Хайде да се запознаем!

• 81 988
  • 837
  •   1
Отговори
# 750
Барабар петко (аз) с мъжете (вие)!! Казвам се Надежда, на почти 30 години съм (колкото и да не ми се иска да стана на 30), имам син - Александър,на почти 3 години. по образование съм журналист, в момента работя като асистент придобиване на права в издателство.
обожавам да пътувам (слава богу и мъжа ми) и така всеки свободен ден сме някъде извън София. откакто се е родил малкия и него мъкнем с нас. другата ми голяма страст е фотографията.
шопинг маниачка съм, обичам да се събирам с приятелки, както и да релаксирам на някое женско място (спа салон напр.)

# 751
АЗ се казвам Бисерка а съпруга ми е Мирослав от 5 години сме заедно и имаме две прекрасни деца Мария на 2.7 и Иван на 7 месеца.Мъжът ми работи в сферата на търговията а аз съм по майчинство вече 3години Simple Smile

# 752
Здравейте на всички   Hug Казвам се Адрияна /Ади/ и съм на 25г., от София Simple Smile Имам син на почти 1 година. Преди да се роди, се подвизавах из дебрите на застраховането, това е и което завърших  Grinning Обичам фотографията и всичко свързано с нея, но на най-любителско ниво, имам още много да уча  Rolling Eyes Обичам също разходките извън София, събиранията с приятели, но най-вече всяка секунда прекарана с малкото ми съкровище  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 12:16 от Адиньо

# 753
  • España (Плевен)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички БЪЛГАРИ !!!   bg

# 754
Ми, хайде да се запознаем. Simple Smile
Аз съм Милена, на 28 години, живея в София. Имам едно детенце - Виктория.  Peace

# 755
  • София
И аз ще се включа.Казвам се Мая от Русе.Имам две деца-Виктория на 8 години и Мартин на 2 години.Работя като счетоводител.

# 756
Аз по цял ден съм тук пък тази тема незнам защо я виждам чак сега
Аз съм Боряна -12.09.1977г
моят съпруг - Венцислав -27.05.1971г
нашето слънце - Мартин -18.11.2005г
живеем във Варна , имаме фирма за недвижими имоти

# 757
Здравеите.Казвам се Милена,съпругът ми е Камен.Имаме две прекрасни дечица.Голямата ми дъщеря е на 11 години,а малката на 2 години.Живеем в град Монтана.       Hug

# 758
Здравейте,аз съм Елеонора.От София съм,на 33г.Мойто слънчице е Маги ,на 2г.10м.Нашият татко е Симеон.

# 759
  • Тук и сега
Аз съм Силвия. На 24 съм. С мъжа ми имаме момиче - Камея на 2г. и 2 мес. Живеем в Надежда. Журналист съм.

# 760
Здравейте.Казвам се Таня.Имаме 2 прекрасни момченца-първокласник на 7 год. ,а малкия скоро ще стане на 3 год.Съпругът ми се казва Николай.Живеем в Казанлък.

# 761
Здравейте, казвам се Нели на 36 год.съм .Живея във Варна от 3 години .Имам син Петър на 2г10м.

# 762
Здравейте,казвам се Ани.Със съпруга ми имаме две прекрасни деца.Сина ми Боби скоро ще навърши 16 год.,а дъщеря ми Гери е на 7 години.Живея в Люлин. Hug

# 763
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН Stop!АЗ СЪМ БИЛЯНА ИЛИ БИБИ НАКРАТКО!ОТ СОФИЯ СЪМ НА 21ГОДИНИ

# 764
Здравейте,казвам се Мариела и съм на 35г.Съпругът ми се казва Ангел.Имаме две момчета-Цветан на 10г. и Мартин на 4г.Аз съм мед.сестра и работя в МВР-болница.Живеем в гр. София. От както имаме интернет и се регестрирах в БГ-Мама постоянно намирам интересни теми за четене и съм пристрастена да изказвам и аз мнение по различни въпроси.Ще се радвам да се запозная със всички които искат.

Общи условия

Активация на акаунт