойно, каквото още ти трябва......

peterky2002
Цитат
Със сигурност въпросите на този който ще ходи за пръв път в Гърция се струват странни и неуместни за този който е ходил 30 или 50 пъти ...........
Правилно, странни и неуместни въпроси няма, има повтарящи се, но аз казах защо.
Какво като сме били  100 пъти в Гърция, други пък не са били нито веднъж, нека си питат каквото им трябва.
Още повече, че и всички тук/включително и аз/ понякога повтаряме едни и същи неща многократно, дъвчат се едни и същи теми десетки пъти, но това явно не дразни никой, напротив толерира се. 
А когато някой нов потребител попита, това което него го интересува, макар да изглежда нелепо, всички настръхват. Но нали това е форум или не е ???

Благодаря на всички, да и аз мисля, че изборът ми ще падне върху Anthemus sea, офертите им в момента са доста добри. Топло и слънчево лято  bouquet

# 606
Bled благодаря за бързата реакция и за разбирането.Ще попитам още нещо,като казваш,че не е на плажа,много ли е отдалечен хотела?Също така,как се справят с храната?

# 607
  • София...........
От миналата година , когато коментирахте Mamma Mia се каниме и най-накрая тази вечер го гледахме Simple Smile Много приятно филмче ... Мъжа ми по-средата на филма ме пита: къде е това и , че много му харесва... След това пита : нали не е на 1000 км. ?
Хмммм ..., мисля, че няма да ми е трудно да го убедя  Embarassed  Wink

# 608
Здравейте,
Преди няколко страници имаше въпрос за къщи и вили под наем в Халкидики / в близост до плаж/.
Тъй като не мога да търся цитата, направо пускам линк, който може да ви е полезен.
www.halkidikivilla.com  Simple Smile

П.С. Чета ви с интерес   Flutter Flutter Flutter

# 609
  • софия

Четете, четете, само това се повтаря, а никой не си задава въпроса, как се четат десетки теми, как се намира място или хотел, който ти трябва. Не всеки разполага с време, часове и дни да чете, за да намери това, което му е нужно. Почивката ще му мине преди да го е намерил.
Има нещо, което се нарича търсачка. Локална в бг-мама, а също и гугъл Grinning А отговорите на много от най-често срещаните въпроси ги има и на 1-ва страница. Както подказва и цифричката й -тя е една (1), не са десетки...
Tова излеза само за 1секунди
https://www.google.bg/search?q=%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1 … :www.bg-mamma.com
 Grinning

Трябва чавка да ми е изпила акъла да тръгна да чета всички теми. И не само по конкретния въпрос.

Нова тема : "Блед отговаря на въпроси за пътуване в целия свят и разказва за себе си". Ако не рискувах да ми наложат поредния Бан заради теб, веднагически я пусках!
За това ще се скараме коя да е първа  Mr. Green Но все пак, нека госпожата се самообслужи. Нямам нейния полет на мисълта и дар слово. Името, избрано от мен не би описало в пълен блясък натуралитета й.

# 610

Tова излеза само за 1секунди
https://www.google.bg/search?q=%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1 … :www.bg-mamma.com
 Grinning

Трябва чавка да ми е изпила акъла да тръгна да чета всички теми. И не само по конкретния въпрос.

Нова тема : "Блед отговаря на въпроси за пътуване в целия свят и разказва за себе си". Ако не рискувах да ми наложат поредния Бан заради теб, веднагически я пусках!
За това ще се скараме коя да е първа  Mr. Green Но все пак, нека госпожата се самообслужи. Нямам нейния полет на мисълта и дар слово. Името, избрано от мен не би описало в пълен блясък натуралитета й.

Чела съм отзиви за места, които пряко ме интересуват чрез търсачката, никой няма излишно време , най-малкото иска да отнема същото на другия, но коментарит отпреди 5 г. някак си няма как да ми въздействат - просто исках мнение от някой, посетил мястото по-скоро с пресни спомени и най-вече достоверно скорошно инфо.

