The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 98 667
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
То от толкова сериали можеш ли?  Joy

# 541
  • Вестерос
По принцип помня. Сещам се, че тъй като единият ще падне от семейство направиха с Илайджа нарочно така и той й заби камата и я приспа. Само това се сещам.

# 542
Да, но историята с белега на ръката каква беше не знам.

# 543
  • Вестерос
Да не е като я бяха отвлекли ?

# 544
 33uu

Някой друг да се включи? Да ни просветли с Тифка.... Flutter

# 545
Ребека първоначално като я отвлякоха Стрикс  ,забиха в сърцето и една кама с череп, следователно тя заспа. После я отвлече Аурора и я скри на дъното на океана. Накрая Илайджа я намери и махна камата. Тя като се събуди първо беше добре ,но после и се появи знак на череп на китката и полудя. Фрея успя да я "излекува" с магия, но белега на череп пак се върна и тогава вече Илайджа я прободе.

# 546
Мерси.
Значи камата е била пропита с магия или отровена.

# 547
Моля.  Grinning Peace Да , нещо като dark object.

# 548
  • Вестерос
Каква драма   Laughing Мерси, че сподели, съвсем съм забравила

# 549
Нали?  Laughing
Изобщо не се сетих за Стрикс.

# 550
  • BG
Здравейте, не ми стана ясно нещо от последните два еп. затова се включвам да ви питам
Скрит текст:
Илайджа нали изтръгна сърцето на Марсел преди той да падне във водата, как така оживя, не ми е ясно, изплува от реката и си го намери ли, и после го върна на място,  не знам, това хем ми е абсурдно, хем и малко смешно.

# 551
Стана така, защото изпи отварата преди да го убие Илайджа, която го превърна в равностоен на Оригиналите, демек безсмъртен. Тази отвара е направена от кръвта на 7-те клана вълци и няма антидот, ако ухапе някой, както и стана с Кол и Илайджа, затова Фрея ги приспа, за да може да се намери лек.
Фрея извлече отварата от Аурора и я даде на вещера, той я даде на Марсел.

# 552
  • BG
Toва ми е ясно, обаче досега не е имало случай
Скрит текст:
вампир да оживее без сърце, в това ми е чуденката, как така ( колкото и да е силен в момента Марсел, дори и по-силен от Древните) оживя без сърце, не ми изглежда логично, освен да не съм видяла добре и Илайджа всъщност да не е изтръгнал сърцето му, другия вариант ми се струва абсурден просто.

# 553
Изтръгна го. (Не пиша в скрит текст, защото серията отдавна мина)
Като на филм Нощен гост, като на филм, иначе си права.  Laughing

# 554
  • BG
Изтръгна го. (Не пиша в скрит текст, защото серията отдавна мина)
Като на филм Нощен гост, като на филм, иначе си права.  Laughing
Е, в такъв случай направо си правят майтап с нас, съгласна съм, че са целяли голяма изненада, защото и аз бях сигурна, че с Марсел е свършено в предпоследния еп., но чак пък за толкова наивни да ни смятат, ще ме извиняват Wink

Общи условия

Активация на акаунт