# 611

Чела съм отзиви за места, които пряко ме интересуват чрез търсачката, никой няма излишно време , най-малкото иска да отнема същото на другия, но коментарит отпреди 5 г. някак си няма как да ми въздействат - просто исках мнение от някой, посетил мястото по-скоро с пресни спомени и най-вече достоверно скорошно инфо.

То си личеше, че си го направила и от въпроса ти. И точно затова получи отговори по същество. Но все пак и коментарите не са от преди 5 г. ..... малко преувеличено е...
  bouquet

Коментарите касаят ей такива въпроси:

"....също така относно самото селище Ханиоти,където се намира въпросният хотел,ако може малко повече информация - цени,плаж,спокойствие,близост до забележителности и т.н."

И то при условие, че тази тема се коментира неeднократно и дори на предните страници.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 14:21 от Анонимен

# 612
............. би ли споделила къде ще се настаните в Парга?

millenita, ние ще сме в Parga Princess ....надявам се да мога и аз после да се присъединя към изключително положителните коментари за хотела Wink
имах N-варианти и на юг и на север в района...но се спряхме на този, най-вече защото хем е близо до Парга и можем да ходим до там всяка вечер....хем няма да сме съвсем в навалицата  Peace

.....verano azul като те чета ми идва да сменим посоката и да се ориентираме към Кефалония, ......
....и аз така....добре, че вече нямам право на канселиране, че иначе определено щеше да ми размътиш съвсем главата и посоката  Joy

# 613
Здравейте и от мен! Вече сме в  мрачната и студена София.... Брррррррррр Crazy Иде ми да запаля колата и да  се връщам към морето.Изкарахме чудесно на Атон, ходихме на така жадуваната от мен круизна разходка с корабче покрай манастирите.Уцелихме и време и в крайна сметка всички се върнахме доволни и отпочинали.Ако някой има някакви въпроси относно тази тривиална за повечето списващи тук дестинация- насреща съм.Лек път и хубаво време на Таис и другите, които  са се запътили  към морето.За мен остава да се " топля" със спомените и вашите разкази поне до август Hug
P.S Мерси за инфото за филма Мамма миа.Идва ми тъкмо навреме Wink

sssani моля те кажи далече ли е плажа от хотела, чадърите и шезлонгите на плажа плащат ли се допълнително , имали интернет и дали е безплатен и дали ти хареса хотела и храната. Извини ме, че станаха много въпроси, но ще сме в същия хотел и се притеснявам. Rolling Eyes

# 614
*2K* хотела изглежда великолепно. Пожелавам ти много хубава почивка и ще чакам с нетърпение отзиви за всичко.  Simple Smile
Аз нямам резервация и все още не мога да харесам нищо. Хотелчето дали е далече от плажа? Не можах да се ориентирам от картата.
На вас ви хареса Йонийско море и все на там ви тегли.
И аз имам същите терзания като твоите относно настаняването. Да е близо до Парга, за да се разхождаме там по-често, но от друга страна да не сме в лудницата. Ама за капак слагам и плажа да е близо и да е пясъчен и плитък. А то всичко това накуп го няма. За сега клоня повече към Амудя заради плажа.

Параход, от къде е първата снимка? Казвай да хуквам на там, стига съм се чудела и оплаквала   Simple Smile Направо ми размекна сетивата с тези красоти.

Изискването за алея с цветя е мое и не виждам нищо необичайно или смешно в това. Може би с уточнението да има просто крайбрежна алея, а има ли я, то там със сигурност ще има и цветя. Защото примерно Вурвуру няма, някои други по-малки селца също. Заради това се отказах от една резервация на Корфу, където имаше супер хотелче на плажа, но за да се разходим трябва да отидем до най-близкото село, което е на няколко километра по завоест планински път. На малката оня ден й стана лошо след като минахме просто едно кръгово кръстовище.   
А за алеите с цветя, фаворит ми е тази в Мармарис. Всяка вечер правехме дълги дълги разходки  по нея.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт